Blog

Swipe to the left
29 mei 2020 Geen reacties

De ideale douchetemperatuur om goed wakker te worden

Je wordt pas echt wakker met een koude douche in de ochtend. Toch? Of stap jij na een lange dag liever onder een warme douche? In deze blog lees je wat de perfecte douchetemperatuur is.

13 mei 2020 1 comment

Dit is waarom je de laatste tijd zo slecht slaapt

Goed voor jezelf zorgen begint met lekker slapen. Helaas is dat niet altijd even gemakkelijk als het klinkt. Daarom hebben wij in deze blog 7 mogelijke oorzaken voor je op een rijtje gezet.

13 mei 2020 Geen reacties

Een sfeervolle slaapkamer met het nieuwe vtwonen beddengoed

In jouw slaapkamer kom je iedere nacht tot rust en dat is soms nodig. Ons leven is immers al druk genoeg. Een rustige slaapkamer is nu dus belangrijker dan ooit. Dit is hoe je dat creëert.

7 mei 2020 Geen reacties

Herkenbaar? Dit zijn de vijf grootste ergernissen in bed

Wat kan het toch fijn zijn om lekker bij je partner in bed te kruipen na een hele lange en vermoeiende dag. Maar soms... Dan kun je hem of haar wel achter het behang plakken! Herken jij deze ergernissen?

7 mei 2020 Geen reacties

Een serene slaapkamer met beddengoed in déze kleuren

Je slaapkamer is de plek waar je na een lange dag tot rust komt. Een serene ruimte met niet meer dan de echte essentials in effen kleuren. Maar welke kleur kies je dan? 

30 april 2020 Geen reacties

Dit zijn de mooiste planten voor in jouw slaapkamer

Het is volop lente en dat betekent dat we weer mogen genieten van de mooiste bloemen, weelderige planten en bomen. Maar waarom zouden we hier alleen in de tuin van genieten?

30 april 2020 Geen reacties

Wat zegt je slaaphouding over jouw karakter?

Krul je helemaal op tot een bolletje of lig jij liever als een zeester? Iedereen heeft zo zijn favoriete slaaphouding. Maar wist je dat deze veel kan vertellen over jouw karakter? 

23 april 2020 Geen reacties

Maak kans op een compleet stylingplan voor jouw slaapkamer

Begint het bij jou ook al te kriebelen om je slaapkamer onder handen te nemen, maar heb je geen idee hoe je dit aanpakt? It’s your lucky day! Wij geven een compleet stylingplan weg.

23 april 2020 Geen reacties

Do It Yourself – simpele tips voor een kleine slaapkamerupdate

Kan jij wel wat inspiratie gebruiken om jouw slaapkamer net dat beetje extra te geven? Meer kleur, verlichting of opbergruimte? Dan zijn deze simpele do-it-yourself (DIY) ideeën iets voor jou!