VOORDEEL | SwissSense.nl


VOORDEEL bij Swiss Sense

Complete 2-persoons boxspring Home 145: van vanaf € 1640,- voor vanaf € 1140,-
Kom proefliggen en laat je inspireren. Onze slaapadviseurs helpen je graag. Tot snel!

Ga naar het
winkeloverzicht >

 

ACTIE | Win slaapkamer styling advies van Fred van Leer | SwissSense.nl


ACTIE: Win slaapkamer styling advies van Fred van Leer

Is jouw slaapkamer toe aan een metamorfose en kun je wel wat hulp gebruiken? Doe dan mee aan onze winactie en maak kans op een middagje shoppen met Fred van Leer in één van onze Swiss Sense winkels. Laat je tijdens deze middag adviseren door Fred en beslis wat jouw nieuwe bed gaat worden. Ook kun je enkele accessoires en wellicht beddengoed uitzoeken om je nieuwe slaapkamer helemaal af te stylen.

Fred van Leer

“Roekoe roekoe!” Dat is de uitspraak die je Fred vaak hoort doen. Op zijn Instagram account zie je Fred regelmatig playbacken en geeft hij een inkijkje in zijn leven. Je kunt Fred van Leer kennen als stylist van de sterren. Ook is hij regelmatig op televisie en in bladen actief als modedeskundige en laat hij zijn ongezouten mening horen over modeflaters en modetoppers van Bekend Nederland. Fred is als coach actief voor het televisieprogramma Hollands Next Top Model, waar hij het luisterend oor biedt voor alle modellen en hen begeleid naar de top.

Win styling advies voor je slaapkamer ter waarde van € 2000,-

Is het tijd om je slaapkamer eens grondig aan te pakken? Wellicht ben je toe aan een nieuw bed of matras, moeten je nachtkastjes vervangen worden, voelt je dekbedovertrek niet meer zacht aan en is je hoofdkussen de reden dat je niet uitgeslapen wakker wordt? Dan kun je niets anders doen dan meedoen met deze actie en wie weet ga jij binnenkort in de shopping leer bij Fred. Met andere woorden: Win styling advies voor je slaapkamer én een middagje shoppen bij Swiss Sense. Bekijk de actievoorwaarden. 

De winnaar is bekend

De winnaar van de winactie​ is bekend! Van harte gefeliciteerd MARLEEN BOOM. Iedereen bedankt voor het meedoen. Marleen, alvast een leuke shopmiddag gewenst met Fred!