Tijdelijk 7,5% extra Paasvoordeel!
op het complete assortiment

Swiss Sense Gorinchem

Ontdek ons ruime aanbod boxsprings, bedden en matrassen in Gorinchem. Doe inspiratie op voor je slaapkamerinterieur en vind je persoonlijke stijl in deze sfeervolle Swiss Sense Brand Store.

Winkel informatie

Spijksedijk 20F 4207 GN Gorinchem Zuid-Holland Nederland

(0183) 72 90 02

gorinchem@swisssense.nl

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00

Aangepaste openingstijden

Witte Donderdag
10:00 - 21:00
Goede Vrijdag
10:00 - 18:00
2e Paasdag
10:00 - 17:00

Gesloten

1e Paasdag
Gesloten
  • Iedere zondag open
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Gevestigd aan woonboulevard

Swiss Sense Gorinchem

Zoek jij een nieuwe boxspring, een heerlijk matras of mooie slaapkameraccessoires? Bij Swiss Sense Gorinchem helpen onze slaapadviseurs je graag om jouw behoeften te achterhalen en zo ook jouw ideale bed te vinden. We heten je van harte welkom in de winkel om ons complete aanbod boxsprings, bedkaders, matrassen, beddengoed en slaapkameraccessoires te ervaren.

"Laat je verwonderen door het ruime assortiment bij Swiss Sense Gorinchem."

image-01

Bereikbaar en toegankelijk.
For. Every. Body.

Swiss Sense Gorinchem is gevestigd in woonboulevard Spijksepoort, gelegen aan de Spijksedijk in Gorinchem, parallel aan de rivier de Linge. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is onze beddenzaak goed te bereiken. Recht voor de deur van de winkel kun je gratis parkeren. Je kunt zeven dagen per week terecht in onze winkel, zodat je langs kunt komen wanneer het voor jou uitkomt. De winkel heeft één etage en is ruim opgezet, hierdoor is de winkel geheel toegankelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers. For. Every. Body.

Onze deskundige slaapadviseurs staan klaar om jou te voorzien van advies, terwijl je geniet van een kopje koffie. Zo komen jullie samen altijd tot de juiste beslissing.

Vind een bed dat op jouw lijf is geschreven

Wees van harte welkom bij Swiss Sense Gorinchem. Ga uitgebreid proefliggen zoals je thuis ook slaapt en ontdek wat jij nu écht fijn vindt en wat je wensen en behoeften zijn. Samen met persoonlijk en deskundig advies van onze slaapadviseurs kom jij zo uit bij een bed dat op jouw lijf is geschreven.
image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties

          

Wil jij vanuit huis deskundig advies ontvangen? Bel naar onze slaapadviseurs in de winkel. Zij staan ook telefonisch voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk slaapadvies. Je krijgt antwoord op al jouw vragen om zo het bed, matras of beddengoed te vinden dat bij jou past. Zonder dat jij jouw huis hoeft te verlaten. Zo doen we er alles aan om je ook in deze tijden een passend advies te kunnen geven.