10% éxtra voordeel
Laatste dagen
DAG
UUR
MIN
SEC

Swiss Sense Leeuwarden

Ontdek ons ruime aanbod boxsprings, bedden en matrassen in Leeuwarden. Doe inspiratie op voor je slaapkamerinterieur en vind je persoonlijke stijl in deze sfeervolle Swiss Sense Flagship Store.

Winkel informatie

Winkelpark de Centrale 30 8924 CZ Leeuwarden Friesland Nederland

(058) 216 85 75

leeuwarden@swisssense.nl

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Aangepaste openingstijden

2e Pinksterdag
10:00 - 17:00

Gesloten

1e Pinksterdag
Gesloten
  • Iedere zondag open
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Gevestigd aan woonboulevard

Wil jij vanuit huis deskundig advies ontvangen? Bel naar onze slaapadviseurs in de winkel. Zij staan ook telefonisch voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk slaapadvies. Je krijgt antwoord op al jouw vragen om zo het bed, matras of beddengoed te vinden dat bij jou past. Zonder dat jij jouw huis hoeft te verlaten. Zo doen we er alles aan om je ook in deze tijden een passend advies te kunnen geven.

Wil je graag vanuit huis persoonlijk slaapadvies ontvangen? Onze adviseurs beantwoorden graag je vragen om zo het bed, matras of beddengoed te vinden dat bij je past. Zonder dat jij jouw huis hoeft te verlaten. Zo doen we er alles aan om je ook nu een passend advies te geven.


Bel naar onze slaapadviseurs in de winkel. Zij staan ook telefonisch voor je klaar en beantwoorden al je vragen.

Wil je liever een videogesprek en een digitale rondleiding in een van onze winkels?
Bezoek dan deze pagina vanaf je mobiele apparaat en start direct een videogesprek via FaceTime of WhatsApp video.

Swiss Sense Leeuwarden

Bij Swiss Sense in Leeuwarden ontdek je wat je fijn vindt, wat je behoeftes zijn en stel je met onze slaapadviseurs jouw ideale bed samen. We zijn al meer dan tien jaar gevestigd in Leeuwarden en onlangs hebben we onze winkel verbouwd tot een ruime, nieuwe Flagship Store. Hier vind je ons complete aanbod boxsprings, bedkaders, matrassen, beddengoed en slaapkameraccessoires, omdat iedereen in Leeuwarden een goede nachtrust verdient.

“Je bent van harte welkom in onze vernieuwde Flagship Store”

image-01

Bereikbaar en toegankelijk.
For. Every. Body.

Swiss Sense Leeuwarden is gevestigd op Winkelpark de Centrale. Hier vind je ook diverse andere (woon)winkels. Winkelpark de Centrale is vanuit alle windstreken gemakkelijk te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Vanaf de snelweg ben je er binnen enkele minuten. Pal voor onze winkeldeuren parkeer je gratis op een ruim parkeerterrein.

De winkel is zeer ruim ingericht en is daarnaast goed toegankelijk met kinderwagen, rolstoel of rollator. Swiss Sense Leeuwarden is van alle gemakken voorzien en is zeven dagen per week geopend, For. Every. Body.

Vind een bed dat op jouw lijf is geschreven

Wees van harte welkom bij Swiss Sense Leeuwarden. Ga uitgebreid proefliggen, luister naar je lichaam en ontdek wat nu écht fijn vindt en wat je wensen en behoeften zijn. Samen met persoonlijk en deskundig advies van onze slaapadviseurs kom jij uit bij een bed dat op jouw lijf is geschreven.

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties