Swiss Sense Gouda


Elburgplein 15
2803 PX Gouda
Nederland

  (018) 27 29 117 gouda@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 21:00
vrijdag: 10:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondagen/Feestdagen

24 december

   Gesloten

Swiss Sense Gouda

Wij heten je van harte welkom bij Swiss Sense, dé boxspringspecialist in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Met bijna 100 jaar ervaring heeft familie Diks genoeg kennis en ervaring om jou te voorzien van deskundig advies. Deze ervaring en kennis delen we graag met jou. Kom naar één van onze 90 winkels en laat je adviseren door onze slaapadviseurs.

Matrassen en boxsprings Gouda

Ervaar optimaal slaapcomfort in onze sfeervolle beddenzaak in Gouda. Loop rustig rond door de winkel en kom lekker proefliggen in één van de comfortabele boxsprings. Kom je er niet helemaal uit of ben je op zoek naar iets specifieks? Onze slaapadviseurs staan voor je klaar met een kopje koffie of thee en begeleiden je graag tijdens jouw zoektocht.

Naast het vinden van jouw droombed bij Swiss Sense Gouda, slaag je hier ook zeker in het vinden van een (top)matras, beddengoed of overige slaapkameraccessoires. Onze slaapadviseurs geven je graag advies en tips op stylinggebied. Liefhebber van modern? Dan is de Night collectie een must voor jou. Hou je meer van een landelijke sfeer? Neem dan een kijkje bij de Capella collectie. Laat je inspireren in onze showroom en bekijk de verschillende collecties. In onze ruim opgezette winkel in Gouda zijn alle collecties te bekijken.

Bereikbaarheid

Onze beddenwinkel is gelegen in de GoStores Woonboulevard in Gouda. Een grote woonboulevard met een ruim aanbod op het gebied van wonen en slapen. De woonboulevard ligt direct aan de A12, afslag 11 Gouda (Goudse Poort) en is dus zeer goed bereikbaar met de auto. Tevens parkeer je gratis op een van de ruim 1.000 parkeerplaatsen voor de deur.

Swiss Sense Gouda
LblTaxExcludeText