Koopzondag 17  december  12:00 - 17:00

Swiss Sense Enschede


Koopzondag

Schuttersveld 13
7514 AL Enschede
Nederland

  (053) 2070080 enschede@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 17:30
dinsdag: 09:30 - 17:30
woensdag: 09:30 - 17:30
donderdag: 09:30 - 21:00
vrijdag: 09:30 - 17:30
zaterdag: 09:30 - 17:00

Koopzondag

17 december

   12:00 - 17:00

Swiss Sense Enschede

Met meer dan 90 winkels verspreid over Nederland, Duitsland, België en Oostenrijk en bijna 100 jaar ervaring in de beddenwereld, weet familie Diks als geen ander wat jij op slaapgebied nodig hebt. Of je nu op zoek bent naar een complete boxspring, een matras, topmatras, beddengoed of accessoires zoals een bedlampje of een bijpassend nachtkastje. Laat je in onze winkel inspireren door de grote collectie waarin alle slaapstijlen en typen ligcomfort verwerkt zijn. Ontdek welke boxspring bij jou past! Onze slaapadviseurs maken alle tijd voor je vrij en geven je met hun expertise alle informatie die je wenst.

Ervaar alle stijlen en boxspringwerelden bij Swiss Sense Enschede

Swiss Sense EnschedeBij Swiss Sense Enschede nodigen wij je van harte uit om kennis te maken met ons gevarieerde en zeer uitgebreide aanbod in boxsprings. Ben je op zoek naar een vlakke boxspring, een verstelbare boxspring, een strakke vormgeving of een meer klassieke look? Kom langs en beleef alle mogelijkheden. Jouw droombed zul je zeker vinden! Ontdek welk ligcomfort voldoet aan jouw wensen en eisen, laat je adviseren of stel met onze slaapadviseurs jouw eigen boxspring helemaal samen. Een sfeervolle winkel waar het je op slaapgebied dus aan niets zal ontbreken! Wil je graag een gerichte afspraak maken op een bepaalde dag en of tijdstip? Ook dit is geen enkel probleem en altijd mogelijk.


Woonboulevard Woonplein in Enschede

Swiss Sense Enschede_2Swiss Sense Enschede ligt in de woonboulevard ‘Het Woonplein’ van Enschede. Of je nu op zoek bent naar een klein schroefje tijdens het klussen of een geheel nieuwe slaapkamerinrichting, alles op het gebied van wonen vind je op het woonplein terug. Het plein vertegenwoordigt maar liefst 40.000 m2 aan wooninspiratie. Met meer dan genoeg horecagelegenheden kom je na al het winkelen en alle indrukken lekker even bij met een lekker drankje of een smakelijke lunch. Neem de tijd om alles rustig te bekijken en maak er met elkaar een gezellig en compleet dagje uit van!


Bereikbaarheid Swiss Sense Enschede

Swiss Sense Münster 3De winkel in Enschede is mooi en ruim opgezet en daardoor ook zeer toegankelijk voor rolstoelgebruikers, kinderwagens en rollators. Vanuit alle windstreken bereik je Swiss Sense Enschede snel en gemakkelijk. Kom je vanaf de A50? Neem de A1/E30 naar de Volksparksingel in Enschede. Via de Parkweg kom je op Schuttersveld. Vanaf de snelweg sta je dus in nog geen 5 minuten voor de winkel! Wanneer je uit de noordelijke richting komt via de N34 en N36 ben je vanaf de A35 het snelste bij onze winkel. Kom je vanaf Duitsland? Neem afslag 26 (Enschede West), ook dan rij je via de Volksparksingel zo naar het Woonplein. Parkeer de auto gratis voor de deur en maak je tijdens het winkelen niet druk om de parkeertijd!

Ook met openbaar vervoer bereik je onze winkel snel en eenvoudig. Vanaf het treinstation loop je parallel aan het spoor naar rechts richting Saxion. Loop de eerste weg rechts onder het spoor door en volg de Hengelosestraat. Op nog geen 500 m lopen ligt de woonboulevard aan je linkerkant.

Graag tot ziens bij Swiss Sense Enschede!

Swiss Sense Enschede
LblTaxExcludeText