Winactie

Schrijf je in en maak kans

Wil jij kans maken op een gratis houten Swiss Sense wekker? Vul hieronder jouw gegevens in en schrijf je in. Je maakt dan automatisch kans op één van de 10 houten Swiss Sense wekkers. Het perfecte cadeautje voor jezelf om de zomertijd goed in te gaan.

{{block class="Emico\ReactAPI\Block\ReactRender" template="Emico_ReactApi::react-component.phtml"}} {{block class="Emico\ReactAPI\block\ReactData" template="Emico_ReactApi::data.phtml"}}

Winactie  - Actievoorwaarden en spelregels

Algemeen

1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Swiss Sense B.V. uitgeschreven actie: Winactie zomertijd (hierna: actie).

2. De actie loopt van 20 maart t/m 26 maart 2023.

3. Deelname aan deze actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer gegevens worden achtergelaten in het deelnameformulier. Vanaf dat moment wordt er kans gemaakt om te winnen.

4. Elke deelnemer maakt kans op de beschikbaar gestelde prijzen.

5. Swiss Sense kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen, aanpassen of stopzetten. Een eventuele herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst voorzien van een datum.

6. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.

 

Deelname

7. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de actie.

8. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij deelname aan de actie.

9. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België of Duitsland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

10. Medewerkers van Swiss Sense en aan haar gelieerde vennootschappen en overige personen die zijn betrokken bij de organisatie van de actie zijn uitgesloten van deelname.

11. De persoonsgegevens die in het kader van de actie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Swiss Sense voor de desbetreffende actie. De achternamen van de winnaars worden bekendgemaakt op deze pagina.

 

Uitslag

14. Winnaars worden binnen 10 werkdagen na sluiten van deze actie persoonlijk geïnformeerd via het mailadres dat zij hebben achtergelaten.

15. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Swiss Sense.

17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

18. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de klantenservice van Swiss Sense via 085 0687 777 of per e-mail via contact@swisssense.nl. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via e-mail een reactie.