Swiss Sense Duiven


Cartograaf 78
6921EZ Duiven
Nederland

  0316-768800 duiven@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 21:00
vrijdag: 10:00 - 21:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondagen/Feestdagen

24 december

   Gesloten

Swiss Sense Duiven

We heten je van harte welkom bij Swiss Sense Duiven. Onze beddenzaak heeft alles wat je zoekt op het gebied van slapen. Je vindt hier een uniek boxspring assortiment, matrassen, beddengoed, nachtkastjes en accessoires. Merken als home 365, Lifestyle, Capella, Night en Royal staan prachtig gepresenteerd. Loop rustig rond en laat je inspireren.

Doe inspiratie op voor jouw slaapkamerinterieur bij Swiss Sense Duiven

Swiss Sense Duiven is een ruim opgezette winkel waar je terecht kunt voor jouw persoonlijke boxspring. Met bijna 100 jaar ervaring in de beddenwereld en ruim 90 winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk is familie Diks dé expert op het gebied van slapen. Ben je op zoek naar een klassiek model of hou je meer van modern? De boxsprings combineren heerlijk ligcomfort met een prachtig design en zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar.

Loop rustig door de winkel en laat je inspireren door de ruime collectie bedden. Onze slaapadviseurs staan graag voor je klaar om je te helpen en je persoonlijk advies te geven. Ga mee in onze slaapwereld en laat je inspireren onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Zo stel je het bed van je dromen samen.

Een echte beleving

Duik in de wereld van slaap en laat je inspireren en informeren tijdens een heerlijke winkelervaring in onze beddenwinkel in Duiven. Ontdek de verschillende stijlen en stel jouw persoonlijke droombed samen.

Onze winkel in Duiven ligt dicht bij Arnhem, een gezellige winkelstad. Maak van je bezoek aan Swiss Sense Duiven een compleet dagje uit en lunch in een van de vele horecagelegenheden in Arnhem. De winkel is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Parkeren doe je voor de deur, zodat je alle tijd kan nemen om het juiste bed te vinden.

Veel inspiratie, volop kennis over slapen, een zeer ruime collectie, enthousiaste en ervaren slaapadviseurs. Kom langs in onze inspirerende winkel!

Swiss Sense Duiven
LblTaxExcludeText