Summersale| Swiss Sense Summersale| Swiss Sense
Filter sluit filters

Hockers

3

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Type
  1. Bedbanken
  2. Bedlampjes
  3. Hockers
  4. Kasten
  5. Nachtkastjes
  6. Voetbord
Set Descending Direction
Filter
  1. Type Hockers Remove This Item

3

per pagina

Hocker en Poefen bij Swiss Sense

De collectie accessoires bij Swiss Sense is zeer uitgebreid. Het assortiment bestaat uit grote en kleine meubels zoals hockers en poefen. De hocker en poefen kunnen gebruikt worden als nachtkastjes, bijzettafeltje of als extra zit plaats. Een multifunctioneel meubel voor je interieur.

Gestofeerde meubels

Iedere bed hocker heeft weer een eigentijds design waardoor er voor iedere slaapkamer stijl past. De hockers uit de collectie bij Swiss Sense zijn mee te stofferen in jouw stijl. Zo geven we jouw de mogelijkheid om je hocker in dezelfde kleur als je boxspring te stofferen dus je kunt ook kiezen uit een zwarte hocker. Creëer je eigen stijl in je woning met de slaapkamer collectie bij Swiss Sense.

Zuiver Poefen

De poefen zijn ook leuk voor in je slaapkamer of woonkamer als extra zitplek maar ook als decoractie. De poefen uit de collectie bij Swiss Sense zijn van het merk Zuiver. Zuiver heeft een ruime collectie aan design meubels en woonaccessoires. Combineer je boxspring met de accessoires van Zuiver voor een design en sfeervol interieur.