Swiss Sense Nijmegen


Woonboulevard Wijchenseweg 170
6538 SX Nijmegen
Nederland

  (024) 366 22 22 nijmegen@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 21:00
vrijdag: 10:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondagen/Feestdagen

24 december

   Gesloten

Swiss Sense Nijmegen

Ben je op zoek naar een unieke boxspring voor ultiem slaapcomfort? Swiss Sense heeft een grote collectie boxsprings van verschillende merken en in verschillende stijlen. Familie Diks heeft al bijna 100 jaar ervaring en vertegenwoordigt slaapkamerinspiratie in ruim 90 winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Bij Swiss Sense stel je geheel naar wens je eigen boxspring samen. Natuurlijk vind je er ook verschillende soorten matrassen, topmatrassen, beddengoed en slaapkameraccessoires. Kom naar de boxspringspecialist en ontdek wat slaapgenot is. Altijd de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Gastvrijheid bij Swiss Sense Nijmegen

Swiss Sense NijmegenStap binnen in onze grote winkel in Nijmegen. Op maar liefst 1100 m2 en twee ruime etages vind je een grote boxspringcollectie met alle merken die bij Swiss Sense verkrijgbaar zijn. Zelfs de exclusieve Diks collectie is verkrijgbaar. Daarnaast is er een uitgebreide matrassenhoek in de beddenwinkel en een Perzona stand. De winkel heeft een vernieuwde uitstraling, is elke zondag geopend en is gelegen in een mooie woonboulevard. Onze slaapadviseurs in Swiss Sense Nijmegen ontvangen je met open armen, spreken goed Duits en Engels en doen niets liever dan samen met jou een droomboxspring uitzoeken. Doe slaapkamerinspiratie op in de winkel en geniet van een heerlijk kopje koffie terwijl de kinderen zich rustig vermaken met genoeg speelgoed.


Woonboulevard Nijmegen: volop woonaanbod

Swiss Sense Nijmegen 2Onze beddenwinkel in Nijmegen vind je in de grote Woonboulevard Nijmegen. Een woonboulevard met een ruim aanbod woonwinkels en specialisten, zoals Brugman Keukens, Carpetright, Pronto en Leen Bakker. De woonboulevard heeft een groot wokrestaurant, waar je ’s avonds heerlijk proost op je nieuwe aankoop. Combineer een bezoek aan Swiss Sense Nijmegen met een bezoek aan het overdekte winkelcentrum Dukenburg, gelegen naast de woonboulevard. Het winkelcentrum kent veel winkels en verscheidene horecagelegenheden. Liever de binnenstad verkennen? Nijmegen staat bekend om de oudste stad van Nederland met een gezellige binnenstad. Ook het Kronenburgerpark en andere recreatiegebieden liggen op rijafstand.


Parkeren voor de deur

Swiss Sense Nijmegen 3Vanaf de A50 en A73 is Swiss Sense Nijmegen goed bereikbaar, aangezien de winkel dicht bij de snelweg ligt. Neem op de rotonde bij het Takenhofplein de tweede afslag vanuit de snelweg. Je vindt onze winkel dan aan de rechterkant op de Wijchenseweg. Er is een grote parkeerplaats en vrijwel voor de deur. Naast de woonboulevard ligt een trein- en busstation, waardoor je ook met het openbaar vervoer de winkel goed en snel bereikt. De bussen stoppen zelfs ook bij een bushalte voor de winkel!

Swiss Sense Nijmegen
LblTaxExcludeText