Alleen deze week!
15% korting op boxspring Home 223
Dag
Uur
Min
Sec

Boxsprings binnen 1 week leverbaar

22 producten

Filter sluit filters
Filters
Snel leverbaar
 1. Ja
 2. Nee
Lengte
 1. 200
 2. 210
Breedte
 1. 140
 2. 160
 3. 180
 4. 200
Functionaliteit
 1. Verstelbaar
oplopend
Filter
 1. Snel leverbaar Ja
 1. Boxspring Online-Only Orion
  €200 korting
  Boxspring Online-Only Orion
  vanaf Regular Price 1.090,- Special Price 890,-
  100%
 2. Vaste laagste prijs
  Boxspring Online-Only Lynx
  €150 korting
  Boxspring Online-Only Lynx
  vanaf Regular Price 940,- Special Price 790,-
 3. Boxspring Online-Only Gemini
  €250 korting
  Boxspring Online-Only Gemini
  vanaf Regular Price 1.240,- Special Price 990,-

22

per pagina

Goede boxspring snel leverbaar uit voorraad

Wil jij snel een bed in huis omdat je bijvoorbeeld snel gaat verhuizen? Bij Swiss Sense vind je ook een collectie boxsprings met een snelle levering. Deze boxsprings kunnen door ons vrijwel direct en volledig nieuw uit voorraad geleverd worden. Doordat de boxsprings scherp zijn geprijsd, gaat de voorraad echter erg snel. Dit betekent dus wel dat de aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Ben jij dus op zoek naar een kwalitatief goede boxspring voor een zeer aantrekkelijke prijs? Overweeg dan ook eens een boxspring bij Swiss Sense uit de collectie boxsprings snel leverbaar.

De boxsprings zijn snel leverbaar doordat de opties die gekozen kunnen worden bij deze boxsprings, opties zijn die al op voorraad zijn. Op die manier heb je al binnen een aantal weken een compleet bed in huis, oftewel een goede prijs/kwaliteit verhouding. Je hebt dus ook bij deze voorraad boxsprings de keuze uit diverse opties. Laat de boxspring aansluiten op jouw persoonlijke wensen en jouw slaapkamerstijl door een keuze te maken uit verschillende afmetingen, stofuitvoeringen en hardheden van het matras. Ook kun je kiezen voor een boxspring met opbergruimte. Bekijk ons volledige aanbod!

Direct leverbare goede boxsprings en meer

Spreekt de stijl van een boxspring je erg aan maar heb je toch niet de opties waar je naar op zoek bent? Neem dan ook eens een kijkje bij de gehele boxspring collectie. Hier heb je vaak nog veel meer opties om uit te kiezen! Wil je graag een keer proefliggen op een van onze boxsprings? Kom dan naar een van onze winkels waar onze slaapadviseurs voor je klaarstaan. Je vindt in onze winkels een uitgebreide collectie boxsprings, en ook voorraad boxsprigns. Zo kun je precies ontdekken wat jouw wensen en behoeften zijn. We gaan graag samen met jou op zoek naar jouw droombed!