Koopzondag 19  november  12:00 - 17:00

Swiss Sense Outlet Almelo


Koopzondag Outlet

Woonboulevard 28A
7606 JA Almelo
Nederland

  (0546) 45 28 44 almelo.outlet@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 17:30
dinsdag: 09:30 - 17:30
woensdag: 09:30 - 17:30
donderdag: 09:30 - 21:00
vrijdag: 09:30 - 17:30
zaterdag: 09:30 - 17:00

Koopzondag

19 november

   12:00 - 17:00

Koopzondag

26 november

   12:00 - 17:00

Koopzondag

03 december

   12:00 - 17:00

Swiss Sense Outlet Almelo -LblOpeningText

LblStoreShortDescription

* LblValidateText

Email adres

Swiss Sense Outlet Almelo

Met bijna honderd jaar ervaring en ruim 90 winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk, heeft Familie Diks alles in huis om jou te laten slagen in de wereld van boxsprings, bedden, matrassen, topmatrassen, beddengoed en nog veel meer! Wanneer je op zoek bent naar een boxspring slaag je bij Swiss Sense dus altijd. In onze Swiss Sense winkels geven wij je graag persoonlijk advies en staan jouw eigen wensen altijd voorop. Wij maken dan ook echt tijd voor je vrij zodat jij samen met onze slaapadviseur de juiste beslissingen neemt voor jouw persoonlijk droombed.

Ervaar Swiss Sense Outlet Almelo

Swiss Sense Almelo 1Wij heten je van harte welkom in onze Swiss Sense outlet winkel in Almelo! Maak kennis met onze uitgebreide collectie vlakke en elektrisch verstelbare boxsprings met onder meer merken als Home 365, Royal, Capella, Night en Perzona. Onze winkel, gelegen in de Woonboulevard in Almelo tegenover het Twenteborg ziekenhuis, is ruim opgezet en biedt je een heuse boxspringbeleving verdeeld over twee etages. Ervaar de sfeervolle winkel, ontdek jouw persoonlijke slaapkamerstijl en welk ligcomfort het beste past bij jouw lichaam. Kom proefliggen op onze mooie bedden en laat je adviseren door onze enthousiaste verkoopadviseurs onder het genot van een kopje koffie. Een concrete afspraak met één van onze slaapadviseurs is natuurlijk ook mogelijk. Aan de kinderen hebben we bij Swiss Sense Almelo ook zeker gedacht. Er is een kidscorner aanwezig zodat zij zich als de beste vermaken terwijl jij op je gemak winkelt. Parkeer je auto gratis voor onze deur en laat je verrassen. Kortom, duik in de wereld van slapen en laat je inspireren en informeren tijdens een heerlijke winkelervaring in onze beddenwinkel in Almelo.


Woonboulevard Almelo

Swiss Sense Almelo 2Swiss Sense Outlet Almelo bevindt zich op de Woonboulevard Almelo. Deze woonboulevard biedt je maar liefst (bijna) 40.000 vierkante meter aan winkelplezier. In de Woonboulevard Almelo vind je allerlei verschillende soorten woonwinkels zoals meubelzaken en keukenzaken. Zo plan je een compleet dagje woonwinkelen in. Voor de innerlijke mens zit je zeker ook goed bij de woonboulevard Almelo. Er zijn volop eetgelegenheden waar je rustig even over al je indrukken nadenkt onder het genot van een kopje koffie of waar je lekker een hapje eet. Zo geniet je zelfs van de Chinese en Japanse keuken bij Wok in Vuur en Vlam zodat jouw winkeldagje een compleet dagje uit wordt!


Toegankelijkheid en bereikbaarheid

Swiss Sense Almelo 3Een groot voordeel is dat je op de Woonboulevard Almelo gratis parkeert. De woonboulevard bereik je binnen nog geen 5 minuten vanaf de snelweg A35 met afslag 30 Almelo Zuid. Ook met de bus reis je eenvoudig naar de woonboulevard en loop je in 7 minuten van de bushalte naar onze Swiss Sense outlet winkel.

Swiss Sense Outlet Almelo
LblTaxExcludeText