Swiss Sense Leeuwarden


Winkelpark de Centrale 30A
8924 CZ Leeuwarden
Nederland

  (058) 216 85 75 leeuwarden@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 21:00
vrijdag: 10:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondagen/Feestdagen

24 december

   Gesloten

Swiss Sense Leeuwarden

Ben je op zoek naar het juiste bed en leuke accessoires voor je slaapkamer? Kom dan naar Swiss Sense. Familie Diks heeft ruim 90 Swiss Sense winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk vol met slaapkamer inspiratie. Swiss Sense is er voor iedereen die op zoek is naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Als een van de weinige beddenzaken vind je een uniek boxspring assortiment, uitgebreide collectie, diverse prijsklassen en verschillende merken onder één dak.

Laat je verrassen

Swiss Sense Leeuwarden 1Ben je op zoek naar jouw gedroomde boxspring, of heb je plannen om je slaapkamer opnieuw in te richten, kom dan naar Swiss Sense Leeuwarden. Loop gerust even binnen waar een deskundig team voor je klaar staat om je te helpen en jouw slaapkamerdroom te realiseren. Familie Diks heeft met bijna 100 jaar ervaring en 90 winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk alles in huis om jou te laten slagen.


Ervaar het zelf

Swiss Sense Leeuwarden 2Kom sfeer proeven in onze beddenzaak, maak kennis met de collectie van Swiss Sense en doe inspiratie op voor jouw interieur. Ervaar het sfeervolle filiaal en ontdek jouw persoonlijke stijl door te proefliggen op jouw favoriete boxspring. Familie Diks presenteert een ruime collectie vlak en elektrische boxsprings, pocketvering of traagschuim matrassen, koudschuim of natuurlatex topmatrassen, beddengoed, nachtkastjes en nog veel meer. Uiteraard is er altijd nog de mogelijkheid om de collectie nog eens rustig online te bekijken.


Swiss Sense Leeuwarden

Swiss Sense Leeuwarden 3Swiss Sense heet je van harte welkom in onze beddenspeciaalzaak te Leeuwarden. Laat je inspireren door de slaapkamer inspiratie en de boxspring beleving in de ruim opgezette beddenwinkel. Woonboulevard Leeuwarden is vanuit alle windstreken snel en gemakkelijk te bereiken, vanaf de snelweg ben je er binnen 3 minuten. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de woonboulevard goed bereikbaar. Zo kun je gratis parkeren en dus op je gemak een bezoek brengen aan de Swiss Sense winkel te Leeuwarden. Swiss Sense Leeuwarden is elke zondag geopend!

Swiss Sense Leeuwarden
LblTaxExcludeText