Tijdelijk 7,5% extra Paasvoordeel!
op het complete assortiment

Swiss Sense Doetinchem

Ontdek ons ruime aanbod boxsprings, bedden en matrassen in Doetinchem. Doe inspiratie op voor je slaapkamerinterieur en vind je persoonlijke stijl in deze sfeervolle Swiss Sense Brand Store.

Winkel informatie

Doetinchemseweg 83 7007 CB Doetinchem Gelderland Nederland

(0314) 36 25 89

doetinchem@swisssense.nl

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag
10:00 - 18:00
2e Paasdag
10:00 - 17:00

Gesloten

1e Paasdag
Gesloten
  • Iedere zondag open
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Gevestigd aan woonboulevard

Swiss Sense Doetinchem

We heten je graag welkom bij Swiss Sense Doetinchem! Naast een ruime collectie boxsprings en matrassen, vind je hier ook veel passende accessoires voor de slaapkamer zoals beddengoed en nachtkastjes. Laat je inspireren door het grote aanbod, de nieuwste trends en expertise van onze ervaren slaapadviseurs.

"Een ruim aanbod, nieuwste trends en deskundige adviseurs. Een goede nachtrust begint hier!"

image-01

Ontdek je persoonlijke stijl

De collectie van Swiss Sense Doetinchem is een ware inspiratiebron voor jouw slaapkamerinterieur. Ervaar de sfeervolle winkel en ontdek jouw persoonlijke stijl door proef te liggen op jouw favoriete boxspring. Op zoek naar een vlakke of elektrisch verstelbare boxspring, een strakke afwerking of juist een klassieke uitstraling? Bij Swiss Sense vind je het allemaal!

Onze slaapadviseurs staan klaar om je te helpen het bed van je dromen te vinden. Onder het genot van een kopje koffie komen jullie er samen altijd uit. Nog even nadenken voordat je een beslissing neemt? Online bekijk je de collectie rustig nog eens.

Voor iedereen toegankelijk

Laat je inspireren door het unieke boxspring assortiment in onze ruim opgezette winkel. In de winkel is er een lift aanwezig. Daarmee is de winkel optimaal toegankelijk, ook voor mensen met een kinderwagen, rolstoel of rollator.

Onze beddenzaak in Doetinchem is gelegen op de woonboulevard. Deze woonboulevard is vanuit alle windstreken eenvoudig te bereiken. Je parkeert je auto gratis op de ruime parkeerplaats recht voor de deur van Swiss Sense Doetinchem.

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties

          

Wil jij vanuit huis deskundig advies ontvangen? Bel naar onze slaapadviseurs in de winkel. Zij staan ook telefonisch voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk slaapadvies. Je krijgt antwoord op al jouw vragen om zo het bed, matras of beddengoed te vinden dat bij jou past. Zonder dat jij jouw huis hoeft te verlaten. Zo doen we er alles aan om je ook in deze tijden een passend advies te kunnen geven.