Boxspring Home 180


Boxspring Home 180 is een heel betaalbare, modern vormgegeven en complete boxspring. De strakke en stijlvolle uitstraling zorgt ervoor dat deze boxspring in iedere slaapkamer past. Verkrijgbaar inclusief pocketvering in de box en topper vanaf €990,-.

 • Stel je eigen Boxspring Home 180 samen
 • 25 jaar garantie op veer- en framebreuk
 • Gratis levering & montage
Filter sluit filters

Natuurlijke Bedden

4

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Breedte
 1. 140
 2. 160
 3. 180
 4. 200
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Collectie
 1. Capella
 2. Diks Bedmakers
 3. Home 365
 4. Hotelboxsprings
 5. Lifestyle
 6. Night
 7. Royal
 8. Savelli
 9. Jubileum
 10. Web-Only
 11. SMART
Verstelbaar
 1. Ja
Set Descending Direction
Filter
 1. Collectie Diks Bedmakers Remove This Item

4

per pagina

Diks Bedmakers Boxspring: natuurlijk slapen op zijn best

Een boxspring van Diks Bedmakers betekent natuurlijk slapen. Natuurlijk slapen op de voornaamste materialen uit de natuur. Denk hierbij aan materialen als schapenwol, biologisch katoen, kamelenwol, zuiver vlas, natuurlatex, kokos en paardenhaar. Deze natuurlijke materialen maken jouw Diks Bedmakers boxspring zeer duurzaam en zijn uiteraard milieuvriendelijk én ecologisch. De natuurlijke materialen zorgen als geen ander voor jouw gezondheid. Je slaapt beter en gezonder op natuurlijke materialen. Gezien je ongeveer één derde van je leven slaapt is dit wel zo belangrijk. Ontspannen en lekker slapen bereik je nu eenmaal het beste in een goed en comfortabel bed.

Natuurlijke boxspring kopen? Kies voor Diks Bedmakers!

Een natuurlijke boxspring kopen bij Diks Bedmakers betekent dat je kiest voor jarenlange ervaring in het maken van bedden. In 1918 maakte Piet Diks zijn allereerste matras van stro. Nu is hier, maar liefst vier generaties later, een nieuw beddenmerk uit ontstaan: Diks Bedmakers. Jarenlange deskundigheid en inzichten zorgen er zo voor dat een natuurlijke boxspring kopen geen moeilijke keuze meer is. Diks Beddenmakers produceert alle boxsprings puur handmatig. Alle matrassen worden zorgvuldig en met passie voor ambacht ontwikkeld. Dat bedden maken in de natuur van familie Diks zit is hiermee volop bewezen. Passie en gedrevenheid zijn hier absoluut de grondleggers van.

Diks Bedmakers: natuurlijke bedden uit eigen fabriek

De bedden van Diks Bedmakers worden niet zomaar geproduceerd. Van alle natuurlijke materialen creëren vaklieden de beste natuurlijke bedden geheel in eigen beheer. Diks Bedmakers heeft een eigen fabriek in Uden waar op ambachtelijke wijze, met veel zorg en aandacht de bedden worden gemaakt. De collectie bedden van Diks Bedmakers biedt voor iedere smaak en stijl een passende luxe boxspring. Van strak tot sierlijk en van elegant naar een natuurlijke boxspring vol stijlvolle details. Diks Bedmakers bedden zijn er dan ook voor iedereen.