Blog

Swipe to the left
3 december 2019 Geen reacties

Cadeautip: De fijnste eco producten voor in je slaapkamer

Dat is slapen met een extra goed gevoel. Want de maand december draait natuurlijk niet alleen om grootse kerstdiners en knalvuurwerk. Het is ook dé maand om wat meer te doen voor een ander. In deze blog lees je alles over ons eco beddengoed.

26 november 2019 Geen reacties

Black Friday: Koop deze cadeaus nu extra voordelig

Holiday season! Wat zet jij dit jaar op je verlanglijstje? En wat koop je voor een ander? Deze cadeaus shop je deze week tijdens de Black Friday Actieweek met extra korting. Dat is mooi meegenomen!

19 november 2019 Geen reacties

De leukste cadeautips voor de decembermaand

Holiday season! Tijd voor gezelligheid, familie, etentjes en natuurlijk… cadeaus. Maar wat zet je in hemelsnaam op je verlanglijstje? En wat koop je voor een ander? In deze blog hebben we een aantal ideeën op een rijtje gezet.

18 november 2019 Geen reacties

De mooiste bloemenprints om je slaapkamer op te fleuren

De meeste verse boeketten staan hooguit twee weken te schitteren in een vaas. Zonde om deze zo snel al weg te moeten gooien! Kies daarom eens voor bloemen en planten die nooit hun schoonheid verliezen. Hoe dan? Lees snel verder.

8 november 2019 Geen reacties

Haal kunst in je slaapkamer met dit nieuwe beddengoed

De kunstwerken van Van Gogh zijn je vast niet onbekend. In de nieuwe Beddinghouse x Van Gogh Museum collectie vind je verschillende soorten beddengoed, stuk voor stuk geïnspireerd op zijn mooiste kunstwerken.

29 oktober 2019 Geen reacties

Zo combineer je dé trendkleuren van het jaar 2020 in jouw interieur

Ieder jaar maken verfspecialisten Histor en Flexa dé kleuren van het jaar bekend. Hierbij laten ze zich inspireren door wereldwijd opkomende trends en de meest populaire interieurstijlen. In de hoofdrol: de kleur blauw!

24 oktober 2019 Geen reacties

Waarom je het inrichten van je slaapkamer niet langer moet uitstellen

In de slaapmonoloog vertellen echte mensen echte verhalen. Over persoonlijke ervaringen met het interieur en alles wat met slapen te maken heeft. Deze keer: het leed dat je slaapkamer inrichten heet.

14 oktober 2019 Geen reacties

Niet te veel poespas: In 3 simpele stappen een Pure Basic slaapkamer

Dit is slaapkamerstijl Pure Basic. Stralend eenvoud met een rustige basis en neutrale kleuren. In deze slaapkamer kom jij na een lange dag helemaal tot rust. In deze blog lees je hoe je deze stijl in jouw slaapkamer creëert.

13 oktober 2019 Geen reacties

De meest opvallende trends op de vt wonen&design beurs

De vt wonen&design beurs is dé plek om inspiratie op te doen voor jouw interieur. Wat worden de trends van komend najaar en zelfs al van 2020? Gaan we voor kleurrijk, neutrale tinten of prints? Je leest het in deze blog.