Koopzondag 19  november  11:00 - 17:00

Flagship store

Swiss Sense Utrecht


Koopzondag

Kaap de Goede Hooplaan 100A
3526 AR Utrecht
Nederland

  (030) 280 39 49 utrecht@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 21:00
vrijdag: 10:00 - 21:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Koopzondag

19 november

   11:00 - 17:00

Koopzondag

26 november

   11:00 - 17:00

Koopzondag

03 december

   11:00 - 17:00

Swiss Sense Utrecht

Swiss Sense betekent kwalitatief slapen voor de beste prijs. Met al bijna 100 jaar ervaring in het zelf ontwerpen, produceren en verkopen van boxsprings, matrassen en meer, heeft Swiss Sense de juiste expertise in huis voor jouw optimale nachtrust. De verkoop vindt plaats in ruim 90 winkels verspreid over Nederland, België, Oostenrijk en Duitsland én online. Swiss Sense kent naast de gewone winkels en de outlet winkels ook Flagship Stores. In Nederland vind je momenteel vijf Flagship Stores waar je je Swiss Sense winkelbezoek als een echte beleving en een compleet dagje uit ervaart. Door het riante aanbod in het assortiment vind je ongetwijfeld jouw droomboxspring die volledig voldoet aan al je wensen!

Swiss Sense Flagship Store Utrecht

Swiss Sense Utrecht 1Voor een complete, échte boxspringbeleving bezoek je Swiss Sense Flagship Store Utrecht! Onze Nederlandse flagship stores, verspreid over het hele land, bieden je het meest uitgebreide aanbod van de verschillende collecties die verkrijgbaar zijn bij Swiss Sense. Dompel jezelf onder in een totaalbeeld van bedden, boxsprings, matrassen, accessoires en nog véél meer op het gebied van slapen. Swiss Sense Flagship Store Utrecht is dé winkel waar je niet alleen ziet, maar ook daadwerkelijk beleeft door alle soorten ligcomforts zelf uit te proberen en persoonlijk slaapadvies te ontvangen. Tevens is het de plek waar je verschillende slaapkamerstijlen letterlijk ervaart door de diverse, mooi ingerichte slaapkamers. Swiss Sense Utrecht biedt een compleet dagje uit waarbij iedereen altijd de beste en persoonlijke kwaliteit in slapen vindt voor de allerbeste prijs.


1800m2 vol slaapkamerinspiratie

Swiss Sense Utrecht 2De Swiss Sense Flagship Store in Utrecht biedt maar liefst 1800m2 aan slaapkamerinspiratie verdeeld over twee verdiepingen. Dit betekent een zeer uitgebreid aanbod van collecties en merken waarbij je een compleet beeld van ons brede assortiment krijgt. Zo vind je altijd jouw droombed dat helemaal voldoet aan al je persoonlijke wensen. Een bed kopen is niet zomaar even gebeurd, het is een belangrijke aankoop waar je uiteraard graag jarenlang plezier aan beleeft. De slaapadviseurs in Utrecht nodigen je dan ook uit om in alle rust en op je uiterste gemak het voor jou meest ultieme bed te vinden.

In het weekend verwennen we je graag met heerlijke, kleine hapjes gemaakt door onze eigen ‘huiskok’ en ook voor de kinderen is een bezoek aan de Swiss Sense Flagship Store in Utrecht één groot feest! Zij vermaken zich perfect in de speciaal ingerichte kidscorner. Rust uit en laat je informeren onder het genot van een kopje koffie in onze koffiecorner. Onze ervaren en enthousiaste slaapadviseurs staan altijd voor je klaar!


Fun voor de kids

Swiss Sense Utrecht 4Zoals eerder aangegeven hoef je je geen zorgen te maken over de kinderen! Zij vermaken zich prima in de Swiss Sense Flagship Store in Utrecht. In de speciaal voor hen ingerichte kidscorner is volop speelgoed aanwezig en genieten ze van een leuke film. Zo heb jij alle tijd om je in alle rust te laten inspireren en adviseren door het ruime aanbod. Neem dus maar lekker de tijd om eens goed proef te liggen en alle soorten en stijlen slaapkamers en boxsprings te bewonderen.


Woonshoppen bij Woonboulevard Utrecht

Swiss Sense Utrecht 3De Swiss Sense Flagship Storen in Utrecht is gevestigd op de Woonboulevard Utrecht Kanaleneiland. Eén van de grootste boulevards van Nederland waar je werkelijk alles vindt op het gebied van wonen. Kinderen komen graag met papa en mama mee, er zijn immers genoeg activiteiten speciaal voor alle kinderen, van groot tot klein. Zo is het dagje uit naar Woonboulevard Utrecht een waar feest voor het hele gezin! De woonboulevard huisvest het grootste winkelaanbod van West- Nederland. Na een dagje woonwinkelen ben je vast toe aan een lekker kopje koffie of thee met een heerlijk gebakje. Misschien is het al later op de dag en heb je al wel zin in een complete maaltijd? Op de Woonboulevard Utrecht vind je diverse horecagelegenheden waar je volop lekkernijen vindt voor een borrelhapje, complete lunch of familiediner. Natuurlijk combineer je een bezoek aan Swiss Sense Utrecht perfect met een bezoek aan de gezellige en levendige binnenstad van Utrecht. Neem een kijkje in het Museumkwartier, bezoek het Domplein met de Domtoren en Domkerk en geniet van de vele horecagelegenheden.

Goed toegankelijk en bereikbaar

Swiss Sense Utrecht 5Swiss Sense Utrecht is snel en gemakkelijk te bereiken. Vanaf de snelweg ben je er binnen 3 minuten. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is de winkel dus zeer goed bereikbaar. Stap op de tram en een paar haltes verder sta je binnen 10 min al op Hoog Catharijne en ben je zo in het stadscentrum. Je parkeert je auto gratis voor de deur, zodat je echt op je gemak een bezoek brengt aan de winkel. De winkel is verdeeld over twee etages, maar er zijn een roltrap en lift aanwezig. Hierdoor is de ruim opgezette winkel voor iedereen gemakkelijk toegankelijk. Swiss Sense Utrecht is van maandag tot en met zondag open en ook op donderdagavond is het mogelijk de beddenwinkel te bezoeken!

Swiss Sense Utrecht
LblTaxExcludeText