Tijdelijk 7,5% extra Paasvoordeel!
op het complete assortiment

Protexx Textile Protector voor boxsprings

 75,-
Levertijd: de levertijd wordt opgehaald

Jouw 7,5% extra korting wordt verrekend in de winkelmand.

 • Professionele textielbeschermer
 • Eenvoudig zelf aan te brengen
 • 5 jaar vlekkenservice
 • Officieel Protexx servicecertificaat
 • Advies nodig? Bel gratis 0800-8077
Afbeelding vergroten
Details

Bescherm je boxspring en geef hardnekkige vlekken geen kans


Ontbijtje op bed? Heerlijk toch?! Lekker genieten van een croissantje en… Oeps! Daar gaat dat heerlijke verse kopje koffie. Zo over je nieuwe boxspring!

 

Een ongelukje zit in een klein hoekje en hardnekkige vlekken zorgen er direct voor dat je nieuwe boxspring er niet meer als nieuw uit ziet. Bescherm je nieuwe slaapmeubilair met Protexx Textile Protector.

 

Daarnaast gaat het reinigen van de stof gaat eenvoudiger en veel efficiënter na het aanbrengen van deze textielbeschermer. Het hoofdbord, het voetbord en de zijdes, waaronder ook de (mee)gestoffeerde zijkanten van de matrassen en boxen, blijven zo langer mooi en schoon.

 

Hoe werkt het?


Protexx Textile Protector voor boxsprings is een uniek “doe het zelf” serviceprogramma en een behandeling van je slaapsysteem met Protexx Textile Protector is heel eenvoudig. Bij je nieuwe (ongebruikte) boxspring impregneer je eenmalig de vast gestoffeerde delen, maar ook eventueel accessoires als gestoffeerde nachtkasten of voetenbank.

 

Deze set is geschikt voor een oppervlakte van ongeveer 240x220cm en bestaat uit:

 • Protexx Textile Protector, een spuitbus met een optimale textielbeschermer
 • Protexx Cleantex, een flacon met een zeer effectieve vlekkenoplosser
 • Reinigingswashand
 • Poetsdoek
 • Officieel servicecertificaat

 

Impregneren doe je met behulp van de spuitbus. Deze bevat de vloeistof fluor carbon, die er voor zorgt dat elke afzonderlijke textielvezel rondom wordt voorzien van een onzichtbaar beschermlaagje. Dit alles zonder de uitstraling of het aanvoelen van de stof te beïnvloeden.

 

Door de bescherming krijgen vlekken gebaseerd op water, olie en (hoofd)vet geen kans om in de vezel van de stof door te dringen en blijvende vlekken te veroorzaken. Vlekken zijn hierdoor gemakkelijk met een absorberende tissue of doek te verwijderen. Eventuele hardnekkige restvlekken verwijder je met de bijgeleverde zeer effectieve vlekkenoplosser.

 

5 jaar vlekkenservice op textiel


Als extra zekerheid profiteer je daarnaast van de unieke 5 jarige vlekkenservice. Hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld een ontbijt op bed, vlekken door uit- en afscheiding van mens of zoogdier, hoofdvet of andere onvoorziene vlekken zijn hiermee volledig verleden tijd.

 

Mochten er ondanks de behandeling met Protexx Textile Protector toch vlekken ontstaan, dan kun je dat melden bij het service centre van Protexx. Zij schakelen dan een servicespecialist in, die de vlek geheel kosteloos bij je thuis komt verwijderen. Ook zonder voorrijkosten!

 

Om aanspraak te maken op deze service dien je het bijbehorende certificaat te activeren. Dat doe je door de antwoordstrook van het certificaat in te vullen en naar het zelfstandig opererende service centre in Apeldoorn op te sturen. Alle servicebewijzen worden daar geregistreerd en je kunt hier ook rechtstreeks terecht voor (vlek)adviezen of het melden van een klacht (tel: 055-3575411).

 

Bewaar de aankoopfactuur van je boxspring in combinatie met het servicecertificaat uit de Protexx set. Deze zijn samen je garantiebewijs. Met dit bewijs kun je voor de gehele serviceperiode een beroep doen op de Protexx service. In het geval zich gedurende de serviceperiode calamiteiten voordoen staat het service centre volledig tot je beschikking.

 

Let op! De volgende aspecten zijn uitgesloten van service:

 • Boxsprings die oneigenlijk gebruikt zijn, zoals bij schuld/opzet en geweld
 • Boxsprings die voor commerciële doeleinden (bijvoorbeeld in hotels) in gebruik zijn
 • Product specifieke eigenschappen zoals normale slijtage en gebruikssporen*

* Als klant van Protexx kun je in dergelijke gevallen tegen 50% korting op het normaal geldende consumententarief gebruikmaken van servicespecialisten. Deze tarieven zijn terug te vinden op www.oranje-concepts.com. Indien technisch mogelijk wordt altijd een passende oplossing gevonden.

Specificaties
Reviews over
Write Your Own Review