Royal Deal!

Nu tot 50% korting op de Royal collectie

Dag

Uur

Min

Sec

Bedroom story van Michelle

Woont in: Uden
Woont met: Koen, Jacqueline en in totaal 7 kinderen
Ochtend- of avondmens: Allebei, ik kan heel makkelijk m’n bed uit, wil alles uit de dag halen en wil ‘s avonds daarom niet naar bed.
Slaapt op: Boxspring Royal Olympus
Te volgen via: @michelle_bollen

Michelle Bollen woont samen met Koen, Jacqueline en hun kinderen in het Brabantse Uden. Alles uit de dag halen is voor Michelle de grootste uitdaging die er is. Met twee eigen bedrijven en een groot gezin is dat af en toe “flink jongleren”, zoals ze het zelf zegt. “Omdat een goede nachtrust essentieel is om alle ballen hoog te houden, wilden we graag een goed bed. Onze slaapkamer met boxspring Royal Olympus is nu dé plek om op te laden”. Laat je inspireren door de ‘Bedroom story’ van Michelle en ontdek hoe zij doet wat ze droomt.

Stel deze boxspring zelf samen

Dromen waarmaken

“Het was altijd al mijn droom om te ondernemen. Mijn vader is ondernemer en heeft de afgelopen 20 jaar een heel mooi bedrijf opgebouwd. Koen en ik hebben lang bij hem gewerkt. Mijn eigen bedrijf werd ondertussen groter dan gedacht en inmiddels is dat uitgegroeid tot waar ik als klein meisje van droomde: een goedlopend en gezond bedrijf. Daarbij hebben we inmiddels ook een webshop, met een mooi kantoor en heel fijne mensen in ons team.”

Een eigen onderneming starten of het volgen van een andere droom kan een behoorlijke uitdaging zijn. Michelle’s tip is dan ook: “Volg je hart en begin gewoon, als je maar een doel voor ogen hebt. Je leert gaandeweg wel hoe je het moet aanpakken en je kunt altijd bijsturen. Er zijn in iedere situatie externe factoren die je vooraf niet had kunnen bedenken. En een fantastisch plan op papier is niet per definitie een fantastisch plan in de realiteit. Ook dan kom je voor verrassingen te staan. De kunst is niet om te starten, maar om het vol te houden.”

Tijd voor een nieuw bed

Naast die zakelijke droom was Michelle’s allergrootste droom om een groot gezin te hebben. En ook die droom kwam uit. Met zo’n bruisend leven, op zowel zakelijk als privégebied is voldoende rust extreem belangrijk. “Slaap is voor mij altijd een uitdaging. Ik weet dat het goed voor me is, maar door mijn slaapprobleem is het altijd een onderwerp in ons gezin. Als het niet lukt om te slapen, kan het vreselijk frustrerend zijn. Inmiddels heb ik een manier gevonden om met mijn slaapprobleem om te gaan. Niet kunnen slapen is vervelend, maar wakker liggen in een oncomfortabel bed en opstaan met een pijnlijk lijf is al helemaal niet prettig. Daarom was het tijd voor een nieuw bed. Als ik dan wakker lig, rust ik in ieder geval wel uit. Mijn moeder zei vroeger altijd: "als je niet slaapt, dan rust je nog." Dat is inmiddels mijn motto. Ons nieuwe bed is zo fijn. We zijn er allemaal weg van.”

Een vaste avondroutine draagt ook bij aan een betere nachtrust. Voor Michelle ziet dat er als volgt uit: “Voor het slapen gaan, maak ik een to-do-lijstje voor de volgende dag en schrijf ik alles op wat in mijn hoofd speelt. Dit om te voorkomen dat ik ’s nachts nog van alles bedenk en mijn telefoon erbij pak om het meteen te regelen. Daarnaast geeft het me rust om voor het slapen wat te lezen.”

Ontdek ons slaapadvies

Om hun nieuwe bed samen te stellen, bezochten Michelle, Koen en Jacqueline de Swiss Sense winkel in Uden. “Wij liggen vaak met z'n tweeën, maar ook met z'n drieën in bed. Om die reden zochten we net wat anders en daar kregen we supergoed advies voor. Écht heel erg fijn. In ons oude bed lagen we namelijk niet meer lekker en we waren toe aan een groter en elektrisch verstelbaar bed. Er is heel goed gekeken naar onze slaapwensen en hoe we dat konden invullen, zonder oordeel. Ik had foto’s mee van de slaapkamer, zodat de slaapadviseur ook over de stijl kon meedenken. We zijn ontzettend professioneel geholpen door de slaapadviseur. Dat was heel waardevol.”

Doen wat je droomt

De slaapkamer is voor Michelle een belangrijke plek. “De slaapkamer is voor mij echt een plek van rust en om op te laden.” Daarnaast vindt ze het belangrijk om goed voor zichzelf te zorgen. “Ik probeer binnen mijn mogelijkheden zo goed mogelijk te slapen, in ieder geval te rusten, gezond te eten, strak te plannen en de juiste mensen om me heen te verzamelen om alles zo goed mogelijk te doen. Dat gaat de ene dag heel goed en de andere dag iets minder. Het belangrijkste is dat je gelooft in jezelf, weet waar je voor staat en waar je hart ligt, zodat je kunt doen wat je droomt.

Stel deze boxspring zelf samen

Bekijk alle Bedroom stories

In de online rubriek Bedroom stories kijken we iedere maand binnen in de slaapkamer van een van onze klanten.

Bekijk alle Bedroom stories

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (085 0687 500) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.