AEROMAX en Gazella Matrassen Voordeel | Swiss Sense AEROMAX en Gazella Matrassen Voordeel | Swiss Sense

Matras 140x210

16

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Collectie
 1. Gazella
 2. AEROMAX
Type
Drukverlaging
Ventilatie
Ondersteuning
 1. Goed
 2. Uitstekend
Set Descending Direction
Filter
 1. Breedte 140 Remove This Item
 2. Lengte 210 Remove This Item
 1. Kies je slaaphouding

  Zijslaper

  Kies bij voorkeur een matras met een soepele afdeklaag zodat je schouder en heup gemakkelijk in het matras weg kunnen zakken.

  Toon matrassen >

  Kies je slaaphouding

  Rugslaper

  Voor rugslapers is het belangrijk dat het matras optimale ondersteuning biedt aan de onderrug en knieholtes.

  Toon matrassen >

  Kies je slaaphouding

  Buikslaper

  Buikslapers hebben in de regel een steviger matras nodig om te voorkomen dat de bekkenzone te diep wegzakt in het matras.

  Toon matrassen >

 2. AEROMAX Polaris Matras 15% voordeel
  AEROMAX Polaris Matras
  vanaf Special Price  459,00 Regular Price  540,00
  93%
 3. AEROMAX Savior Matras 15% voordeel
  AEROMAX Savior Matras
  vanaf Special Price  544,00 Regular Price  640,00
  95%
 4. AEROMAX Aventi Matras 15% voordeel
  AEROMAX Aventi Matras
  vanaf Special Price  629,00 Regular Price  740,00
  92%

16

per pagina

Heerlijk slapen op een matras van 140x210 cm

Je hebt in je slaapkamer een comfortabele twijfelaar staan met een breedte van 140 cm. Omdat jij of je partner van nature iets langer bent dan gemiddeld, koos je ooit voor een lengtemaat van 210 cm, i.p.v. de standaard 200 cm. Nu merk je wellicht dat je 's ochtends niet meer zo uitgerust wakker wordt als voorheen. Misschien heeft ook je partner hier last van. Ga er maar vanuit dat dit niet aan jullie zelf ligt. Matrassen hebben niet het eeuwige leven en kunnen in kwaliteit achteruit gaan. Ze geven je dan minder ondersteuning, met mogelijke pijnklachten en minder diep slapen als logisch gevolg. Wordt het niet tijd om uit te kijken naar een nieuw matras?

Welk matras heb ik nodig voor mijn twijfelaar?

Als je een nieuw matras nodig hebt met een breedte van 140 cm en een lengte van 210 cm, kies dan altijd voor topkwaliteit. Je brengt niet voor niets een derde van je leven in bed door, dus waarom zou je dan bezuinigen op duurzaamheid en slaapcomfort. Het is de bedoeling dat een matras je onder alle omstandigheden optimale ondersteuning geeft, of je nou op je zij, je rug of je buik slaapt. Een goed matras moet ademen en vocht kunnen reguleren. Tijdens het slapen verlies je ongeveer twee liter vocht en dat moet op een goede manier worden afgevoerd, wil je niet klam en oncomfortabel wakker worden. Kijk eens in ons assortiment naar matrassen van 140x200 cm en bijbehorende toppers. Overweeg een twijfelaarmatras met Bonell-vering aan te schaffen of geef jezelf maximale ondersteuning met een koudschuimmatras of een traagschuimmatras, die ook zeer geschikt zijn als je regelmatig last hebt van klachten aan je bewegingsapparaat.

Swiss Sense biedt je alles voor je slaapkamer

Misschien ben je niet alleen aan een nieuw matras toe, maar wordt het ook tijd om opnieuw in een écht goed bed te investeren. Swiss Sense is toonaangevend op alles wat met nachtrust te maken heeft. Wij hebben kwalitatief zeer goede bedden van topmerken, in verschillende uitvoeringen, gemaakt van eersteklas materialen en uitgevoerd in smaakvolle kleurstellingen. Kijk bijvoorbeeld naar een uitstekend ondersteunend boxspringbed waar je matras van 140x210 cm perfect in past. Zoek naar bijpassende nachtkastjes en werp ook een blik in onze collectie bedlinnen. Bepaal of je nieuwe dekbedden en hoofdkussens nodig hebt en maak in ons online assortiment je keuze. Online bestellen gaat bij Swiss Sense snel, veilig en eenvoudig. Wil je liever van tevoren je nieuwe bed ter plekke beoordelen? Dan ben je meer dan welkom in een van onze vestigingen, die nooit ver van je vandaan te vinden zijn.