7,5% éxtra voordeel
op de hele collectie
Geen producten gevonden.

Ieder mens is uniek, en dit geldt ook voor het slaapsysteem en het matras dat hij of zij nodig heeft. Voor kwaliteit ben je bij Swiss Sense aan het goede adres. Bij ons vind je onder andere het een matras 120x190 in diverse materialen. Een zeer populair variant is pocketvering omdat voor zeer veel ondersteuning en prettig ligcomfort zorgt.

Matras 120x190 kopen? Let op de lengte

Bij het kopen van een matras moet je goed letten op de lengte. Niet iedereen heeft baat bij een zeer groot of klein matras. Dit matras heeft een breedte van 120 en een lengte van 190, waardoor het geschikt is voor personen van verschillende lengtes. Tevens biedt het ondersteuning aan verschillende slaaphoudingen. Zo bevat dit matras een soepele afdeklaag, waardoor het uiterst geschikt is voor zijslapers. Door de afdeklaag kunnen de heupen en schouders goed wegzinken in het matras.

Elke dag uitgerust met onze boxsprings en matrassen

Op één avan onze boxsprings met het matras van 120x190 is het heerlijk slapen. Dit is goed voor je lichamelijke gezondheid, aangezien je daardoor elke dag fris en uitgerust opstaat. Dit heb je onder andere te danken aan de topper. Dit dunne matras ligt bovenop het bestaande matras en biedt extra warmte, zachtheid en comfort. Zo zorgt een topper voor goede ondersteuning en een betere gewichtsverdeling, waardoor het eventuele pijn in de rug en gewrichten vermindert.

Ontspannen wakker worden dankzij de pocketvering

Met dit matras word je iedere dag zorgeloos en ontspannen wakker. De speciale pocketvering draagt daar zeker aan bij. Het is samengesteld uit honderden veertjes verpakt in losse zakjes. Ze zijn alleen in het midden aan elkaar vastgelijmd, waardoor ze los van elkaar bewegen. Dit zorgt ervoor dat de veertjes zich aanpassen aan jouw lichaam. Ook wordt transpiratievocht dankzij de speciale pocketvering op efficiënte wijze afgevoerd. Zodoende geniet je ook in de zomermaanden van een schoon en fris matras. Mochten er vlekken in je matras zitten dan kun je onze adviespagina raadplegen over het reinigen van je matras.

Koudschuim zorgt voor perfecte ventilatie

Een pocketvering bevat onder andere koudschuim, dat een aantal voordelen biedt tijdens het slapen. Het heeft een opengewerkte celstructuur, waardoor je geniet van optimale ventilatie. Dit is belangrijk in de slaapkamer, omdat het zorgt voor een goede nachtrust. Ook bevordert koudschuim de bloedcirculatie en maakt het jouw spieren en pezen meer ontspannen.

Optimaal comfort met traagschuim

Matrassen zijn bij Swiss Sense verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Heb je al langere tijd last van rug- en gewichtsklachten? Dan is het aanschaffen van een traagschuim matras wellicht een goed idee. Wie langere tijd in bed doorbrengt heeft eerder last van drukpunten belasting. Met een traagschuim matras kun je dit voorkomen, omdat het een optimale drukverdeling heeft. Een nadeel is de mindere ventilatie. Wanneer het snel warm hebt in bed kun je beter gaan voor een koudschuim matras.