Slaapkamer ideeën door onze stylist Maartje

Swipe to the left
20 januari 2018 1 comment

In november 2017 vonden de opnames en fotografie voor de nieuwe Swiss Sense tv-commercial en de ubileumcollectie plaats. We nemen je graag mee voor een kijkje achter de schermen. Maartje, één van onze stylisten, vertelt je ook over de interieurtrends die zij als inspiratie hebben gebruikt voor de sets. Hopelijk inspireert zij je waardoor jij op nieuwe slaapkamer ideeën komt.

Klassieke setting Edition III

De trend waarop de set van jubileumboxspring Edition III is gebaseerd wordt door Maartje de klassieke trend genoemd. De klassieke basis in deze slaapkamer bevat veel grijstinten en wordt gedurfd aangevuld met moderne elementen.
Jubileumboxspring Edition III | Swiss Sense

Tip van Maartje: "Probeer het gewoon eens"

Jubileumboxspring Edition III | Swiss Sense

Je eigen klassieke slaapkamer?

Maartje verwacht dat je dit thuis niet heel snel zult doen, want alle wanden en accessoires zijn grijs. Dat maakt het donker en natuurlijk ook heel veel. De tip van Maartje: “Probeer het gewoon eens, een hele donkere kleur”. Een muurtje schilderen is over het algemeen maar twee of drie uurtjes werk. Bovendien kun je het ook zo over schilderen als de kleur je niet bevalt.

Edition I in botanische sfeer

De set van jubileumboxspring Edition I is ingericht op basis van de botanische trend. Dat wil zeggen dat er gebruik wordt gemaakt van heel veel groen in de ruimte. Maak gebruik van heel veel echte planten voor een lekkere frisse uitstraling en breng hier en daar wat terracotta accenten aan.
Jubileumboxspring Edition I | Swiss Sense

Tip van Maartje: "Maak gebruik van een fotobehang"

Jubileumboxspring Edition I | Swiss Sense

Veel groen in jouw slaapkamer?

Stel nou dat je niet veel planten in huis wilt omdat je het te druk vindt, dan kun je ook gebruik maken van een mooi fotobehang. Maartje: “Een fotobehang heb je eigenlijk heel snel op een muur zitten, dus het is een goede oplossing om op een snelle manier toch heel veel groen in je huis te krijgen”.

Geef een kijkje in jouw slaapkamer

Dit zijn slechts twee voorbeelden van slaapkamer ideeën, maar hopelijk inspireren ze jou in je zoektocht naar een nieuwe inrichting. Een compleet nieuwe inrichting van je slaapkamer laat je weer optimaal genieten en je zult ook weer heerlijk uitgerust wakker worden. Deel na het klussen ook zeker wat foto's met ons, want dat geeft ons natuurlijk ook weer nieuwe slaapkamer inspiratie!

Hendriks 25 oktober 2018 at 08:52
Kunnen jullie mij vertellen waar het fotobehang bos vandaan komt. Bedankt al vast