Molton Topper

5 producten

Filter
 1. Geschikt voor Toppers
 2. Type Moltons
 1. B-Sensible Topper Waterdichte Molton
  B-Sensible Topper Waterdichte Molton
  vanaf Special Price  45,95
 2. Dixxius Topper Molton Excellent
  Dixxius Topper Molton Excellent
  vanaf Special Price  29,95
 3. Dixxius Topper Molton Premium 100% Katoen
  Dixxius Topper Molton Premium 100% Katoen
  vanaf Special Price  39,95
 4. block Gratis verzending boven €35,-
  block Alleen de beste kwaliteit
  block Advies nodig? Bel gratis 0800-8077
 5. Dixxius Topper Molton Premier Meest verkocht
  Dixxius Topper Molton Premier
  vanaf Special Price  24,95
 6. Dixxius Topper Molton Basic Web-Only
  Dixxius Topper Molton Basic
  vanaf Special Price  12,95

5

per pagina

Een molton topper zorgt voor een betere nachtrust

Een goede nachtrust is van groot belang. Iets waar we misschien nauwelijks bij stilstaan, maar juist het hebben van voldoende slaap is belangrijk om opgewekt en uitgerust aan een nieuwe dag te beginnen. Een topper molton kan je daarbij uitstekend van dienst zijn. Een topper molton is de ideale aanvulling op een lekker liggend topmatras. Zo'n topper is doorgaans een forse investering en het is dus zaak om de levensduur ervan zolang mogelijk te maken. Een topper molton biedt dan de ideale bescherming.

Moltons toppers in diverse uitvoeringen

Je vindt een topper molton in vele uitvoeringen. Er zijn immers ook allerlei soorten topmatrassen. Veel mensen gebruiken een molton die ook over het gewone matras kan worden gedaan, maar dat is geen verstandige keuze. De molton zit dan te ruim en zorgt voor een onaangenaam gevoel tijdens het slapen. Je kent dat gevoel waarschijnlijk wel, van een heen en weer schuivend laken dat niet goed past. De enige juiste keuze is die van een op maat gesneden topper molton. Er is voor ieder model een molton beschikbaar, zodat je gegarandeerd geniet van het ultieme slaapcomfort. Of je nu slaapt op een zacht topmatras of juist op een iets steviger exemplaar, een topper molton zorgt dat je fris en uitgeslapen aan de nieuwe dag begint.

Voordelen van een molton topper

Het gebruik van een molton topper is om meerdere redenen een goede investering. Zo zijn ze ideaal als bescherming van je topmatras. Door het gebruik van molton matrasbeschermers blijft je topper namelijk veel langer schoon en mooi. De topper neemt tevens vocht op, dat de levensduur van je dure topmatras ten goede komt. Swiss Sense heeft een ruime collectie, zodat je zeker weet dat je een goed passende topper molton koopt.