Swiss Sense Apeldoorn


Het Rietveld 4
7321 CT Apeldoorn
Nederland

  (055) 360 01 08 apeldoorn@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 17:30
dinsdag: 09:30 - 17:30
woensdag: 09:30 - 17:30
donderdag: 09:30 - 21:00
vrijdag: 09:30 - 17:30
zaterdag: 09:30 - 17:00

Zondagen/Feestdagen

24 december

   Gesloten

Swiss Sense Apeldoorn

In de Swiss Sense winkel in Apeldoorn maak je kennis met de collectie en doe je ook ideeën op voor jouw interieur. Loop gerust even binnen waar een deskundig team voor je klaar staat om je te helpen en jouw slaapkamerdroom te realiseren. Familie Diks heeft met bijna 100 jaar ervaring en ruim 90 winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk alles in huis om jou te laten slagen.

Ervaar het zelf
Ervaar het zelf door langs de collectie te lopen en doe inspiratie op voor jouw eigen inrichting. In de winkel voel je je gelijk welkom. Ontdek jouw persoonlijke stijl door te gaan proefliggen op jouw favoriete boxspring. Familie Diks presenteert een ruime collectie vlak en elektrische boxsprings, pocketvering of traagschuim matrassen, koudschuim of natuurlatex topmatrassen, beddengoed, nachtkastjes en nog veel meer. De boxsprings en bijbehorende accessoires zijn uiteraard terug te vinden op onze website.

Swiss Sense Apeldoorn
Swiss Sense Apeldoorn heet je van harte welkom. Laat je inspireren door de slaapkamerideeën en de boxspring beleving in de ruim opgezette beddenwinkel. Swiss Sense Apeldoorn is geheel rolstoelvriendelijk. Woonboulevard Apeldoorn is vanuit alle windstreken snel en gemakkelijk te bereiken, vanaf de snelweg ben je er binnen drie minuten. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de woonboulevard goed bereikbaar en is gevestigd tegenover Omnisport. Wanneer u de borden Omnisport volgt op de snelweg is het simpelweg niet te missen. Zo zijn er uitstekende parkeermogelijkheden en kun je gratis parkeren! Zo kun je op je gemak een bezoek brengen aan de Swiss Sense winkel te Apeldoorn.

Swiss Sense Apeldoorn
LblTaxExcludeText