Tijdelijk 7,5% extra Paasvoordeel!
op het complete assortiment

Paascampagne Matrassen banner | Swiss SensePaascampagne Matrassen banner

Geen producten gevonden.

Waarom een bonellvering matras bij Swiss Sense?

De belangrijkste ingrediënten voor een goede nachtrust zijn een goed kussen, een fijn dekbed en een matras waarop je ontspannen kunt slapen. Het kopen van een nieuw matras is geen makkelijk opgave. Het aanbod is groot en er zijn verschillende soorten matrassen op de markt. Het bonellvering matras is de klassieker onder de matrassen. Op een bonellvering matras krijgt het lichaam voldoende ondersteuning voor een ontspannen nachtrust. Bonellvering is de voorloper van de pocketvering matrassen. Deze modellen zijn momenteel zeer populair omdat ze betere ondersteuning bieden en over een langere levensduur beschikken.

Hoe ligt een bonellvering matras?

Doordat er zo veel soorten matrassen in verschillende prijscategorieën te koop zijn, kun je al snel de bomen door het bos niet meer zien. Bonellvering matrassen zitten in het lagere segment en zijn vaak relatief voordelig te kopen. Mocht bonellvering niet bij je passen maar je wilt wel graag een voordelige prijs, bekijk dan onze aanbiedingen pagina met diverse goedkope matrassen.

Gedegen advies, rustig de tijd nemen en in winkels op matrassen gaan liggen is belangrijk. Voor je een matras gaat kopen, moet je eerst weten wat je persoonlijke wensen zijn. Houd je bijvoorbeeld van een hard of zacht matras, heb je last van rugpijn en transpireer je veel in bed? De antwoorden op deze vragen maken het vaak makkelijker om het matras te kiezen dat het beste bij je past.

Probeer het matras uit

Behalve een bonellvering matras kun je kiezen voor koudschuim matrassen, traagschuim matrassen en pocketvering matrassen. Probeer een matras een keer goed uit, want het gaat er uiteindelijk om dat het matras lekker en comfortabel ligt.