Boxspring aanbiedingen | Swiss Sense

Boxspring aanbiedingen bij Swiss Sense

Swiss Sense heeft diverse boxspring aanbiedingen. Je kunt kiezen uit diverse comfortabele boxspring modellen. Neem snel een kijkje bij de onderstaande boxspring aanbiedingen.

Veel voordeel met onze boxspring aanbiedingen

Bij Swiss Sense vind je niet alleen een uitgebreid assortiment bij alle productgroepen, maar ook veel aanbiedingen en voordelig afgeprijsde producten. Wil je graag een elektrisch verstelbare boxspring met speciale afmetingen en een ondersteunend matras? Ook bij de aanbiedingen stel je jouw bed op maat samen. Heb je daarbij vakkundig advies nodig? Onze vakkundige slaapadviseurs staan voor je klaar en helpen je graag. Iedereen verdient immers een goede en comfortabele nachtrust.

 1. Boxspring Home 160 Nu vanaf 990,-
  Boxspring Home 160
  vanaf Special Price  990,00 Regular Price  1.590,00
  94%
 1. Boxspring Home 130 Beste koop
  Boxspring Home 130
  vanaf Special Price  1.090,00 Regular Price  1.590,00
  95%
 1. Jubileumboxspring Edition I 30% voordeel
  Jubileumboxspring Edition I
  vanaf Special Price  1.280,00 Regular Price  1.830,00
  92%

Goedkope boxspring modellen

Heb je ook behoefte aan een goede en comfortabele nachtrust? Je wilt graag wakker worden en echt het gevoel hebben dat je volledig uitgeslapen bent. Wat je echter niet wilt, is ontwaken met rugpijn, nekklachten en een vermoeid gevoel dat de hele dag bij je blijft en je chagrijnig maakt. Een mens brengt één derde van zijn leven slapend door. Daarom mag je aan comfortabel slapen gerust eisen stellen. Je lichaam en je geest zijn dit waard. Dit begint bij het investeren in een goed bed met een hoogkwalitatief matras. Wat dacht je van een kwalitatieve en persoonlijke boxspring om optimaal te genieten van je slaapcomfort? Boxsprings hebben veel voordelen en de collectie bij Swiss Sense is groot. Wij hebben regelmatig goedkope boxspring aanbiedingen. Daarnaast is er vaak voordeel op verschillende andere artikelen voor een goede nachtrust, zoals matrassen en beddengoed. Bekijk de verschillende aanbiedingen online in onze webshop.