Koopzondag 26  november  11:00 - 17:00

Flagship store

Swiss Sense Heerlen


Koopzondag

In de Cramer 106 (bovendek)
6412 PM Heerlen
Nederland

  (045) 574 87 55 heerlen@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 10:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 21:00
vrijdag: 10:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Koopzondag

26 november

   11:00 - 17:00

Koopzondag

03 december

   11:00 - 17:00

Koopzondag

10 december

   11:00 - 17:00

Swiss Sense Heerlen

De Swiss Sense Flagship Store in Heerlen biedt je alles wat je zoekt op het gebied van slapen. Boxsprings, matrassen, topmatrassen, beddengoed of accessoires zoals nachtkastjes en bedlampjes. Je vindt het allemaal bij Swiss Sense in Heerlen. Inmiddels zijn er ruim 90 Swiss Sense winkels van de Familie Diks verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk te vinden. Het assortiment van de verschillende, uitgebreide en ook eigen boxspringcollecties is zeker uniek te noemen. De collecties zijn divers en kennen verschillende prijsklassen en stijlen. Zo vindt iedereen bij Swiss Sense altijd de boxspring van zijn of haar dromen!

Swiss Sense Heerlen verrast je!

Swiss Sense Heerlen 1Een vakbekwaam en zeer enthousiast team verwelkomt je in één van de grootste Swiss Sense winkels: Flagship Store Heerlen. Het team in onze beddenwinkel in Heerlen staat altijd klaar voor het beantwoorden van al je vragen of het geven van persoonlijk advies op het gebied van slapen. Heb je een specifieke vraag over een bepaald product of wil je graag weten welke type matras het beste in ligcomfort bij jou past? Alles is mogelijk. Er is altijd een slaapadviseur beschikbaar om je te voorzien van de door jou gewenste informatie. Het enige wat jou nog rest is het maken van een weloverwogen en juiste keuze. Of het nu gaat om een boxspring, matras, topmatras of beddengoed!


Swiss Sense Flagship Store Heerlen

Swiss Sense Heerlen 2De flagship store in Heerlen is niet zomaar een winkel. Deze bijzondere boxspringwinkel verrast je hoe dan ook met zijn rijke sfeer en met heel veel slaapkamerinspiratie. Het winkelen wordt hierdoor een ervaring op zich! Tijdens deze boxspring belevenis leer je de complete collectie boxsprings kennen. Swiss Sense Heerlen presenteert namelijk alle collecties zoals Home 365, Lifestyle, Diks Bedmakers, Perzona, Royal, Capella en de Night. Naast de vele boxsprings maak je ook kennis met de collecties matrassen, topmatrassen, beddengoed en verschillende accessoires. Natuurlijk blijft het niet bij het kennismaken met de verschillende collecties. Ga echt eens proefliggen op je favoriete bed, laat je overrompelen door gave slaapkamerideeën en ontdek jouw eigen slaapkamerstijl!


Woonshoppen in Woonboulevard Heerlen

Swiss Sense Heerlen 3Swiss Sense Flagship Store Heerlen ligt in één van de grootste woonboulevards van Europa: Woonboulevard Heerlen! Maar liefst vijftig speciaalzaken voor huis, tuin en vrije tijd bieden je volop winkelplezier op een oppervlakte van 120.000 m/2. Ideaal om je bezoek aan onze beddenwinkel te combineren met diverse keukenzaken, IKEA of een bouwmarkt. Zo ben je met één bezoek aan Woonboulevard Heerlen in staat om gelijk al je boodschappen te doen. Gelukkig zijn er in de woonboulevard Heerlen genoeg mogelijkheden om even bij te komen. Er zijn volop horecagelegenheden voor een verfrissend drankje en een lekker hapje. Zo maak je er helemaal een gezellig en compleet dagje uit van. Wanneer je voor of na het winkelen nog tijd over hebt is het leuk om met kinderen naar Kinderstad Heerlen te gaan, maar ook het centrum van Heerlen biedt genoeg entertainment.

Parkeren is gratis, ook voor de winkel van Swiss Sense parkeer je gratis en rechtstreeks voor de deur op een grote parkeerplaats. Je bereikt Woonboulevard Heerlen zeer goed met zowel de auto als het openbaar vervoer. De Woonboulevard is al zichtbaar vanaf de snelweg A76 en vanaf de N281. Binnen 5 minuten sta je vanaf deze beide wegen bij Swiss Sense voor de deur! Ook is er een busstation en een treinstation dichtbij waardoor het ook zeer goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.


Kidscorner voor de kleintjes

Swiss Sense Heerlen 4Natuurlijk hebben wij ook aan onze kleinste bezoekers gedacht! In de Swiss Sense Flagship Store in Heerlen is daarom speciaal een kidscorner gebouwd. In de kidscorner vermaken de kinderen zich met allerhande speelgoed. Zo bekijk jij in alle rust de collecties en laat je je inspireren door alle soorten slaapkamerstijlen.


Toegankelijk

Swiss Sense Heerlen 5Flagship Store Swiss Sense in Heerlen is voor iedereen toegankelijk. Met een wandel-, kinderwagen, rolstoel of een rollator is het geen probleem omdat alles gelijkvloers is in de winkel. Doordat de winkel ruim opgezet is, beweeg je je ook met een kinderwagen of rolstoel gemakkelijk tussen de verschillende opstellingen. De Swiss Sense winkel is gelegen op het bovendek, maar is bereikbaar met zowel een roltrap als een lift.

Swiss Sense Heerlen
LblTaxExcludeText