Outlet Collectie | Swiss Sense Outlet Collectie | Swiss Sense

Swiss Sense Boxspring Outlet Collectie

Ontdek de Swiss Sense Outlet Collectie! Hier vind je matrasen vanaf €99,-, boxsprings vanaf €699 en nog veel meer! Deze collectie bestaat uit afgeprijsde showroommodellen én unieke nieuwe boxsprings, samengesteld speciaal voor jou.

 

Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren door onze slaapadviseurs. Zodra jullie samen het juiste bed hebben gevonden neem je jouw droombed meteen mee naar huis. Je geniet diezelfde nacht dus al van je nieuwe boxspring!
Ontdek de Outlet collectie boxsprings

Kom naar één van onze outlets en ontdek daar de Outlet boxspringcollectie. In totaal zijn er meer dan 100 samenstellingen en in elke winkel vind je andere mogelijkheden. Zo zijn er elektrisch verstelbare boxsprings, boxsprings met een strak hoofdbord óf juist een gecapitonneerd hoofdbord. Informeer bij de Outlet of Magazijn Uitverkoop bij jou in de buurt naar de actuele voorraad.Kom langs in één van onze Outlets en ontdek de mogelijkheden

  • Matrassen verkrijgbaar vanaf €99,-
  • Complete boxsprings verkrijgbaar vanaf €699,-
  • Unieke samenstellingen
  • Nieuwe collectie
  • Direct mee te nemenSwiss Sense Outlets


Outlet Almelo

Woonboulevard 28A

7606 JA Almelo

T: (0546) 45 28 44

Outlet Amersfoort

Amsterdamseweg 18

3812 RS Amersfoort

T: (033) 461 57 19

Outlet Arnhem

Venlosingel 7A

6845 JL Arnhem

T: (026) 389 05 31

Outlet Capelle aan den IJssel

Lylantsebaan 9A

2908 LG Capelle aan den IJssel

T: (06) 154 224 88

Outlet Den Haag

Waldrorpstraat 212

2521 CE Den Haag

T: (070) 218 99 95

Outlet Eindhoven

Boschdijk 263A

5612 HD Eindhoven

T: (040) 720 08 70

Outlet Heerenveen

Jousterweg 20B

8447 RH Heerenveen

T: (0513) 72 31 51

Outlet Hoogeveen

Groenewegenstraat 17

7901 ED Hoogeveen

T: (0528) 72 90 02

Outlet Lelystad

Zuiderpoort 17

8239 AB Lelystad

T: (0320) 25 62 83

Outlet Tiel

Buitenbulkweg 10

4005 LA Tiel

T: (0344) 72 24 11Wat staat er in onze boxspring outlets?

Uitgerust wakker worden, iedere ochtend opnieuw, de rest van je leven? In onze boxsprings outlets staan verschillende type boxsprings. Dit zijn bijvoorbeeld bedden zijn die uit de collectie gaan en plaats maken voor nieuwe modellen. Daarnaast vind je er boxsprings die als showroommodel in de winkels hebben gestaan. De showroommodellen zijn voorzien van mooie kortingen waardoor je vaak heel voordelig kunt slapen. Bekijk de complete collectie om vast een beeld te krijgen van de verkrijgbare modellen.

 

Ook staan er staan er bedden die voortkomen uit geannuleerde bestellingen. Deze bedden zijn op wens van de klant samengesteld, maar de bestelling is om een bepaalde reden geannuleerd en wordt als boxspring uitverkoop aan andere klanten aangeboden. Ten slotte kunnen er modellen staan die lichte transportschade hebben opgelopen. Dit zijn niet gebruikte modellen die een kleine beschadiging hebben en daarom voor lage prijzen worden aangeboden.

 

Ook nieuwe modellen in de outlet

In de outlets vind je niet alleen goedkope boxsprings die schade hebben gebruikt zijn als showroommodel. Ook staan er nieuwe modellen uit de huidige collectie. In onze outlets vind je dus eindeloos veel modellen bedden. Alle populaire series zijn vertegenwoordigd: Home, Capella, Savelli, Fortuna, Lifestyle, Night en Royal.

 

Voor iedereen een persoonlijke boxspring

De boxsprings outlets bevatten diverse modellen waardoor er vaak voor ieder wat wils is. Zoek je een modern, strak ontworpen en vormgegeven bed, of gaat jouw voorkeur uit naar een vrolijke, speelse boxspring? Deze en nog veel meer stijlen zijn vertegenwoordigd in de Swiss Sense outlets. De boxsprings zijn verkrijgbaar in diverse breedte- en lengtematen. Je hebt ook de keuze uit vlakke of elektrische boxsprings. Bij de collectie modellen kun je het bed helemaal naar wens samenstellen. Je kiest dan de maat, kleur, stof, pootjes en bedbodem. Als je jouw nieuwe bed in de boxspring outlet bestelt, profiteer je van een hoge korting.

 

Meer dan 90 winkels in Nederland, België en Duitsland

Je kunt online shoppen, maar bent ook meer dan welkom in een van onze Swiss Sense winkels. Onze slaapadviseurs helpen je graag met deskundig advies. Er zijn er ruim 90 in Nederland, België en Duitsland, dus zeker ook bij jou in de buurt. Kom de collectie boxsprings uit de restverkoop met eigen ogen bewonderen en uitproberen.

 

Waarom kies je voor een boxspring in de Swiss Sense outlet?

Voldoende nachtrust is voor iedereen een noodzaak. Jij merkt het vast ook: na een nacht goed slapen, kun je de hele wereld weer aan. Met deze gedachte in het achterhoofd maken wij al onze boxsprings. Swiss Sense is een familiebedrijf dat inmiddels al bijna 100 jaar bedden, boxsprings en matrassen levert. Kwaliteit en vakmanschap staan daarbij op nummer één. We doen alles in eigen beheer: ontwerpen, maken en verkopen. Onze bedden zijn stuk voor stuk gemaakt van duurzame, sterke én mooie materialen. Bij iedere boxspring afzonderlijk hebben we 100% oog voor detail, stijl en de perfecte afwerking. Het resultaat is een collectie bedden van superieure kwaliteit die je nergens anders vindt. Daarnaast worden de boxsprings doorgaans voor een lagere prijs aangeboden.