Woonmaand / Jouw stijl jouw slaapkamer | Swiss Sense Woonmaand / Jouw stijl jouw slaapkamer | Swiss Sense

Boxspring aanbiedingen bij Swiss Sense

Swiss Sense heeft diverse boxspring aanbiedingen. Je kunt kiezen uit diverse comfortabele boxspring modellen. Neem snel een kijkje bij de onderstaande boxspring aanbiedingen.

Veel voordeel met onze boxspring aanbiedingen

Bij Swiss Sense vind je niet alleen een uitgebreid assortiment boxsprings, maar ook veel aanbiedingen en voordelig afgeprijsde producten. Wil je graag een elektrisch verstelbare boxspring met speciale afmetingen en een ondersteunend matras? Geen enkel probleem. De Matras aanbiedingen zijn zeer geschikt voor mensen die een goed matras zoeken tegen een voordelige prijs.Heb je deskundig advies nodig voor het maken van een keuze? Onze vakkundige slaapadviseurs staan voor je klaar en helpen je graag. Iedereen verdient immers een goede en comfortabele nachtrust.

 1. Boxspring Home 180 Meest verkocht €500,- voordeel
  vanaf Special Price  1.090,00 Regular Price  1.590,00
 2. Boxspring Home 405N Best getest
  vanaf Special Price  1.310,00 Regular Price  2.010,00
 3. Boxspring Lifestyle by vtwonen Thyme Bekend van TV €500,- voordeel
  vanaf Special Price  1.320,00 Regular Price  1.820,00
 1. Boxspring Web-Only Sparkle
  Boxspring Web-Only Sparkle
  vanaf Special Price  695,00 Regular Price  1.195,00
 1. Boxspring Home Season
  Boxspring Home Season
  vanaf Special Price  1.660,00 Regular Price  2.160,00
 1. Boxspring Home 510 Beste koop
  Boxspring Home 510
  vanaf Special Price  930,00 Regular Price  1.680,00

Goedkope boxspring modellen

Heb je ook behoefte aan een goede comfortabele nachtrust op een goedkope boxspring? Je wilt graag wakker worden en echt het gevoel hebben dat je volledig uitgeslapen bent. Wat je echter niet wilt, is ontwaken met rugpijn, nekklachten en een vermoeid gevoel dat de hele dag bij je blijft en je chagrijnig maakt. Een mens brengt één derde van zijn leven slapend door. Daarom mag je aan comfortabel slapen gerust eisen stellen. Je lichaam en je geest zijn dit waard. Dit begint bij het investeren in een goed bed met een hoog kwalitatief matras. Wat dacht je van een kwalitatieve en persoonlijke boxspring om optimaal te genieten van je slaapcomfort? Boxsprings hebben veel voordelen en de collectie bij Swiss Sense is groot. Wij hebben regelmatig goedkope boxspring aanbiedingen. Daarnaast is er vaak voordeel op verschillende andere artikelen voor een goede nachtrust, zoals matrassen en beddengoed. Bekijk de verschillende aanbiedingen online in onze webshop.