Koopzondag 17  december  12:00 - 17:00

Swiss Sense Outlet Amersfoort


Koopzondag Outlet

Amsterdamseweg 18
3812 RS Amersfoort
Nederland

  (033) 461 57 19 amersfoort.outlet@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 21:00
vrijdag: 10:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Koopzondag

17 december

   12:00 - 17:00

Swiss Sense Outlet Amersfoort

Ben je op zoek naar het juiste bed en leuke accessoires voor je slaapkamer? Kom dan naar Swiss Sense. Familie Diks heeft ruim 90 Swiss Sense winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk vol met slaapkamer inspiratie. Swiss Sense is er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Als een van de weinige beddenzaken vind je een uniek boxspring assortiment, uitgebreide collectie, diverse prijsklassen en verschillende merken onder één dak.

Swiss Sense Outlet Amersfoort

Swiss Sense Outlet Amersfoort 1Op zoek naar boxsprings en bedden in Amersfoort? Dan ben je bij Swiss Sense Outlet Amersfoort absoluut aan het juiste adres. Wij heten je van harte welkom in onze winkel. Je kunt bij ons terecht voor een unieke boxspringervaring of een vrijblijvend slaapadvies van één van onze slaapadviseurs. Wil je liever geholpen worden op een tijdstip dat het jou uitkomt, maak dan een persoonlijke afspraak met onze winkel via de website.


Woonwinkelen bij Woonboulevard Amersfoort

Swiss Sense Outlet Amersfoort 2Dé uitgebreide beddenzaak in Amersfoort waar je een flink aanbod vindt is Swiss Sense Outlet Amersfoort. De winkel bevindt zich in Woonboulevard Amersfoort waar veel verschillende woonwinkels bij elkaar zitten. De meeste woonwinkels zijn gelegen rondom de Amsterdamseweg en de Euroweg (bij Ikea). Je vindt op de Woonboulevard alles voor in huis: keukens, badkamers, slaapkamers en nog veel meer! Een bezoek aan Woonboulevard Amersfoort is een dagje uit met veel winkelplezier voor jong en oud. Combineer een bezoek aan de Swiss Sense winkel met een bezoek aan het gezellige winkelcentrum van Amersfoort.


Routebeschrijving naar de winkel

Swiss Sense Outlet Amersfoort is gemakkelijk bereikbaar. Vanuit richting Zeist neem je op de A28 afslag 5 Maarn richting N227. Sla vervolgens linksaf naar Doornseweg om je weg te vervolgen naar Leusderweg. Neem de 2e afslag op Pr. Julianaplein naar Arnhemseweg. Sla linksaf naar Stadsring en vervolg je weg naar de Nieuwe Poort om vervolgens op de Amsterdamseweg uit te komen. Wij heten je van harte welkom in onze Outlet Store.

Swiss Sense Outlet Amersfoort
LblTaxExcludeText