Flagship store

Swiss Sense Groningen


Woonboulevard Hoendiep 97D
9718 TE Groningen
Nederland

  (050) 313 43 33 groningen@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 21:00
vrijdag: 10:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondagen/Feestdagen

24 december

   Gesloten

Swiss Sense Groningen

Advies op maat, volop slaapkamerinspiratie én de grootste boxspringcollectie: welkom bij Swiss Sense. Swiss Sense heeft ruim 90 winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. In de winkels staan de verschillende boxsprings gepresenteerd en kun je terecht voor matrassen, slaapkameraccessoires en nog veel meer. Uiteraard ben je van harte welkom om te komen proefliggen op onze bedden in één van onze mooie winkels. Onze gastvrije slaapadviseurs ontvangen je graag voor persoonlijk slaapadvies.

Een gedegen advies in Swiss Sense Flagship Store Groningen

Swiss Sense Groningen 1Wij verwelkomen je graag in onze Swiss Sense Flagship Store in Groningen. Een winkel met een mooie collectie boxsprings van merken als Home 365, Lifestyle en Royal, matrassen van Perzona en diverse soorten beddengoed onder één dak. De winkel bestaat uit één etage en is voor iedereen toegankelijk, ook voor rolstoel- en rollatorgebruikers en ouders met kinderwagens. Laat je verrassen door de verschillende slaapkamerstijlen en ontdek op je gemak, met een heerlijk kopje koffie, jouw favoriete boxspringmodellen. Ervaar de sfeer in de winkel en ga gerust proefliggen op de bedden. Onze slaapadviseurs staan altijd, zeven dagen in de week, voor je klaar om je van informatie of advies te voorzien. Service en advies staan hoog in het vaandel bij onze beddenwinkel in Groningen!


Swiss Sense Flagship Store Groningen is elke zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur

Ontdek Woonboulevard Hoendiep

Swiss Sense Groningen 2Kom langs bij Woonboulevard Hoendiep en ontdek meer dan 60 woonwinkels met de nieuwste woontrends. Voor iedere stijl en prijsklasse is er een aanbod. Voor bedden en slaapkamerinspiratie ben je uiteraard bij Swiss Sense Groningen aan het juiste adres. Breng daarnaast een bezoek aan Kruit & Kramer, een grote winkel met verschillende shop in shops en een lekkere lunchroom. Op 10 minuten rijafstand vind je een grote IKEA en de gezellige stad bereik je in een klein kwartier. Groningen is de jongste stad van Nederland, kent een lange geschiedenis en staat bekend om haar vernieuwende architectuur. Ga eropuit, bezoek de Martinitoren en beleef het in Groningen.


Vanuit alle windstreken bereikbaar

Swiss Sense Groningen 3Swiss Sense Groningen is vanuit alle windstreken te bereiken. Vanaf de A7 Friesland pak je afslag Hoogkerk, rij je door langs de oude suikerfabriek waarna je Woonboulevard Hoendiep bereikt. Kom je vanuit Delfzijl? Pak dan op de A7 de afslag, steek over bij het Julianaplein en neem de eerste afslag rechts op de rotonde. Tot slot is onze winkel ook te bereiken vanuit Drenthe via de A28. Na de afrit sla je bij de stoplichten linksaf, vervolg je de weg op de A7 en neem je bij de rotonde na het Julianaplein de eerste afslag rechts. Met het openbaar vervoer neem je onder andere lijnbus 8 en stap je bij de bushalte voor de deur uit!

Swiss Sense Groningen
LblTaxExcludeText