Royal Deal!

Nu tot 50% korting op de Royal collectie

Dag

Uur

Min

Sec

Onderhoud bescherming

Geniet langer van jouw bed of matras

Geniet langer van jouw boxspring of matras met de onderhouds- en beschermingsproducten van Swiss Sense. In ons assortiment vind je diverse producten voor het reinigen van een boxspring, matras of bedframe. Door jouw boxspring en matras goed te onderhouden voorkom je slijtage en verleng je ook de levensduur.

Oude vlekken in matras schoonmaken

Wil je bestaande of oude vlekken in je matras schoonmaken? Gebruik dan onze Cleantex matrasreiniger . Deze bed spray verwijdert vrijwel alle vlekken zoals drank- en voedselvlekken. Het laat geen vlekken achter en het werkt zeer effectief en doeltreffend bij het verwijderen van vlekken.

Bed beschermer kopen

Wil je het textiel van jouw bed of boxspring beschermen? Dat kan met de Protexx Textile Protector . Met deze protector bescherm je jouw nieuwe bed of boxspring tegen hardnekkige vlekken. Je boxspring of bed wordt als het ware voorzien van een onzichtbaar beschermlaagje. Hierdoor krijgen vlekken gebaseerd op water, olie en vet geen kans om in de vezel van het stof door te dringen. Daarnaast gaat het reinigen van de stof eenvoudiger en veel efficiënter na het aanbrengen van deze bed beschermer. Je kunt het hoofdbord van je bed en de boxspring stof makkelijker schoonmaken met absorberende doek. Hierdoor blijft ook je hoofdbord en de rest van de stof langer mooi en schoon.

Fluwelen boxspring stof schoonmaken

Wanneer je een fluwelen bed of een fluwelen boxspring hebt, dan kun je deze stof schoonmaken met een veloursborstel . Reinigingsmiddelen kunnen de stof verharden. Daarom raden we aan om jouw boxspring stof schoon te maken op een droge manier. Met de borstel wordt oppervlakkig stof verwijderd en kunnen lastige verontreinigingen worden opgezogen.

Reinig, verzorg en bescherm je houten bedframe

Wanneer je een houten bedframe hebt, zoals onze Balance bedframes, dan is het belangrijk om deze ook goed te onderhouden. Je vindt in ons assortiment 3 verschillende reinigingssetjes voor het reinigen, verzorgen en beschermen van houten meubelen, zoals een houten bedframe of houten nachtkastje . Je hebt een setje voor matgelakte meubelen, voor meubelen met een was of olie afwerking en voor onbehandelde houten meubelen.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (085 0687 500) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.