Blog

Swipe to the left
11 september 2019 Geen reacties

Zo creëer je een Botanical Safari in jouw eigen slaapkamer

Van botanische dessins tot echte planten. Door flink uit te pakken met planten in je interieur, geef je jouw slaapkamer een stoere uitstraling. Maar waar begin je? En welke keuzes maak je? In deze blog vertellen we je er alles over.

10 september 2019 Geen reacties

5 stylingtips voor een Boho Chic slaapkamerinterieur

Slaapkamerstijl Boho Chic kenmerkt zich door een mix aan materialen en structuren. A touch of gold met genoeg ruimte voor jouw creativiteit en persoonlijke spullen. Met deze 5 stylingtips creëer je deze stijl gemakkelijk in jouw slaapkamer.

23 augustus 2019 Geen reacties

De beste smoesjes om de hele dag in bed te blijven liggen

Laat gemaakt gisteravond, een gebroken nacht gehad of simpelweg geen zin om op te staan? Wij begrijpen natuurlijk dat je eigenlijk het liefst de hele dag in je bed blijft. Daarom hebben wij in deze blog de beste smoesjes voor je op een rijtje gezet.

21 augustus 2019 Geen reacties

Slaapmonoloog: Waarom een staycation een goed idee is

In de slaapmonoloog vertellen echte mensen echte verhalen. Over persoonlijke ervaringen met het interieur en alles wat met slapen te maken heeft. Deze keer: waarom een staycation een goed idee is. 

20 augustus 2019 Geen reacties

Bewezen: Vrouwen moeten langer slapen dan mannen

Je gaat tegelijkertijd slapen, maar terwijl je vriend fit uit bed springt, draai jij je graag nog eens om. Herkenbaar? Dat is niet zo gek. Uit onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen meer slaap nodig hebben dan mannen om helemaal fit wakker te worden.

23 juli 2019 Geen reacties

Praktische tips om overal lekker te slapen

Eindelijk is het zo ver. Je gaat op vakantie! Vaak heb je helaas nog een lange reis voor de boeg. Wel zo fijn als je deze reis comfortabel kunt skippen door even lekker te slapen. Met deze tips val je binnen no time als een blok in slaap.

3 juli 2019 Geen reacties

8x Dit zijn jullie slaapkamers

Iedereen is uniek en smaken verschillen. Daarom is geen slaapkamer hetzelfde. Dat bewezen jullie maar weer! Via onze Facebookpagina stuurden jullie foto’s van jullie slaapkamers. Je vindt ze in deze blog. Klein of ruim, van basic tot heel uitgesproken.

2 juli 2019 Geen reacties

De vijf trendkleuren van nu voor het interieur

In deze blog hebben we de vijf trendkleuren van nu op een rijtje gezet, perfect om je slaapkamer een nieuwe look te geven. Kies een kleur en inrichten maar! En dit hoeft echt geen grote klus te zijn. Een likje verf, of dekbedovertrek met plaid doet wonderen. 

27 juni 2019 Geen reacties

Slaapmonoloog: De slaapkamerfilter

In de slaapmonoloog vertellen echte mensen echte verhalen. Over persoonlijke ervaringen met het interieur en alles wat met slapen te maken heeft. Deze keer: het leed dat je slaapkamer inrichten heet.