Heb je de nieuwe tv commercial van Swiss Sense al gezien? Op NPO en RTL wordt de nieuwe Swiss Sense reclame spot uitgezonden.

TV COMMERCIAL | Met trots delen wij de nieuwe Swiss Sense commercial met jou. Waar ook ter wereld je wakker wordt, op een heerlijk vakantieoord, in een drukke stad of op een plek met een oneindig uitzicht, wij vinden het belangrijk dat jij goed slaapt en energievol aan een nieuwe dag begint. Al sinds 1918 leveren de beddenmakers van familie Diks slaapcomfort van wereldklasse en garandeert Swiss Sense het beste bed voor een eerlijke prijs. Swiss Sense - For a worldwide good night -

Op zoek naar het juiste bed of matras? Laat je inspireren door de commercial en bekijk de nieuwste modellen in een Swiss Sense winkel of online. Je eigen boxspring stel je online samen in een paar eenvoudige stappen of bij een Swiss Sense winkel bij jou in de buurt. Door te kiezen voor je eigen stijl, comfort, maatvoering en look, creëer jij jouw persoonlijke boxspring. De collectie die bij Swiss Sense verkrijgbaar is bestaat naast de eigen merken Capella, Home 365, Lifestyle, Preventum, Royal en Night ook bekende merken zoals Zuiver, beddinghouse, Ariadne at Home, Rivièra Maison, Kardol & Verstraten, Room Seven en Flamant by Fissaggio.

Sfeer, inspiratie en beleving komen samen in de Swiss Sense winkel en op de website waar je kennis maakt met de collectie en ideeën opdoet voor je slaapkamer en interieur.

Bekijk de complete collectie Boxsprings