Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken.

Snel leverbare boxsprings
Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxsprings

Online vanaf €690,-

Stel zelf jouw droombed samen in stijl én comfort. Van stof tot pootjes en (top)matrassen. Bij de meeste boxsprings is het mogelijk om ook te kiezen voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Ontdek het in misschien wel onze beste collectie ooit, dankzij meer dan 100 jaar ervaring in bedden maken. Als je snel wilt slapen in jouw nieuwe bed, hebben we ook diverse boxsprings die snel leverbaar zijn. Hierbij kies je uit de populaire keuzes waardoor we jouw boxspring sneller kunnen leveren. Ontdek alle snel leverbare boxsprings.

Boxspring 160x220

51 producten

Filter sluit filters
oplopend
Filter
  1. Lengte 220
  2. Breedte 160

51

per pagina

Extra lange boxsprings van 160x220 cm

Veel mensen zijn van mening dat een boxspring prettiger en comfortabeler ligt dan een ledikant. Een boxspring is ook zeker aan te bevelen als je last hebt van fysieke ongemakken na het slapen. Wanneer je bovengemiddeld lang bent en je een relatief smalle slaapkamer hebt, is de boxspring 160x220 aan te raden. De 3 lagen van comfort zorgen voor een goede ondersteuning van je lichaam en past vaak goed in kleinere slaapkamers. De pocketveren in de box en het matras ondersteunen je lichaam waar nodig. De topper zorgt voor het comfortabele ligcomfort.

Boxspring naar wens samenstellen

Bij Swiss Sense kun je een boxspring in 7 stappen helemaal naar wens samenstellen. Je kiest een model uit wat je mooi vindt en stelt deze dan helemaal naar jouw smaak samen. Elektrische boxsprings zijn momenteel zeer populair. Er zijn bij veel modellen maar liefst 125 verschillende stoffen en kleuren beschikbaar. Kies dus eenvoudig voor een witte, zwarte, blauwe of zelfs gele boxspring. Ook kun je kiezen uit verschillende soort stof of een lederen boxspring.

Boxsprings 160x220 met opbergruimte

De collectie bij Swiss Sense bestaat uit ruim 80 verschillende modellen waarbij 1 collectie is gericht op “slimme” oplossingen. De SMART collectie bestaat onder andere uit boxsprings met opbergruimte. Net als de boxspring 160x220 zijn deze uitermate geschikt voor kleinere slaapkamers. Door de opbergruimte in de box heb je minder kasten nodig om spullen in op te bergen. Dit maakt het uitermate geschikt voor studentenkamers, studio’s en appartementen.

Proefliggen op een boxspring 160x220 in Swiss Sense winkels

Swiss Sense heeft diverse winkels in landen als Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. In deze winkel zijn deskundige slaapadviseurs die jou kunnen helpen met de keuze voor een boxspring of matras. Ook zijn er diverse boxspring outlets waar je showroommodellen met hoge kortingen kunt kopen. Let wel op dat niet alle modellen die op de website staan ook staan opgesteld in de winkels. De web-only modellen en Van der Valk hotelbedden zijn enkel online verkrijgbaar.

Andere populaire maten zijn de boxspring 160x210, boxspring 160x200 en boxspring 180x220.