Vind een winkel

Vind hier snel de dichtstbijzijnde winkel bij jou in de buurt en kom proefliggen in onze winkel. Je kunt ook een afspraak maken in een winkel en tijdstip naar keuze.
Flagship store: de gehele collectie
Brand store: een greep uit de collectie
Outlet store: de outlet collectie
hoofdskussen gratis hoofdskussen gratis
ROTY winkelketen ROTY winkelketen
overlay

Kom langs of maak een afspraak in een van onze beddenwinkels

Wil je een nieuw bed, boxspring, matras, topmatras of beddengoed van hoge kwaliteit kopen? Dan ben je bij één van onze Swiss Sense beddenwinkels aan het juiste adres. Onze droom is om iedereen te verrijken met ultiem slaapgenot en als familie Diks doen we dat al 100 jaar. Met gebruik van hoogwaardige materialen worden alle producten met veel zorg samengesteld.

In al onze beddenwinkels staan onze slaapadviseurs voor je klaar om je te voorzien van een persoonlijk slaapadvies. Je kunt hiervoor een afspraak maken, maar je kan natuurlijk ook altijd langskomen in een winkel. Liever digitaal of telefonisch een persoonlijk slaapadvies? Dat kan natuurlijk ook!

Vind een matrassenwinkel en boxspring winkel bij jou in de buurt

Swiss Sense is actief in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Met ruim 90 winkels is er altijd een beddenwinkel in de buurt waar je de kwaliteit en het ligcomfort van de complete collectie kunt ervaren. Door diverse boxsprings en matrassen in de winkel uit te proberen ontdek je jouw ultieme slaapcomfort. Je kunt in iedere matrassenwinkel en boxspring winkel van Swiss Sense uitgebreid proefliggen. Daarnaast hebben we ook stofstalen in de winkel. Zo kun de stoffen in het echt bekijken en voelen. Ook kun je online altijd 3 gratis stofstalen aanvragen.  

Hoge kortingen bij de outlets

Swiss Sense heeft verschillende Outlet Stores in Nederland.Hier kun je profiteren van mooie kortingen op onder andere de boxspring en matrassen collecties. Naast de actiemodellen vind je in deze winkels ook de actuele collectie boxsprings en matrassen.

Een nieuw bed kopen bij een van onze beddenwinkels

Wanneer je een boxspring, bed of matras koopt wordt deze gratis bij jouw thuis bezorgd. Ook jouw bed en boxspring worden gratis gemonteerd in jouw slaapkamer. Om er zeker van te zijn dat jij écht tevreden bent over je nieuwe boxspring of matras, bieden wij 90 nachten proefslapen aan. Dat is slapen zonder zorgen.