7,5% éxtra voordeel
op de hele collectie

Protexx Textile Protector voor boxsprings

 75,-
Levertijd: de levertijd wordt opgehaald

Jouw 7,5% éxtra voordeel wordt automatisch verrekend in de winkelmand.

 • Professionele textielbeschermer
 • Eenvoudig zelf aan te brengen
 • 5 jaar vlekkenservice
 • Officieel Protexx servicecertificaat
 • Advies nodig? Bel gratis 0800-8077
Afbeelding vergroten
Details

Bescherm je boxspring en geef hardnekkige vlekken geen kans


Ontbijtje op bed? Heerlijk toch?! Lekker genieten van een croissantje en… Oeps! Daar gaat dat heerlijke verse kopje koffie. Zo over je nieuwe boxspring!

 

Een ongelukje zit in een klein hoekje en hardnekkige vlekken zorgen er direct voor dat je nieuwe boxspring er niet meer als nieuw uit ziet. Bescherm je nieuwe slaapmeubilair met Protexx Textile Protector.

 

Daarnaast gaat het reinigen van de stof eenvoudiger en veel efficiënter na het aanbrengen van deze textielbeschermer. Het hoofdbord, het voetbord en de zijdes, waaronder ook de (mee)gestoffeerde zijkanten van de matrassen en boxen, blijven zo langer mooi en schoon.

 

Hoe werkt het?


Protexx Textile Protector voor boxsprings is een uniek “doe het zelf” serviceprogramma en een behandeling van je slaapsysteem met Protexx Textile Protector is heel eenvoudig. Bij je nieuwe (ongebruikte) boxspring impregneer je eenmalig de vast gestoffeerde delen, maar ook eventueel accessoires als gestoffeerde nachtkasten of voetenbank.

 

Deze set is geschikt voor een oppervlakte van ongeveer 240x220cm en bestaat uit:

 • Protexx Textile Protector, een spuitbus met een optimale textielbeschermer
 • Protexx Cleantex, een flacon met een zeer effectieve vlekkenoplosser
 • Reinigingswashand
 • Poetsdoek

 

Impregneren doe je met behulp van de spuitbus. Deze bevat de vloeistof fluor carbon, die er voor zorgt dat elke afzonderlijke textielvezel rondom wordt voorzien van een onzichtbaar beschermlaagje. Dit alles zonder de uitstraling of het aanvoelen van de stof te beïnvloeden.

 

Door de bescherming krijgen vlekken gebaseerd op water, olie en (hoofd)vet geen kans om in de vezel van de stof door te dringen en blijvende vlekken te veroorzaken. Vlekken zijn hierdoor gemakkelijk met een absorberende tissue of doek te verwijderen. Eventuele hardnekkige restvlekken verwijder je met de bijgeleverde zeer effectieve vlekkenoplosser.

 

5 jaar vlekkenservice op textiel


Als extra zekerheid profiteer je daarnaast van de unieke 5 jarige vlekkenservice. Hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld een ontbijt op bed, vlekken door uit- en afscheiding van mens of zoogdier, hoofdvet of andere onvoorziene vlekken zijn hiermee volledig verleden tijd.

 

Mochten er ondanks de behandeling met Protexx Textile Protector toch vlekken ontstaan, dan kun je dat melden bij het service centre van Protexx. Zij schakelen dan een servicespecialist in, die de vlek geheel kosteloos bij je thuis komt verwijderen. Ook zonder voorrijkosten!

 

Bewaar de aankoopfactuur van je boxspring, dit is je garantiebewijs. Met dit bewijs kun je voor de gehele serviceperiode een beroep doen op de Protexx service. In het geval zich gedurende de serviceperiode calamiteiten voordoen staat het service centre volledig tot je beschikking.

 

Let op! De volgende aspecten zijn uitgesloten van service:

 • Boxsprings die oneigenlijk gebruikt zijn, zoals bij schuld/opzet en geweld
 • Boxsprings die voor commerciële doeleinden (bijvoorbeeld in hotels) in gebruik zijn
 • Product specifieke eigenschappen zoals normale slijtage en gebruikssporen*

* Als klant van Protexx kun je in dergelijke gevallen tegen 50% korting op het normaal geldende consumententarief gebruikmaken van servicespecialisten. Deze tarieven zijn terug te vinden op www.oranje-concepts.com. Indien technisch mogelijk wordt altijd een passende oplossing gevonden.

Specificaties
 • Type
  Onderhoud & bescherming
Reviews over

Protexx Textile Protector voor boxsprings

100 % of 100
100% Raadt dit product aan
Gebaseerd op 1 reviews
Gebaseerd op 1 reviews

1 Item

toon per pagina
 1. "Zeker aan te raden"

  Heel makkelijk aan te brengen

  Werkt echt heel goed

  Was heel makkelijk aan te brengen, koste me maar 10 min. Rook wel een beetje daarna, maar even raam open en in een kwartiertje was de lucht weg. Even getest met een beetje water en blijft er echt gewoon opliggen
  Bianca raadt dit product aan
Write Your Own Review