Uitgebreide collectie accessoires | Swiss Sense

Creëer je eigen stijl in je slaapkamer


Je slaapkamer mooi aankleden doe je bij Swiss Sense. Accessoires voor je slaapkamer shop je eenvoudig online of in een van onze winkels. De uitgebreide collectie accessoires bestaat uit bedbanken, bedkoffers, bedlampjes, hockers, kasten, nachtkastjes en voetborden en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, varianten en materialen. Zo heb je de keuze om de stoffering van je boxspring ook op je bedbank, nachtkastje of hocker toe te passen.

  • Ruime keuze uit verschillende producten
  • Gratis verzending boven €35,-
  • Betaal pas bij levering

Hockers

3

per pagina
Filter sluit filters
Set Descending Direction
Filter
  1. Type Hockers Remove This Item

3

per pagina

Hocker en Poefen bij Swiss Sense

De collectie accessoires bij Swiss Sense is zeer uitgebreid. Het assortiment bestaat uit grote en kleine meubels zoals hockers en poefen. Deze kunnen gebruikt worden als nachtkastjes, bijzettafeltje of als extra zitplaats. Een multifunctioneel meubel voor je interieur.

Gestofeerde meubels

Iedere bedhocker heeft een eigentijds design waardoor er voor iedere slaapkamer wel een hocker is die bij de stijl past. De hockers uit de collectie bij Swiss Sense zijn mee te stofferen in jouw stijl. Zo geven we jou de mogelijkheid om de hocker in dezelfde kleur als je boxspring te stofferen. Zo creëer jij je eigen stijl in je woning met de slaapkamercollectie bij Swiss Sense.