Wintersale

Is jouw stijl strak en tijdloos, klassiek en warm of misschien wel romantisch en stoer? Er zit altijd een boxspring van jouw dromen tussen. Verrijk jezelf met ultiem slaapgenot en laat je door het aanbod inspireren in één van onze winkels. Vind zo altijd een boxspring die in ligcomfort en uitstraling en zeker in de aantrekkelijk lage prijs helemaal aansluit bij jouw wensen. Bezoek snel één van onze Swiss Sense winkels verspreid door heel Nederland en laat je adviseren door onze slaapadviseurs.

Profiteer volop van kortingen

kortingenProfiteer volop van kortingen op de nieuwe modellen uit de verschillende collecties. Je voordeel begint vanaf €500,- en loopt op tot kortingen van maar liefst €900,- op de nieuwe modellen uit de Home365 collectie, de Lifestyle collectie en de Design collectie. Bij de Royal collectie profiteer je van maar liefst €1250,- voordeel op het nieuwe model: Boxspring Royal Vertigo.

Op de nieuwe modellen uit de Capella collectie geniet je van 30% introductievoordeel! Bij de aankoop van het nieuwe Lifestyle model ‘Lifestyle 150’ in één van onze Swiss Sense winkels ontvang je het ‘Deluxe Topmatras’ helemaal CADEAU!

Ga naar het winkeloverzicht >