Voorraad campagne Matrassen banner | Swiss SenseVoorraad campagne Matrassen banner

Matras 90x210

19

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Set Descending Direction
Filter
 1. Breedte 90 Remove This Item
 2. Lengte 210 Remove This Item
 1. 90 Dagen omruilgarantie 90 Dagen omruilgarantie
 2. Gazella Support IV Pocketvering Matras Hoofdkussen cadeau 2e matras cadeau
  Gazella Support IV Pocketvering Matras
  vanaf Special Price  1.498,-
 3. Verstelbaar E-Mattress Hybrid Foam Hoofdkussen cadeau
  Verstelbaar E-Mattress Hybrid Foam
  vanaf Special Price  769,- Regular Price  1.019,-
 4. Verstelbaar E-Mattress Memory Foam Hoofdkussen cadeau
  Verstelbaar E-Mattress Memory Foam
  vanaf Special Price  769,- Regular Price  1.019,-
 5. AEROMAX Polaris Matras Hoofdkussen cadeau 15% voordeel
  AEROMAX Polaris Matras
  vanaf Special Price  459,- Regular Price  540,-
 6. AEROMAX Savior Matras Hoofdkussen cadeau 15% voordeel
  AEROMAX Savior Matras
  vanaf Special Price  544,- Regular Price  640,-
 7. AEROMAX Aventi Matras Hoofdkussen cadeau 15% voordeel
  AEROMAX Aventi Matras
  vanaf Special Price  629,- Regular Price  740,-
 8. Perzona Basic Matras Hoofdkussen cadeau
  Perzona Basic Matras
  vanaf Special Price  798,-

19

per pagina

Ieder mens heeft een goede nachtrust nodig. Daardoor begin je iedere dag fris en uitgerust. Een goed matras speelt daarbij een onmisbare rol. Het matras 90x210 toont de kwaliteit en het vakmanschap waar Swiss Sense altijd naar streeft. Het is geschikt voor verschillende slaaphoudingen, voelt mede dankzij de pocketvering heerlijk comfortabel aan en biedt goede ventilatie.

Ervaar de voordelen van pocketvering

Een zeer populaire matras is de pocketvering variant. Dit zijn veren in losse zakjes die in het midden aan elkaar vast zijn gelijmd. Dit zorgt ervoor dat ze onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Daardoor kunnen ze zich heel eenvoudig aanpassen aan het lichaam. Ook zorgt pocketvering ervoor dat jouw transpiratievocht heel eenvoudig en efficiënt kan worden afgevoerd. Zodoende blijft dit matras ook in de zomermaanden fris en schoon.

Lengte van het matras

Hou bij het kopen van een matras altijd goed rekening met je lengte. Lange personen hebben baat bij een groter matras, terwijl kleinere personen prima slapen op een iets kleiner matras. Een populaire variant is het matras 90x200. Aangezien Nederlanders een relatief lang volk zijn is ook de 90x210 zeer populair. Hiermee heb je waarschijnlijk meer dan genoeg ruimte in bed en slaap je iedere nacht heerlijk.

Uitstekende ventilatie en luchtcirculatie

De ventilatie van het matras is sterk afhankelijk van het type kern. Een variant die zeer goed ventileert is het koudschuim matras. Door de open celstructuur kan hier eenvoudig lucht doorheen en heeft een stevig ligcomfort. Dit zorgt voor een optimale bloedcirculatie en ontspannen spieren en pezen.

Optimaal comfort met traagschuim

Sommige matrassen beschikken over traagschuim. Ook daarmee kies je voor comfort. Eveneens koudschuim vormt traagschuim zich naar de contouren van jouw lichaam. Daardoor zorg je voor optimale ondersteuning zonder dat er sprake is van drukpunten. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor personen met rug- of gewrichtsklachten. Wanneer iemand een lange periode achtereen doorbrengt in bed ontstaat de kans op doorliggen. Dankzij de goede ondersteuning van een stevig matras is hier gelukkig geen sprake van.

Geschikt voor verschillende slaaphoudingen

Het matras van 90x210 is zeer geschikt voor verschillende slaaphoudingen. Zo heb je rugslapers, buikslapers en zijslapers. Voor een rugslaper is het belangrijk dat een matras ondersteuning biedt aan de onderrug en knieholtes. Zijslapers hebben juist een goede afdeklaag nodig voor hun bed, omdat daardoor de heupen en schouders gemakkelijk in het matras kunnen wegzakken. Ben je een buikslaper? Kies dan voor een stevig matras, waardoor de bekkenzone nooit te diep wegzinkt in het matras.