Sale

Ben je toe aan een nieuw bed en word je ook nog eens héél blij van absurd hoge kortingen in combinatie met de beste kwaliteit? Wees er dan snel bij en profiteer van kortingen tot wel 70% op de mooiste boxsprings tijdens onze Last Minute Showroom Sale

Ga naar het winkeloverzicht >


Is jouw stijl strak en tijdloos, klassiek en warm of misschien wel romantisch en stoer? Er zit altijd een boxspring van jouw dromen tussen. Verrijk jezelf met ultiem slaapgenot en laat je door het aanbod inspireren in één van onze winkels. Vind zo altijd een boxspring die in ligcomfort en uitstraling en zeker in de aantrekkelijk lage prijs helemaal aansluit bij jouw wensen. Bezoek snel één van onze Swiss Sense winkels verspreid door heel Nederland en laat je adviseren door onze slaapadviseurs.

Maar let op en wees gewaarschuwd: op = op. Wacht dus zeker niet te lang en fix je mooie boxspring, zolang de boxspring van je dromen nog voorradig is, tijdens deze eenmalige Last Minute Showroom Sale

Deze Last Minute Showroom Sale met kortingen tot wel 70% vindt plaats omdat wij ruimte maken voor nieuwe collecties in onze showroom. Alleen in de Swiss Sense winkels koop je daarom een boxspring met de showroom sale korting. Deze actie is dus niet van toepassing in onze webshop.

Actievoorwaarden
Deze actie is alleen in de winkel geldig. De collectie van de ‘Last Minute Showroom Sale’ verschilt per winkel. Bel daarom voor de actuele voorraad van een model met de betreffende winkel. Informeer bij je verkoper voor de voorwaarden. De actie geldt alleen op de betreffende showroommodellen in de winkels en niet online in onze webshop. Op = op!