Swiss Sense Blog

Swipe to the left
19 februari 2019 Geen reacties

Een retro en funky slaapkamer in 3 stappen

Ben jij altijd op zoek naar mooie vintage spulletjes en mag dat ene erfstuk niet ontbreken in jouw interieur? Slaapstijl Eclectic Retro geeft je met een kleurrijke basis veel ruimte voor persoonlijke vondsten. In deze blog lees je er meer over.

25 januari 2019 Geen reacties

Dit zijn onze 3 favoriete (kruimelvrije!) ontbijtjes

Begin de dag zoals jij dat wilt met een goed ontbijt! In deze blog lees je onze favoriete, gezonde ontbijtjes. Simpel en zonder fratsen. En zónder kruimels, waardoor je dit heerlijk in bed kunt opeten.

24 januari 2019 Geen reacties

Breng meer romantiek in je slaapkamer

Denk jij dat je een romantisch interieur alleen kan bereiken met sierlijke details? Slaapstijl Soft Modern bewijst het tegendeel. Hedendaags, stijlvol en stoer. In deze blog lees je hoe je deze slaapstijl in jouw slaapkamer gebruikt.

16 januari 2019 Geen reacties

8 tips voor een feng shui slaapkamer

Je slaapkamer is dé plek waar je ’s nachts helemaal tot rust komt. Dan kan je slaapkamer maar het beste zo veel mogelijk in balans zijn. Dat doe je door je slaapkamer feng shui in te richten. In deze blog lees je hoe.

3 januari 2019 Geen reacties

Creëer de industriële loft-stijl in jouw slaapkamer

Droom jij ervan om in een loft te wonen? Dan is slaapkamerstijl Lazy Loft wat voor jou. Stijlvol, stoer en chic. Een slaapkamer waarin je elke dag vol energie de dag begint. Hier lees je hoe je deze stijl in jouw slaapkamer creëert.

2 januari 2019 Geen reacties

In 3 stappen naar een Pure Basic slaapkamerinterieur

Je slaapt het lekkerst op een bed in een omgeving die jou op het lijf geschreven is. Houd jij van een rustige, maar toch stoere ruimte mét plek voor jouw persoonlijke spulletjes? Dan is slaapkamerstijl Pure Basic wat voor jou. 

2 januari 2019 Geen reacties

Een goede start van de dag met deze 5 kruiden

Ben jij ook toe aan een goede nachtrust of energieke start van de dag? Kruiden en specerijen kunnen je helpen om het gewenste effect te bereiken. Hieronder lees je welke kruiden dit zijn en wat hun werking is.

21 december 2018 Geen reacties

Dit zijn onze vijf favoriete slaapkamerstijlen

Nieuw jaar, frisse start! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je slaapkamer. Hoe ziet jouw droomslaapkamer eruit? Wij hebben onze vijf favorieten voor je op een rijtje gezet. Van puur en mininmalistisch tot stijlvol met retro details.

20 december 2018 Geen reacties

Nieuwe collectie: Swiss Sense ♥ vtwonen

Je slaapt het lekkerst op een bed in een omgeving die jou op het lijf geschreven is. Daarom introduceren we samen met vtwonen de nieuwe Lifestyle by vtwonen boxspringcollectie. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking!

7 december 2018 Geen reacties

DreamTeam slaapkamer make-overs

Van een allegaartje aan spullen naar een luxe droomslaapkamer. Het Swiss Sense DreamTeam, bestaande uit styliste Femke en interieurblogger Interior Junkie, realiseerde de slaapkamerdromen van onze klanten. Bekijk de video's hier.