Swiss Sense Almere


Washingtonstraat 33
1334 LX Almere
Nederland

  (036) 53 24 771 almere@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 18:00
vrijdag: 10:00 - 21:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondagen/Feestdagen

24 december

   Gesloten

Swiss Sense Almere -LblOpeningText

LblStoreShortDescription

* LblValidateText

Email adres

Swiss Sense Almere

Swiss Sense heeft met de familie Diks al bijna honderd jaar ervaring in de beddenwereld. Inmiddels zijn er ruim 90 Swiss Sense winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Geen wonder dat je bij Swiss Sense altijd slaagt wanneer je op zoek bent naar een boxspring, matras, topmatras, beddengoed of een accessoire zoals een nachtkastje of een bedlampje. In onze winkels ontvang je persoonlijk advies en staan jouw persoonlijke wensen altijd voorop. Onze slaapadviseurs maken alle tijd voor je vrij om samen tot de juiste beslissing te komen bij de aanschaf van jouw nieuwe bed!

Beleef Swiss Sense Almere

Swiss Sense Almere 1Wij heten je van harte welkom bij Swiss Sense Almere. Je vindt bij ons een gevarieerd aanbod in boxspringcollecties met zowel vlakke als elektrisch verstelbare boxsprings. Onze beddenwinkel in Almere ligt in de woonboulevard Megastores Doemere, is zeer gemakkelijk te bereiken en iedere zondag geopend! Bij Swiss Sense Almere ervaar je een sfeervolle winkel waar je volop slaapkamerinspiratie opdoet. Ontdek het ruime slaapaanbod en bekijk de exclusieve Diks collectie. Deskundige en enthousiaste slaapadviseurs geven je, onder het genot van een kopje koffie, graag advies over een specifiek product of over welk ligcomfort het beste bij jouw lichaam past. Er is altijd tijd om een gerichte afspraak te maken wanneer dat beter uitkomt.


Woonboulevard Megastores Doemere

Swiss Sense Almere 2Swiss Sense Almere ligt in Woonboulevard Megastores Doemere. Je vindt hier alles wat je zoekt op het gebied van producten voor in je huis en tuin. De Action en bouwmarkten Gamma en Praxis liggen op loopafstand van de winkel. Het grootste gedeelte van het winkelcentrum is overdekt. Op deze manier winkel je gemakkelijk en alles ligt binnen handbereik. De woonboulevard in Almere bestaat uit Buitenmere en Doemere en betreft een oppervlakte van bijna 50.000 m2! Zo heb je naast woonwinkels ook heel veel andere winkels dichtbij en maak je er een compleet dagje uit van.


Goede bereikbaarheid

Swiss Sense Roermond 3De winkel bestaat uit meerdere etages die ruim zijn opgezet en de begane grond is goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators. Woonboulevard Megastores Doemere bereik je gemakkelijk vanuit alle windstreken zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Voor €2 euro koop je een dagticket en parkeer je de auto de hele dag letterlijk vóór de deur van Swiss Sense zodat je heerlijk op je gemak winkelt. Wanneer je het liefste helemaal gratis parkeert doe je dat in de Dwangmolenstraat en hoef je maar een paar minuutjes te lopen. Met het openbaar vervoer bereik je de beddenwinkel in Almere via Station ‘Almere Buiten’, gelegen op 550 meter loopafstand.

Swiss Sense Almere
LblTaxExcludeText