Boxspring aanbiedingen

De Home 365 collectie biedt een uitgebreid assortiment aan boxspring-combinaties opgebouwd uit 2 of 3 lagen. De individuele invulling van jou wensen zorgt voor een persoonlijke touch in je slaapkamer. De Home 365 boxsprings zijn leverbaar in vele uitvoeringen en maten, de meest voorkomende maten zijn 180x200 cm en 180x210cm in combinatie met het juiste Silvana hoofdkussen geniet je van optimaal slaapcomfort.

Boxspring zelf samenstellen

Als basis in deze aanbiedingen wordt gebruik gemaakt van bonellvering of pocketvering boxsprings. De matrassen zijn voorzien van een comfort of natuurlijke afdeklaag en altijd voorzien van een pocketvering interieur wat garant staat voor een individuele ondersteuning van elk deel van uw lichaam. De topmatrassen kunt u voorzien van een vulling, afgestemd op uw wensen gaande van comfortschuim tot natuurlatex voor een optimale ventilatie. Daarnaast kun je een keuze maken uit diverse hoofdborden en een uitgebreid scala aan stofmogelijkheden en kleuren. Ook heb je de mogelijkheid om een bijpassende set bedlampjes bij je boxspring bijbestellen.

De Home 365 collectie

Home 365, dat is persoonlijk genieten! Als deze boxspring aanbieding collectie je aanstaat kun je ook eens kijken naar de collectie Lifestyle of Design bij Swiss Sense. Kijk ook eens bij de collectie dekbedovertrekken om je boxspring of elektrische boxspring.

Filters wissen

Boxspring Aanbiedingen

Alles
Alles
Alles
Alles

Home 365 collectie

Creëer je eigen thuis in je slaapkamer met een boxspring uit de Home 365 collectie