Matrassen

Online vanaf €99,-

Bij Swiss Sense vind je een matras dat op jouw lichaamskenmerken en slaaphouding is afgestemd. Zoals een ondersteunend matras dat kan helpen tegen fysieke klachten, een ventilerend matras als je het ’s nachts snel warm hebt of juist een allround comfort matras. Er is altijd een matras dat bij jou past. Alle matrassen uit onze collectie zijn geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

Direct advies met de matraswijzer >
+ extra zekerheid dankzij 90 nachten proefslapen!

Matrassen

Online vanaf €99,-

Bij Swiss Sense vind je een matras dat op jouw lichaamskenmerken en slaaphouding is afgestemd. Zoals een ondersteunend matras dat kan helpen tegen fysieke klachten, een ventilerend matras als je het ’s nachts snel warm hebt of juist een allround comfort matras. Alle matrassen uit onze collectie zijn geschikt voor elektrisch verstelbare bedbodems.

Direct advies met de matraswijzer >
+ extra zekerheid dankzij 90 nachten proefslapen!

Matras 90x220

9 producten

Filter sluit filters
Filters
oplopend
Filter
 1. Lengte 220
 2. Breedte 90
 1. Matrassen met allround comfort

  Een prettig allround comfort vind je in onze Comfort matrassen. Deze matrassen bieden een veerkrachtige basis voor een optimale nachtrust.

 2. Gazella Comfort I Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Comfort I Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 529,-
  Veerkracht:
  Stabiliteit:
  Slaaphouding: Zijslapers
 3. Gazella Comfort II Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Comfort II Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 639,-
  Veerkracht:
  Stabiliteit:
  Slaaphouding: Draaiers, rug- & zijslapers
 4. Gazella Comfort III Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Comfort III Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 989,-
  Veerkracht:
  Stabiliteit:
  Slaaphouding: Zijslapers
 5. Gazella Comfort IV Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Comfort IV Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 1.139,-
  Veerkracht:
  Stabiliteit:
  Slaaphouding: Draaiers, rug- & zijslapers
 6. Extra ventilerende matrassen

  Heb je het 's nachts snel warm? Kies dan voor een matras dat goed ventileert. Onze Breeze matrassen zorgen voor uitstekende ventilatie en verkoeling. Daardoor geniet jij van een frisse nachtrust.

 7. Gazella Breeze III Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Breeze III Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 1.079,-
  Ventilatie:
  Vochtregulatie:
  Slaaphouding: Rug- & zijslapers
 8. Extra ondersteunende matrassen

  Lichamelijke klachten kunnen je nachtrust flink verstoren. Kies voor een matras met uitstekende ondersteuning en drukverdeling. Onze Support matrassen bieden voor jouw toekomst.

 9. Rhythm Time Matras
  1+1 gratis
  Rhythm Time Matras
  vanaf Special Price 1.659,-
  Ondersteuning:
  Drukverdeling:
  Slaaphouding: Draaiers, rug- & zijslapers
 10. Gazella Support III Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Support III Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 1.199,-
  Ondersteuning:
  Drukverdeling:
  Slaaphouding: Buik-, rug- & zijslapers
 11. Gazella Support IV Pocketvering Matras
  1+1 gratis
  Gazella Support IV Pocketvering Matras
  vanaf Special Price 1.339,-
  Ondersteuning:
  Drukverdeling:
  Slaaphouding: Buik-, rug- & zijslapers
 12. Rhythm Beat Matras
  1+1 gratis
  Rhythm Beat Matras
  vanaf Special Price 1.859,-
  Ondersteuning:
  Drukverdeling:
  Slaaphouding: Draaiers, rug- & zijslapers

9

per pagina

Een extra lang matras van 90x220 cm geeft je een prima nachtrust

Heb je een eenpersoonsbed en komt het regelmatig voor dat je wakker wordt met je voeten buiten je bed? In de zomermaanden, als de temperatuur in je slaapkamer aangenaam is, levert het minder problemen op. In de winter krijg je snel last van koude voeten, waardoor je nachtrust onderbroken wordt. Bovendien merk je dat je lichaam vermoeid aanvoelt als je wakker wordt. Dit is niet de bedoeling. Je hebt recht op een ongestoorde nachtrust. Je hebt er recht op om zonder lichamelijke ongemakken wakker te worden. Gun jezelf een prima nachtrust en kies voor een matras dat echt bij je lichaamsafmetingen past. Als je een lengte van ongeveer 200 cm hebt, voldoet een standaard eenpersoonsmatras niet voor jou. Kies dan voor een matras van 90x220 cm en je zult merken dat je écht uit kunt rusten.

Welk matras van 90x220 cm kan ik online bestellen?

In de collectie van Swiss Sense vind je matrassen in alle mogelijke afmetingen, van gerenommeerde fabrikanten. Een goed matras moet vochtregulerend werken en voldoende ademen. Slaap je op een slecht matras, dan is de kans groot dat je oververhit en met een klamme huid wakker wordt. Daarnaast moet een goed matras je voldoende ruimte bieden en je overal goed ondersteunen.

Populaire matrassen van 90x220 cm zijn onder andere pocketveringmatrassen en matrassen met Bonell-vering. Deze matrassen geven je een goede ondersteuning op de plekken waar het nodig is. Als de vering van goede kwaliteit is en zich per zone kan aanpassen aan je lichaam, voorkomt dit de beruchte "kuil in het midden" waardoor je nooit echt lekker kunt slapen. Voor mensen met lichamelijke klachten hebben we speciale matrassen die echt kunnen helpen bij het verminderen van hun klachten. Kijk eens bij onze traagschuim en koudschuim matrassen, die we in nagenoeg alle populaire maten kunnen leveren.

Swiss Sense biedt een totaalassortiment voor je slaapkamer

Als je bij ons je extra lange eenpersoonsmatras van 90x220 cm bestelt, is het verstandig om ook eens te kijken naar passende matrasovertrekken. Wij leveren ze in alle reguliere lengte- en breedtematen, van verschillende materialen en in meerdere kleuren. Is je huidige bed wel berekend op je extra lange matras? Je kunt bij ons ook terecht voor een nieuw eenpersoons bed of je neemt een 2-persoons bed met twee extra lange matrassen. Dit is aan te raden als jij of je partner een elektrisch verstelbaar bed hebben. Zo kan je partner gerust slapen als jij nog even een boek wilt lezen. Bij Swiss Sense vind je ook nieuwe dekbedden, smaakvolle dekbedovertrekken en kussens in verschillende maten. Neem de tijd om ons assortiment goed te bestuderen of kom eens langs op een van onze vestigingen om je nieuwe matras uit te proberen en vakkundig advies te krijgen.