Swiss Sense Drachten


Dr. Martin Luther Kingsingel 32A
9203 JC Drachten
Nederland

  (0512) 52 05 79 drachten@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 21:00
vrijdag: 10:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondagen/Feestdagen

17 december

   Gesloten

Swiss Sense Drachten

Ben je op zoek naar het juiste bed en leuke accessoires voor je slaapkamer? Kom dan naar Swiss Sense. Familie Diks heeft ruim 90 Swiss Sense winkels verspreid over Nederland, België en Duitsland vol met slaapkamer inspiratie. Swiss Sense is er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Als een van de weinige beddenzaken vind je een uniek boxspring assortiment, uitgebreide collectie, diverse prijsklassen en verschillende merken onder één dak.

Swiss Sense Drachten

Bij Swiss Sense Drachten krijg je persoonlijk advies waarbij de wensen van de klant voorop staan en waar nog echt tijd voor de klanten wordt genomen. Samen met de slaapexperts wordt de juiste beslissing genomen om jouw gedroomde boxspring te vinden. Familie Diks heeft met meer dan 90 jaar ervaring alles in huis om jou te laten slagen.


Ervaar het zelf

Ontkdek de collectie van Swiss Sense en doe inspiratie op voor jouw interieur. Ervaar de sfeervolle winkel en ontdek jouw persoonlijke stijl door te gaan proefliggen op jouw favoriete boxspring. Familie Diks presenteert een ruime collectie vlak en elektrische boxsprings, pocketvering of traagschuim matrassen, koudschuim of binnenvering topmatrassen, beddengoed, nachtkastjes en nog veel meer. Uiteraard is er altijd nog de mogelijkheid om de collectie nog eens rustig online te bekijken.


Snel bereikbaar

Swiss Sense Drachten heet je van harte welkom. Laat je inspireren door de slaapkamerstijlen en het unieke boxspring assortiment in de ruim opgezette winkel. Tevens is de winkel zeer vriendelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Woonboulevard Drachten is de grootste Woonboulevard van Friesland en is vanuit alle windstreken snel en gemakkelijk te bereiken. Vanaf de snelweg ben je binnen vijf minuten bij de winkel. Parkeer je auto gratis en breng op je gemak een bezoek brengen aan Swiss Sense Drachten.

Swiss Sense Drachten
LblTaxExcludeText