Bezorgafspraak

Zodra jouw bestelling compleet ontvangen is in ons centraal magazijn en dus beschikbaar is voor levering dan nemen wij contact met je op om samen een bezorgafspraak te maken. Zodra de bezorgafspraak is gemaakt volgt onze bevestiging per email waarin de leverdatum aan je wordt bevestigd.

Mocht om wat voor reden dan ook de verwachte levertijd zoals die van te voren is gecommuniceerd via onze website of in de winkel, wijzigen, dan nemen wij tijdig contact met je op om je hierover te informeren.

 

 

Bezorgdatum

Komt de afgesproken bezorgdatum je niet uit dan kun je telefonisch contact met ons opnemen om een nieuwe leverafspraak te maken. Dit kan tot maximaal 5 werkdagen voor levering.

 

 

Tijdstip van bezorgen

Het tijdstip van bezorging (bij benadering) wordt twee dagen voor levering gecommuniceerd via een e-mail en een sms. Deze worden verzonden naar de door jouw opgegeven contactgegevens. Controleer dus goed of deze gegevens juist zijn.

 

 

Levering

Onze bezorgservice begint ’s morgensvroeg vanaf 07.00 uur met het leveren van onze producten. Nadat wij een afspraak met je hebben gemaakt, gaan we ervan uit je thuis te treffen om de goederen in ontvangst te kunnen nemen. Is dit niet het geval, dan ontvangje een kaartje in je brievenbus dat de levering niet heeft kunnen plaatsvinden en dien je contact met ons op te nemen om een nieuwe afspraak in te plannen. Helaas zijn wij genoodzaakt hiervoor kosten in rekening te brengen.

 

Zodra onze professionele en ervaren bezorgers met jouw boxspring zijn gearriveerd, duurt het monteren hiervan ongeveer één uur. Onze bezorgers nemen verpakkingsmaterialen na afloop weer mee en laten je slaapkamer netjes achter. Oud matrassen of bedden worden niet mee retour genomen.  

 

Bezorgkosten

Bestellingen in Nederland en in de grensstreken met België en Duitsland leveren én monteren onze bezorgers geheel gratis. Voor de Waddeneilanden en verder weg gelegen gebieden in Duitsland hanteren we extra kosten. Voor bestellingen onder de € 35,- die met de pakketdienst worden geleverd is dat € 4,95.
(Op de Waddeneilanden vindt géén montage plaats, met uitzondering van Texel).

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de levering?
Neem dan op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 uur telefonisch contact met ons op:
Telefoon: +31 (0) 800 8077

E-mail: contact@swisssense.com