Hemelvaartsacties
tot 20% éxtra voordeel
Dag
Uur
Min
Sec

Vind een winkel

Vind hier snel de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt door jouw postcode of woonplaats in te voeren of bel direct naar 085 0687 500 (dagelijks bereikbaar van 08.30 - 22.00 uur).
overlay

Swiss Sense Beddenwinkels

Wil je een nieuw bed kopen voor een goede nachtrust? Dan ben je bij één van onze Swiss Sense beddenwinkels aan het juiste adres. Ons brede en gevarieerde assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige boxsprings met een optimaal ligcomfort. Naast boxsprings bestaat de collectie bij Swiss Sense ook uit matrassen, matras toppers, bedframes, bedbodems, beddengoed en slaapkamer accessoires.

 

Onze droom is om iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot en als familie Diks doen we dat al 100 jaar. Met gebruik van hoogwaardige materialen worden alle producten met veel zorg samengesteld.

 

Swiss Sense is actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Met ruim 90 winkels is er altijd een beddenwinkel in de buurt waar je de kwaliteit en het ligcomfort van de complete collectie kunt ervaren. De Swiss Sense winkels onderscheiden zich in drie verschillende soorten: Flagship Stores, Brand Stores en Outlet Stores. 

 

Hoge kortingen bij de outlets

Swiss Sense heeft verschillende Outlet Stores in Nederland.Hier kun je profiteren van mooie kortingen op onder andere de boxspring en matrassen collecties. Naast de actiemodellen vind je in deze winkels ook de actuele collectie boxsprings en matrassen.

 

Persoonlijk advies en ultiem ligcomfort bij onze beddenwinkel

Voor het ultieme gevoel van luxe en kwaliteit bezoek je één van de Flagship Stores. Onze slaapexperts staan daar klaar om je te voorzien van advies op maat. Kom langs in één van onze beddenwinkels en ervaar het comfort van de boxspring en matrassen. Wanneer je een boxspring koopt wordt deze gratis geleverd en gemonteerd in jouw slaapkamer. Daarnaast ontvang je 90 dagen omruilgarantie mocht het slaapsysteem je onverhoopt niet de gewenste nachtrust bezorgen.