Protexx Textielbeschermer voor boxsprings

 75,00
Levertijd: de levertijd wordt opgehaald

Kies voor Swiss Sense

  • Stel je eigen boxspring samen
  • Gratis levering & montage
  • 25 jaar garantie op veer- en framebreuk
  • 90 dagen omruilgarantie bij persoonlijk advies (info)
  • Advies nodig? Bel gratis 0800-8077
Afbeelding vergroten
Details

Protexx Textielbeschermer voor Boxsprings
Optimale textielbescherming inclusief een 5 jarige vlekkengarantie 

De service die u kunt verwachten 
Naast het feit dat de stof van uw nieuwe boxspring optimaal wordt beschermd, ontvangt u meer. 
Bij blijvende vlekken veroorzaakt door bijvoorbeeld eten en/of drinken of vlekken ontstaan door uit- en afscheiding van mens en zoogdier (dus ook hoofdvet) in de vast gestoffeerde delen van de boxspring, komt er een medewerker van het Furniture Repair Centre te Apeldoorn langs om de complete boxspring geheel kosteloos te reinigen. Mocht de vlek er niet uitgaan, heeft u zelfs recht op een kosteloze herstoffering.
Dit gespecialiseerde meubelreiniging- en reparatiebedrijf is een 100% dochteronderneming van Oranje BV. Deze zal de vlek geheel kosteloos bij u thuis komen verwijderen (ook zonder voorrijkosten)! 

Protexx Protector Boxsprings is een uniek “Doe Het Zelf” serviceprogramma voor nieuwe gestoffeerde boxsprings en/of gestoffeerde slaapmeubelen. Indien u een nieuwe boxspring aanschaft dan wordt deze extra mogelijkheid u meestal wel aanbevolen. 

Het programma van A tot Z 

Deze complete set bevat o.a.: 
• Een spuitbus “Protexx Textile Protector” (een optimale textielbeschermer). 
• Een flacon “Protexx Cleantex Protector” (een zeer effectieve vlekkenoplosser). 
• Een officieel servicecertificaat. 

Bij een nieuwe (ongebruikte) boxspring impregneert u zelf eenmalig de vast gestoffeerde delen van de boxspring zoals zijkanten, hoofdbord, kopbord, maar ook de gestoffeerde zijkanten van een matras + eventuele accessoires zoals een gestoffeerde voetenbank. Dit gebeurd met het professionele beschermingsmiddel Protexx Textielbeschermer (spuitbus). Deze vloeistof bevat de stof fluor carbon. Fluor carbon zorgt ervoor dat elke afzonderlijke textielvezel rondom wordt voorzien van een onzichtbaar beschermlaagje. Dit alles zonder de uitstraling of het aanvoelen van de stof te beïnvloeden. Door Protexx Textielbeschermer krijgen vlekken gebaseerd op water, olie en vet (ook hoofdvet), geen kans om in de vezel van de stof door te dringen en blijvende vlekken te veroorzaken. Vlekken zijn hierdoor gemakkelijk met een absorberende tissue of doek te verwijderen en uw boxspring blijft veel langer mooi. Eventuele (hardnekkige) restvlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd met de bijgeleverde “Protexx Cleantex” (een zeer effectieve vlekkenoplosser). 

Ook is er een officieel “Protexx Servicebewijs” bijgesloten in de set. Dit certificaat dient u zelf aan te melden (te activeren) door de antwoordstrook ervan in te vullen en op te sturen. Alle Protexx Servicebewijzen worden geregistreerd bij het zelfstandig opererende Servicebureau te Apeldoorn. Hier kunt u ook rechtstreeks terecht voor het vragen van een (vlek)advies of het melden van een klacht (tel: 055-3575411). 

Let op! De boxspring die u aanschaft moet puur voor particulier gebruik zijn, want bedden/boxsprings gebruikt voor commerciële doeleinden (bijvoorbeeld in hotels) zijn uitgesloten van de 5 jarige vlekkenservice van Protexx Textielbeschermer.,

Specificaties
Reviews over
Write Your Own Review