Swiss Sense Amsterdam

Ontdek ons uitgebreide aanbod boxsprings, bedden en matrassen in Amsterdam. Doe inspiratie op voor je slaapkamerinterieur en vind je persoonlijke stijl in deze sfeervolle Swiss Sense Flagship Store.

Winkel informatie

Johan Cruijff Boulevard 20 1101 DJ Amsterdam Noord-Holland Nederland

(020) 365 90 36

amsterdam@swisssense.nl

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00
  • Makkelijk bereikbaar
  • Iedere zondag open
  • Kids corner
  • Gevestigd aan woonboulevard
  • Voorzien van airco

Vind een boxspring in Amsterdam

Zoek jij een nieuwe boxspring, een heerlijk matras of mooie slaapkameraccessoires? Onze Flagship Store in Amsterdam is een grote Swiss Sense winkel waar je perfect inspiratie op kunt doen. Stel geheel naar wens je boxspring samen, zodat je verzekerd bent van een optimale nachtrust. In de winkel staat dagelijks een deskundig team klaar om je persoonlijk van advies te voorzien.

"Een sfeervolle beleving waarbij je gegarandeerd veel inspiratie opdoet"

image-01

Bereikbaar en toegankelijk.

For. Every. Body.

Swiss Sense Amsterdam is gevestigd in Woonmall Villa Arena. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is onze beddenwinkel in Amsterdam goed bereikbaar. Parkeren kan in de garages direct boven en onder de woonmall. Hier kan het wat drukker zijn tijdens voetbalwedstrijden of concerten. Maak kennis met de collecties bij Swiss Sense. Onze deskundige slaapadviseurs staan klaar om jou te voorzien van advies, terwijl je geniet van een kopje koffie. De kinderen vermaken zich ondertussen perfect in onze kidscorner. For. Every. Body.

Vind een matras in Amsterdam dat op jouw lijf is geschreven

We heten je van harte welkom bij Swiss Sense Amsterdam. Ervaar zelf alle bedden, ga proefliggen zoals je thuis ook slaapt en ontdek jouw persoonlijke stijl. Onze beddenwinkel in Amsterdam is ruim opgezet zodat je de collecties bij Swiss Sense goed kunt ontdekken. Maak in alle rust kennis met de producten en laat je uitgebreid informeren en adviseren. Kom je graag op een specifieke datum en tijd langs, plan dan eenvoudig een afspraak met een van onze adviseurs in.
image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties