Upgrade jouw bed met een AEROMAX topper

Ga voor een nóg comfortabelere nachtrust en extra luxe. Upgrade jouw bed en geniet met de AEROMAX topper van een luchtige en onvergetelijke nachtrust. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een topper. Maak nu kennis met onze nieuwe topper collectie!

Upgrade jouw bed met een AEROMAX topper | SwissSense.nl

Voor de beste prijs geniet je met een AEROMAX topper van het maximale slaapcomfort. Dankzij de zeer goede warmte- en vochtregulerende eigenschappen geniet je deze zomer ongetwijfeld van een koele nachtrust.

Waarom een AEROMAX topper?

Alle AEROMAX toppers zijn voorzien van pocketveringen met wel 1500 pocketveren, waardoor je verzekerd bent van een goede drukverdeling en maximale ondersteuning. Ook zijn de toppers voorzien van een hoogwaardige afdeklaag die zorgt voor sublieme ventilatie en een uitstekend slaapklimaat. Jouw ochtend is niet compleet zonder de perfectie van een een luchtige, frisse én onvergetelijke nacht. Genoeg redenen om te kiezen voor een ventilerende topper zodat jij slapend geniet van een koele zomer!

Tevens zijn de AEROMAX toppers ook verkrijgbaar in een split-topper uitvoering. Dit is nodig wanneer je een verstelbaar bed hebt en je de bedden onafhankelijk van elkaar wilt verstellen.

De AEROMAX topper is verkrijgbaar in vier varianten: Comfort, Nature, Superior en Exclusive | Upgrade jouw bed met een AEROMAX topper | SwissSense.nl

AEROMAX topper collectie

Onze AEROMAX topper collectie is verkrijgbaar in vier varianten en is tevens verkrijgbaar in een split-topper uitvoering.
AEROMAX Comfort topper met pocketveringkern heeft 1500 pocketveren en geeft je de beste ondersteuning waardoor je van maximaal slaapgenot geniet! De kern is aan beide zijden van de topper omgeven door een super veerkrachtige HR schuimlaag dat zorgt voor een goede tegendruk en een extra ultieme ondersteuning.

AEROMAX Nature topper heeft een pocketveringkern met 1500 pocketveren en is aan beide zijden omringd met een zeer veerkrachtige natuurlatex laag. Naast een goede tegendruk en een ultieme ondersteuning biedt het natuurlatex uitstekende, warmteregulerende eigenschappen die zorgen voor een sublieme ventilatie en een vochtregulerende werking. Een comfortabele nacht is zo meer dan gegarandeerd!

AEROMAX Superior topper heeft een pocketveringkern met 1500 pocketveren en is aan beide zijden omgeven door hoogwaardige en veerkrachtige natuurlatex. Tevens heeft deze AEROMAX Superior topper aan beide zijden nóg een extra comfortlaag van kamelenwol. Een heerlijke, zachte isolator en een perfecte vochtregulator. Maximaal slaapcomfort met de AEROMAX Superior topper!

AEROMAX Exclusive topper heeft een pocketveringkern met 1500 pocketveren is aan beide zijden voorzien van zes comfortlagen. Iedere zijde bestaat uit een laag kamelenwol en is extra omringd door natuurlatex. Deze verschillende lagen zorgen voor een uitstekende veerkracht, goede ondersteuning en het beste slaapklimaat dankzij zeer goede warmte- en vochtregulerende eigenschappen. De AEROMAX Exclusive topper biedt jou ongetwijfeld het meest ultieme slaapcomfort!

Optimale ondersteuning en de voornaamste ventilatie | Upgrade jouw bed met een AEROMAX topper | SwissSense.nl

Upgrade jouw bed met een AEROMAX topper

Wil je nog comfortabeler slapen en verdien je nu eindelijk eens een goede nachtrust? Tijdens onze Summer Sale geniet je van extra voordeel. Configureer jouw eigen boxspring en kies bij ‘topmatras’ voor een super koele AEROMAX zomertopper!

Heb je al een bed en wil je comfortabeler slapen? Ontdek de exclusieve AEROMAX topper collectie bij Swiss Sense, bestel de topper aan de hand van je wensen en geniet zo van maximale ventilatie en maximaal comfort.

Upgrade jouw bed met een AEROMAX topper | SwissSense.nl

Leave A Reply

Navigate