Laatste kans!
15% korting op boxsprings en bedden
Dag
Uur
Min
Sec
Gratis bezorging
Advies nodig? Bel gratis 085 0687 500

Boxspring direct leverbaar

20 producten

Filter sluit filters
Filters
Direct leverbaar
  1. Ja
  2. Nee
Lengte
  1. 200
  2. 210
Breedte
  1. 140
  2. 160
  3. 180
  4. 200
Functionaliteit
  1. Verstelbaar
oplopend
Filter
  1. Direct leverbaar Ja

20

per pagina

Boxspring snel leverbaar uit voorraad

Bij Swiss Sense vind je ook een collectie boxsprings die snel leverbaar is. Deze boxsprings kunnen door ons vrijwel direct en volledig nieuw uit voorraad geleverd worden. Doordat de boxsprings scherp zijn geprijsd, gaat de voorraad echter erg snel. Dit betekent dus wel dat de aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Ben jij dus op zoek naar een kwalitatief goede boxspring voor een zeer aantrekkelijke prijs? Overweeg dan ook eens een boxspring bij Swiss Sense uit de collectie boxsprings snel leverbaar.

De boxsprings zijn snel leverbaar doordat de opties die gekozen kunnen worden bij deze boxsprings, opties zijn die al op voorraad zijn. Op die manier heb je al binnen een aantal weken een compleet bed in huis. Je hebt dus ook bij deze voorraad boxsprings de keuze uit diverse opties. Laat de boxspring aansluiten op jouw persoonlijke wensen en jouw slaapkamerstijl door een keuze te maken uit verschillende afmetingen, stofuitvoeringen en hardheden van het matras.

Direct leverbare boxsprings en meer

Spreekt de stijl van een boxspring je erg aan maar heb je toch niet de opties waar je naar op zoek bent? Neem dan ook eens een kijkje bij de gehele boxspring collectie. Hier heb je vaak nog veel meer opties om uit te kiezen! Wil je graag een keer proefliggen op een van onze boxsprings? Kom dan naar een van onze winkels waar onze slaapadviseurs voor je klaarstaan. Je vindt in onze winkels een uitgebreide collectie boxsprings, en ook voorraad boxsprigns. Zo kun je precies ontdekken wat jouw wensen en behoeften zijn. We gaan graag samen met jou op zoek naar jouw droombed!