Koopzondag 17  december  12:00 - 17:00

Swiss Sense Den Haag


Koopzondag

Waldeck Pyrmontkade 87-89
2518 JR Den Haag
Nederland

  (070) 360 52 88 denhaag@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 18:00
vrijdag: 10:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Koopzondag

17 december

   12:00 - 17:00

Swiss Sense Den Haag

Welkom bij Swiss Sense, dé boxspringspecialist in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. In meer dan 90 winkels in deze landen bieden we je de mogelijkheid ultiem slaapgenot te ervaren. Kom proefliggen en laat je uitgebreid adviseren door één van onze deskundige slaapadviseurs. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw persoonlijk droombed, waarbij kwaliteit voor een eerlijke prijs en slaapcomfort voorop staan. Familie Diks heeft al bijna 100 jaar ervaring en biedt je alles op het gebied van slapen. Bij Swiss Sense slaag je dan ook altijd als je op zoek bent naar een boxspring, (top)matras, beddengoed of slaapkameraccessoires.

Slaapcomfort gegarandeerd in Den Haag

Swiss Sense Den HaagErvaar slaapcomfort in onze sfeervolle winkel in Den Haag. Gelegen aan een doorgaande weg aan de Waldeck Pyrmondkade vind je onze beddenwinkel. De mooie boxspringcollectie staat gepresenteerd op een oppervlakte van ongeveer 500 m2. Loop rustig rond, bekijk de verschillende bedden en stijlen en ga gerust proefliggen. Matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende hardheden, dus bepaal wat jouw voorkeur heeft. Ook Perzona is in Swiss Sense Den Haag verkrijgbaar. Onze slaapadviseurs voorzien je van een persoonlijk advies en bieden je graag een kopje koffie aan in de gezellige koffiehoek. Kom je liever op afspraak? Ook dat is mogelijk. Maak telefonisch of online een afspraak, zodat onze adviseurs voor je klaarstaan op een moment dat het jou schikt.


Beleef het in Den Haag en Scheveningen

Swiss Sense Den Haag 2Een bezoek aan Swiss Sense Den Haag is goed te combineren met een gezellige dag Scheveningen. Op 5 km afstand vind je de levendige boulevard en het strand. Maak de dag compleet met een voorstelling in het bekende Circustheater. Als het een minder zonnige dag is, is het heerlijk vertoeven in de gezellige binnenstad van Den Haag. Bezoek het gemeentemuseum en vergeet vooral het Omniversum niet waar je geniet van ultieme filmbeleving. Beide bezienswaardigheden liggen op minder dan een kilometer afstand van onze winkel.


Toegankelijk voor iedereen

Swiss Sense Den Haag 3Onze beddenwinkel in Den Haag is gelijkvloers en ruim opgezet. Dit maakt de winkel rolstoelvriendelijk. Ook voor ouders met kinderwagens en mensen met rollators is de winkel gemakkelijk toegankelijk. Voor de deur is parkeergelegenheid. Weliswaar betaald, maar aan de overkant is ook een mogelijkheid voor gratis parkeren. Vanaf de snelweg A12 bereik je Swiss Sense Den Haag al binnen 10/15 minuten. Na de afslag rijd je de Utrechtsebaan helemaal uit. Vervolg de weg om het Malieveld heen en volg de borden ‘Westeinde Ziekenhuis’. Kom je met het openbaar vervoer? Ook dan is onze beddenwinkel goed bereikbaar. Tramlijn 3 stopt 300 meter voor de winkel!

Swiss Sense Den Haag
LblTaxExcludeText