Blog

Swipe to the left
8 april 2020 1 comment

Onze favoriete bedden van dit moment

Het is niet alleen belangrijk dat jouw bed perfect past bij je slaapwensen, maar ook dat deze perfect in je interieur past. In deze blog hebben wij onze favorieten voor je op een rjitje gezet.

7 april 2020 Geen reacties

5 tips om ondanks je hooikoorts goed te slapen

Het is weer lente! De tijd van bloeiende bomen en bloemen. Mooi, maar ook vervelend voor alle mensen die last hebben van hooikoorts. Lig jij wakker van hooikoorts? Lees dan deze tips.

7 april 2020 Geen reacties

Kruimelvrije ontbijtjes voor een Paasontbijt op bed

We gaan een bijzondere Paaseditie tegemoet. Hoe vier jij deze? Wat dacht je bijvoorbeeld van een Paasontbijt op bed? Wij hebben onze favoriete kruimelvrije gerechten voor je op een rijtje gezet.

27 maart 2020 Geen reacties

Slaap jij gezond? Dit doet slaap met jouw weerstand

Wat weet jij over het effect van slapen op jouw weerstand en gezondheid? In deze blog leggen we je uit waarom slaap zo belangrijk is voor je weerstand en geven we tips om goed te slapen.

26 maart 2020 Geen reacties

Thuiswerken in bed, do or don’t?

Tijdens deze thuiswerkdagen is het natuurlijk heel verleidelijk om wat langer in bed te blijven liggen. Mits je werk zich ervoor leent natuurlijk.  Maar is dit wel zo verstandig? Wij vertellen het je.

23 maart 2020 Geen reacties

Waarom twee keer per dag slapen jouw productiviteit verbetert

Last van een middagdip? Dat is niet zo gek. Uit onderzoek is gebleken dat je het beste twee keer per dag kunt slapen om je productiviteit te vergroten. Kom maar op met die powernap!

22 maart 2020 Geen reacties

Stay at home fitness: de slaapkamer-editie

Goed slapen draagt bij aan een gezonder leven, maar is niet voldoende om fit te blijven. In beweging blijven lijkt misschien lastig, maar met deze tips voltooi je jouw work-out gewoon in je pyjama.

21 maart 2020 Geen reacties

Een slaapkamer make-over: zo pak je dat aan

Met een opfrisbeurt van je slaapkamer maak jij van jouw slaapkamer dé plek om je terug te trekken. Jouw eigen plekje om even tot rust te komen of ongestoord door te werken. 

19 maart 2020 Geen reacties

5 stappen: Hoe bouw je een fort van je bed?

Ben jij nog op zoek naar iets leuks om te doen met je kinderen als ze thuis zijn? Zo bouwen jullie in vijf simpele stappen een fort in hun slaapkamer. Urenlang plezier gegarandeerd!