Swiss Sense Zwolle


Anthony Fokkerstraat 5
8013 NS Zwolle
Nederland

  (038) 460 62 92 zwolle@swisssense.nl https://www.swisssense.nl Maak een afspraak

Openingstijden

maandag: 13:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 21:00
vrijdag: 10:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00

Koopzondag

11 december

   12:00 - 17:00

Koopzondag

18 december

   12:00 - 17:00

2e Kerstdag

26 december

   10:00 - 17:00

Swiss Sense Zwolle

Ervaar het gemak van een goede nachtrust bij Swiss Sense. Met al bijna 100 jaar ervaring heeft Familie Diks alles in huis om jouw droombed te vinden. In onze ruim 70 beddenwinkels in Nederland, België en Duitsland vind je een groot assortiment boxsprings, matrassen, toppers, beddengoed en slaapkameraccessoires. Kortom, alles voor ultiem slaapcomfort. De collectie boxsprings is uniek en verkrijgbaar in verschillende stijlen en prijsklassen. Onze slaapadviseurs in Zwolle helpen je graag met een gedegen advies!

Beleef het bij Swiss Sense Zwolle

Swiss Sense ZwolleIn het gezellige Oosten van Nederland vind je Swiss Sense Zwolle. De beddenwinkel is ruim opgezet en daardoor goed toegankelijk voor rolstoel- en rollatorgebruikers. Laat je verrassen door de boxspringcollecties van merken als Home 365, Lifestyle, Royal en Night. Een vakbekwaam en deskundig team staat je graag te woord. Samen met jou gaan onze slaapadviseurs op zoek naar een persoonlijk slaapsysteem. Alle boxsprings zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Bekijk dan ook onze verschillende boxspringstijlen, Perzona matrassen, toppers, beddengoed en slaapkameraccessoires. Geniet van een heerlijk kopje koffie, terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek in de winkel met lego, kleurboeken, speelgoed en televisie kijken. Zo heb jij de mogelijkheid om rustig rond te lopen en de verschillende bedden te bekijken.


De Hanzestad Zwolle

Swiss Sense Zwolle 2Gelegen aan de doorgaande weg naar Tuinland Zwolle, op het industrieterrein De Marslanden B, vind je onze winkel. Tuinland Zwolle is een groot tuincentrum waar alles te krijgen is op het gebied van tuinieren en buitenproducten. Wil je slaapinspiratie combineren met inspiratie op het gebied van keukens en badkamers? Breng dan een bezoek aan Satink Keukens en Badkamers. Naast Swiss Sense Zwolle vind je bovendien Carpet Right, TKC en een dierenspeciaalzaak. Verder is een macdonalds op loopafstand. De winkel ligt niet ver van de historische binnenstad, die zeker een bezoek waard is. Ga heerlijk varen op de Overijsselse Vecht, geniet van kunst en architectuur of kies voor een culinair diner bij sterrenrestaurant De Librije. In de zomer is het goed vertoeven op de gezellige terrassen in de Hanzestad.


Eenvoudig bereikbaar

Swiss Sense Zwolle 3Onze boxspringwinkel is voor iedereen toegankelijk en bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Vanaf de snelweg A28 ben je in minder dan 10 minuten in onze winkel. Voor deur is voldoende en bovendien gratis parkeergelegenheid. Zo is een bezoek aan Swiss Sense Zwolle van alle gemakken voorzien.

Swiss Sense Zwolle
LblTaxExcludeText