Swiss Sense Utrecht

In de Swiss Sense Flagship Store in Utrecht ervaar je alle indrukken en stijlen van de uitgebreide collecties boxsprings, bedden, matrassen en accessoires onder één dak.

Winkel informatie

Kaap de Goede Hooplaan 100A 3526 AR Utrecht Utrecht Nederland

(030) 280 39 49

utrecht@swisssense.nl

  • A
  • A
  • A
  • A

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00
  • Iedere zondag open
  • Goed toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Gevestigd aan woonboulevard
  • Voorzien van airco

Vind een boxspring en matras in Utrecht

Voor een complete, échte boxspringbeleving bezoek je Swiss Sense Flagship Store Utrecht! Dompel jezelf onder in een wereld van bedden, boxsprings, matrassen, beddengoed en nog véél meer op het gebied van slapen. Een compleet dagje uit waarbij iedereen altijd de beste en persoonlijke kwaliteit in slapen vindt voor de allerbeste prijs.

"Onze Flagship Store in Utrecht is dé winkel waar je niet alleen ziet, maar ook daadwerkelijk beleeft."

image-01

Vind een boxspring in Utrecht dat op jouw lijf is geschreven

Onze beddenwinkel in Utrecht biedt maar liefst 1800 m2 aan slaapkamerinspiratie, verdeeld over twee verdiepingen. Je vindt hier een zeer uitgebreid aanbod van collecties waarbij je een compleet beeld krijgt van ons brede assortiment. Je vindt hier altijd je droombed dat voldoet aan al je persoonlijke wensen.

Onze slaapadviseurs in Utrecht nodigen je uit om in alle rust en op je uiterste gemak het voor jou meest ultieme bed te vinden. De kinderen vermaken zich ondertussen in de speciaal ingerichte kidscorner. Rust uit en laat je informeren onder het genot van een kopje koffie in onze koffiecorner. In het weekend verwennen we je graag met heerlijke, kleine hapjes, gemaakt door onze eigen huiskok.

Bereikbaar en toegankelijk.

For. Every. Body.

De Swiss Sense Flagship Store in Utrecht is gevestigd op de Woonboulevard Utrecht Kanaleneiland. Eén van de grootste boulevards van Nederland waar je werkelijk alles vindt op het gebied van wonen. Ook voor kinderen is deze woonboulevard een feest dankzij de activiteiten die speciaal voor hen worden georganiseerd.

De beddenwinkel in Utrecht is gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. De winkel is verdeeld over twee etages en er zijn een roltrap en lift aanwezig. Hierdoor is de ruim opgezette winkel voor iedereen gemakkelijk toegankelijk. Zo zijn we er zeker van dat iedereen kan genieten van een prachtige slaapkamer die voldoet aan alle eisen en wensen.

image-02

Je vindt hier onder andere de volgende collecties