Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Goedkoopste boxspring

6 producten

Filter sluit filters
Filters
Materiaal
 1. Stoffen
Breedte
 1. 120
 2. 140
 3. 160
 4. 180
Kleur
 1. Antraciet
 2. Grijs
 3. Wit
Functionaliteit
 1. Verstelbaar
oplopend
Filter
 1. Breedte 140, 160, 180
 2. Collectie Online-Only

6

per pagina

Goedkoopste boxspring van hoge kwaliteit

Waarom zijn boxsprings zo populair? Waarom worden ze in hotelkamers geplaatst en zie je ze ook steeds meer in de slaapkamers thuis? Dat heeft te maken met het comfort dat een boxspring te bieden heeft. Een boxspring bestaat uit meerdere onderdelen. Je kunt daardoor de combinatie van een boxspring, matras, topper, hoofdbord en voetbord kiezen die het beste bij jou past. Dat maakt een boxspring veelzijdiger en comfortabeler dan een traditioneel bed. Bij Swiss Sense vind je diverse boxsprings van hoge kwaliteit. Een boxspring gaat in principe jarenlang mee en dat geldt natuurlijk ook voor goedkope boxsprings. Bij een boxspring kun je namelijk uitgaan van een gemiddelde levensduur van 20 tot 25 jaar. Daarbij is goed onderhoud wel belangrijk. Bekijk ons complete aanbod boxsprings of zoek hier naar de goedkope boxsprings en doe een duurzame aankoop!

Boxspring goedkoopste in diverse uitvoeringen

Wij adviseren je graag over de combinatie die voor jou het meest geschikt is. Daarbij is er een ruime keuze en zijn er verschillende maten, zoals de boxspring 140x200cm, 160x200cm en 180x200cm. De maat kun je laten afhangen van de ruimte die beschikbaar is en van jouw persoonlijke wensen. Heb je graag veel ruimte tijdens het slapen, dan is een kingsize boxspring wat voor jou.

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een elektrische boxspring. De verstelbare boxspring kan versteld worden totdat jij de positie vindt waarin je gemakkelijk ligt. Dat maakt een einde aan het gedraai als je op je gemak tv wilt kijken in bed. Een tweepersoons boxspring bestaat uit twee delen die, zowel aan het hoofd- als voeteneinde, afzonderlijk van elkaar versteld kunnen worden. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om jouw deel van het bed af te stellen naar je eigen comfort zonder je partner te storen.

Goedkoop bed aanbiedingen bij Swiss Sense

Swiss Sense heeft goedkope actiemodellen en maar ook duurdere boxsprings in het assortiment. Het assortiment wordt voortdurend vernieuwd en aangepast, waardoor je regelmatig mooie aanbiedingen tegenkomt. Natuurlijk kun je ook bij de producten uit het actie-aanbod vertrouwen op kwaliteit. Zo kun je op een voordelige manier een boxspring aanbieding kopen bij een verbouwing, verhuizing of wanneer je huidige boxspring versleten is. De goedkopere actiemodellen zijn beschikbaar in diverse maten, waardoor je nog steeds een uitgebreide keuze hebt.

Complete goedkoop boxspring naar wens samenstellen voor ieder budget

Ook bij goedkope boxsprings draait alles om jouw slaapcomfort. Daarbij is het belangrijk dat de boxspring past bij jouw wensen. Een boxspring combinatie biedt slaapcomfort door het op een passende manier combineren van het boxspringonderstel, de matras en een topper. Bij een tweepersoonsbed is het daardoor vaak mogelijk om aan de slaapwensen van beide partners te voldoen door met gescheiden matrassen te werken. Ook elektrische verstelbaar is bij veel modellen geen enkel probleem. Klinkt dat niet als een droom? Slaapcomfort voor twee en toch voordelig! Kijk eens naar de acties bij Swiss Sense en dan zal je zien dat het mogelijk is een complete boxspring naar wens te kopen voor weinig geld. Wij geven je graag advies en zijn trots op onze service. Bij Swiss Sense zien we je immers graag weer terug als klant.

Deskundig slaapadvies in onze winkels en outlets

Kun jij iedere nacht ongestoord doorslapen? Dan ben één van de gelukkigen. Veel mensen in ons land hebben moeite met in slaap komen of door te kunnen slapen. Hoewel er talloze tips zijn om beter en gezonder te slapen, speelt de kwaliteit en het slaapcomfort van een bed vaak een grote rol. Kom gerust langs en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers die alles weten van goede boxsprings en passend slaapcomfort. Er zijn namelijk een aantal factoren die bepalen of een boxspring lekker ligt. Denk maar aan je lichaamsgewicht, je favoriete slaaphouding en de temperatuur die jij het fijnst vindt bij het slapen.