Koopzondag 17  december  12:00 - 17:00

Swiss Sense Gorinchem


Koopzondag

Spijksedijk 20F
4207 GN Gorinchem
Nederland

  (0183) 729002 gorinchem@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 21:00
vrijdag: 10:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Koopzondag

17 december

   12:00 - 17:00

Swiss Sense Gorinchem

Bij Swiss Sense ben je aan het juiste adres voor slaapkamerinspiratie en ultiem slaapgenot. Met al bijna 100 jaar ervaring en ruim 90 winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk biedt Familie Diks je een unieke collectie boxsprings van verschillende merken en natuurlijke materialen. Altijd de beste kwaliteit voor een juiste prijs. Kom proefliggen en ontdek jouw boxspring. Elke boxspring stel je samen naar jouw wensen. Tot ziens bij Swiss Sense!

Een ruime collectie boxsprings

swiss sense gorinchem 1Je bent van harte welkom bij Swiss Sense Gorinchem. Maak in onze beddenwinkel kennis met de ruime collectie boxsprings van de merken Home 365, Lifestyle, Night, Capella en Royal. Ontdek daarnaast de voordelen van een Perzona matras: een persoonlijk aangemeten matras, gericht op jouw manier van slapen. Zo heb je de optimale ondersteuning voor je hele lichaam tijdens het slapen. De deskundige slaapadviseurs staan klaar om jou te voorzien van advies, terwijl je geniet van een kopje koffie. De winkel heeft één etage, is ruim opgezet en is geheel toegankelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Iedereen is welkom! Kom dus vooral slaapkamerinspiratie op doen, bekijk de verschillende collecties en test jouw favoriete bed. Ook voor matrassen, toppers en slaapkameraccessoires kun je terecht bij Swiss Sense Gorinchem.


Kom woonshoppen bij woonboulevard Spijksepoort

Swiss Sense Gorinchem 2De boxspringwinkel is gelegen in woonboulevard Spijksepoort, waar ze alles hebben voor huis & tuin. De woonboulevard ligt aan de Spijksedijk in Gorinchem, parallel aan de rivier de Linge. Combineer je bezoek met wooninspiratie in het Woon Experience Centre, waar je terecht kunt voor nieuw interieur en winkels zoals Laminaat XXL en Hoekbank XXL. Ook Leen Bakker, Kwantum en enkele bouwmarkten liggen op loopafstand. Parkeren bij de woonboulevard is gratis en direct voor de deur. Wil je nog even nadenken voordat je een nieuw bed aanschaft? Gorinchem heeft een historische stadskern waar je gezellig bijkomt op het terras of tijdens een wandeling over de mooie vestingwallen.


Goede bereikbaarheid

Swiss Sense Gorinchem3Vanaf de snelweg is Swiss Sense Gorinchem gemakkelijk te bereiken. Na de afslag vanaf de A15 ben je binnen 5 minuten bij woonboulevard Spijksepoort. Kom je liever met het openbaar vervoer? Ook dan is de winkel goed bereikbaar. Vanaf Station Gorinchem gaan er verschillende bussen naar de Spijksedijk. De bushalte zit direct aan de woonboulevard, dus je stapt voor de deur uit.

Swiss Sense Gorinchem
LblTaxExcludeText