Bedroom Story Charlotte
Bedroom Story Doortje


Woont in: een herenhuis uit 1910 in Zwolle
Woont met: haar man Frank en hun tweeling Seth & Boas (5)
Houdt van: het strand en Italië: het eten, de zon en de gastvrijheid
Droomt van: een tweede huis in de natuur en dichtbij de zee
Slaapt op: Boxspring Lifestyle by vtwonen Pepper
Te volgen via: @charlottewienen.nl

Bedroom Story Charlotte


Woont in: een herenhuis uit 1910 in Zwolle
Woont met: haar man Frank en hun tweeling Seth & Boas (5)
Houdt van: het strand en Italië: het eten, de zon en de gastvrijheid
Droomt van: een tweede huis in de natuur en dichtbij de zee
Slaapt op: Boxspring Lifestyle by vtwonen Pepper
Te volgen via: @charlottewienen.nl

Charlotte en haar man zijn beiden ondernemer: zij heeft een eigen interieurstudio en hij werkt als organisatiepsycholoog. De combinatie van werk en hun jonge gezin houdt hen druk bezig. Goed slapen is dus erg belangrijk. En waar kan dat beter dan in de rustgevende slaapkamer die je zelf hebt ontworpen? Laat je inspireren door de ‘Bedroom story’ van Charlotte en kijk binnen in haar ultieme relax slaapkamer met Boxspring Lifestyle by vtwonen Pepper.


Bedroom Story Charlotte
Boxspring Lifestyle by vtwonen Thyme
Binnenkijken in een ultieme relax slaapkamer

Het herenhuis was bij aankoop nog een bouwval dus begonnen ze in 2020 met de verbouwing. “In een jaar tijd hebben we alles zelf verbouwd. Bij het kopen van het huis, was het meteen duidelijk welke ruimte onze slaapkamer zou worden. De openslaande deuren, authentieke inbouwkast en de schouw maakten mij opslag verliefd op de kamer. Om het helemaal naar wens te maken, hebben we alles aangepakt.” Charlotte ontdekte tijdens de verbouwing haar passie voor interieur. Dit resulteerde zelfs in een carrière switch als interieurontwerpster. “Eerst maakte ik de keuzes voor het interieur altijd in goed overleg met Frank, maar inmiddels heb ik carte blanche want hij vindt alles wat ik bedenk mooi.”

Vooral de eethoek en slaapkamer zijn nu hun favoriete plekjes. Over de inrichting van de slaapkamer heeft ze niet lang hoeven nadenken. Ze wist al heel snel hoe ze het wilde. Het belangrijkste uitgangspunt: een plek om tot rust te komen. “Op basis daarvan heb ik het kleurenpalet en alle materialen heel intuïtief gekozen. Daarnaast kozen we heel bewust om geen tv in de slaapkamer te plaatsen. De basis was al snel klaar en in de loop van de jaren heb ik steeds meer accessoires toegevoegd.”

Om van de slaapkamer echt een ultieme rustplek te maken, hebben ze een vrijstaand bad geplaatst. “Op een dag tijdens de verbouwing, stond ik met de tekening van de badkamer in de slaapkamer. Het plan voor de badkamer voelde heel vol en toen opperde ik het idee om het bad in de slaapkamer te plaatsen. Frank was meteen enthousiast en we zijn nog steeds elke dag blij met die keuze.”

Boxspring Lifestyle by vtwonen Thyme
Binnenkijken in een ultieme relax slaapkamer met bad
Binnenkijken in de ultieme relax slaapkamer

“Ik hou van slapen! Het liefst slaap ik zo’n 8 à 9 uur per nacht. Om beter te slapen probeer ik niet te veel koffie te drinken en mijn hoofd tijdig leeg te maken door actiepunten op te schrijven en af en toe te mediteren. Mijn favoriete avondroutine is om eerst in bad te gaan daarna wat te lezen in bed en vervolgens heerlijk ontspannen in slaap te vallen. Ons fijne bed met zacht beddengoed is daarbij echt onmisbaar voor mij.”

“We sliepen nog steeds op ons oude kleine bed. Dus één van de eerste nieuwe meubels in dit huis was ons nieuwe bed. Als beloning voor onszelf na al het klussen. In de winkel konden we alle materialen en verschillende comforts voelen en ervaren. Doordat de verbouwing uitliep, moesten we de levering twee keer verplaatsen, maar dat was gelukkig geen probleem. Sinds we deze Boxspring Lifestyle by vtwonen Pepper hebben, slaap ik voor m’n gevoel veel dieper. Als ik op vakantie ben, kan ik enorm verlangen naar mijn eigen bed.

Binnenkijken in herenhuis
Binnenkijken in herenhuis
Binnenkijken in herenhuis

Shop in deze stijl

Laat je inspireren door de stijl van Charlotte

 1. Dixxius Natural Dekbedovertrek Sand 1+1 gratis
  Dixxius Natural Dekbedovertrek Sand
  vanaf Special Price 69,95
  100%
 1. Dixxius Luxurious Lisboa Dekbedovertrek Taupe 1+1 gratis
  Dixxius Luxurious Lisboa Dekbedovertrek Taupe
  vanaf Special Price 79,95
  100%
 1. Boxspring Lifestyle by vtwonen Pepper 20% korting
  Boxspring Lifestyle by vtwonen Pepper
  vanaf Regular Price 2.190,- Special Price 1.752,-

Bekijk alle Bedroom stories

In de online rubriek Bedroom stories kijken we iedere maand binnen in de slaapkamer van een van onze klanten.