Swiss Sense Rotterdam

In de Swiss Sense Flagship Store in Rotterdam ervaar je alle indrukken en stijlen van de uitgebreide collecties boxsprings, bedden, matrassen en accessoires onder één dak.

Winkel informatie

Watermanweg 107 3067 GA Rotterdam Zuid-Holland Nederland

(010) 220 00 95

rotterdam@swisssense.nl

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:00
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
  • Iedere zondag open
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Kids corner
  • Gevestigd aan woonboulevard

Vind een boxspring in Rotterdam

Onze Swiss Sense Flagship Store in Rotterdam heeft alles wat je zoekt op het gebied van slapen. Je vindt hier uitgebreide collecties boxsprings, matrassen, topmatrassen, beddengoed en accessoires. Deze collecties zijn divers in stijlen en hebben verschillende prijsklassen. Kom je er even niet meer uit? Onze enthousiaste slaapdeskundigen staan voor je klaar!

"In het weekend serveren we heerlijke, kleine hapjes, gemaakt door onze eigen huiskok!"

image-01

Vind een boxspring en matras in Rotterdam dat op jouw lijf is geschreven

Onze beddenwinkel in Rotterdam is een ware beleving en staat garant voor ervaren en inspireren. De prachtig gepresenteerde boxsprings laten je kennismaken met alle soorten en stijlen. Naast alle soorten boxsprings maak je kennis met de ruime collecties matrassen, topmatrassen, beddengoed en de verschillende accessoires. Het blijft natuurlijk niet alleen bij kennismaken. Ga proefliggen op je favoriete bed en ontdek je in alle rust jouw eigen slaapkamerstijl. De kinderen vermaken zich ondertussen in onze kidscorner.

Vakbekwaam en zeer enthousiast voorziet ons team je graag van álle antwoorden op je vragen. Onze slaapadviseurs zijn altijd beschikbaar en helpen je graag, met of zonder afspraak.

Bereikbaar en toegankelijk.

For. Every. Body.

Swiss Sense Flagship Store Rotterdam ligt in Woonmall Alexandrium, een meubelboulevard waar je een ruime keuze hebt uit maar liefst 55 verschillende (woon)winkels. Allemaal onder één dak! Heb je na het shoppen nog tijd over? Binnen een half uurtje ben je op het strand van Hoek van Holland en ook het bruisende centrum van Rotterdam biedt je volop mogelijkheden.

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik je de woonboulevard zeer goed. Je parkeert eenvoudig in de garages direct boven en onder de woonmall. Vervolgens neem je gemakkelijk de lift naar onze beddenzaak. De Swiss Sense Flagship Store in Rotterdam is ruim opgezet, gelijkvloers en voor iedereen toegankelijk.

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties