AEROMAX en Gazella Matrassen Voordeel | Swiss Sense AEROMAX en Gazella Matrassen Voordeel | Swiss Sense

Matras 90x220

15

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Collectie
Type
Drukverlaging
Ventilatie
Ondersteuning
 1. Goed
 2. Uitstekend
Set Descending Direction
Filter
 1. Breedte 90 Remove This Item
 2. Lengte 220 Remove This Item
 1. Kies je slaaphouding

  Zijslaper

  Kies bij voorkeur een matras met een soepele afdeklaag zodat je schouder en heup gemakkelijk in het matras weg kunnen zakken.

  Toon matrassen >

  Kies je slaaphouding

  Rugslaper

  Voor rugslapers is het belangrijk dat het matras optimale ondersteuning biedt aan de onderrug en knieholtes.

  Toon matrassen >

  Kies je slaaphouding

  Buikslaper

  Buikslapers hebben in de regel een steviger matras nodig om te voorkomen dat de bekkenzone te diep wegzakt in het matras.

  Toon matrassen >

 2. AEROMAX Polaris Matras 15% voordeel
  AEROMAX Polaris Matras
  vanaf Special Price  459,00 Regular Price  540,00
 3. AEROMAX Savior Matras 15% voordeel
  AEROMAX Savior Matras
  vanaf Special Price  544,00 Regular Price  640,00
 4. AEROMAX Aventi Matras 15% voordeel
  AEROMAX Aventi Matras
  vanaf Special Price  629,00 Regular Price  740,00
 5. Perzona Standard Matras
  Perzona Standard Matras
  vanaf Special Price  898,00 Regular Price  1.098,00

15

per pagina

Een extra lang matras van 90x220 cm geeft je een prima nachtrust

Heb je een eenpersoonsbed en komt het regelmatig voor dat je wakker wordt met je voeten buiten je bed? In de zomermaanden, als de temperatuur in je slaapkamer aangenaam is, levert het minder problemen op. In de winter krijg je snel last van koude voeten, waardoor je nachtrust onderbroken wordt. Bovendien merk je dat je lichaam vermoeid aanvoelt als je wakker wordt. Dit is niet de bedoeling. Je hebt recht op een ongestoorde nachtrust. Je hebt er recht op om zonder lichamelijke ongemakken wakker te worden. Gun jezelf een prima nachtrust en kies voor een matras dat echt bij je lichaamsafmetingen past. Als je een lengte van ongeveer 200 cm hebt, voldoet een standaard eenpersoonsmatras niet voor jou. Kies dan voor een matras van 90x220 cm en je zult merken dat je écht uit kunt rusten.

Welk matras van 90x220 cm kan ik online bestellen?

In de collectie van Swiss Sense vind je matrassen in alle mogelijke afmetingen, van gerenommeerde fabrikanten. Een goed matras moet vochtregulerend werken en voldoende ademen. Slaap je op een slecht matras, dan is de kans groot dat je oververhit en met een klamme huid wakker wordt. Daarnaast moet een goed matras je voldoende ruimte bieden en je overal goed ondersteunen.

Populaire matrassen van 90x220 cm zijn onder andere pocketveringmatrassen en matrassen met Bonell-vering. Deze matrassen geven je een goede ondersteuning op de plekken waar het nodig is. Als de vering van goede kwaliteit is en zich per zone kan aanpassen aan je lichaam, voorkomt dit de beruchte "kuil in het midden" waardoor je nooit echt lekker kunt slapen. Voor mensen met lichamelijke klachten hebben we speciale matrassen die echt kunnen helpen bij het verminderen van hun klachten. Kijk eens bij onze traagschuim en koudschuim matrassen, die we in nagenoeg alle populaire maten kunnen leveren.

Swiss Sense biedt een totaalassortiment voor je slaapkamer

Als je bij ons je extra lange eenpersoonsmatras van 90x220 cm bestelt, is het verstandig om ook eens te kijken naar passende matrasovertrekken. Wij leveren ze in alle reguliere lengte- en breedtematen, van verschillende materialen en in meerdere kleuren. Is je huidige bed wel berekend op je extra lange matras? Je kunt bij ons ook terecht voor een nieuw eenpersoons bed of je neemt een 2-persoons bed met twee extra lange matrassen. Dit is aan te raden als jij of je partner een elektrisch verstelbaar bed hebben. Zo kan je partner gerust slapen als jij nog even een boek wilt lezen. Bij Swiss Sense vind je ook nieuwe dekbedden, smaakvolle dekbedovertrekken en kussens in verschillende maten. Neem de tijd om ons assortiment goed te bestuderen of kom eens langs op een van onze vestigingen om je nieuwe matras uit te proberen en vakkundig advies te krijgen.