Bedbodems

Jouw matras heeft een goede bedbodem nodig. Alleen samen zorgen je matras met een geschikte bedbodem voor de juiste ondersteuning en comfort voor jouw optimale nachtrust.

Bedbodems zijn er in verschillende types en uitvoeringen. Bij ons vind je 2 type bedbodems die geschikt zijn voor ieder bed. Deze zijn verkrijgbaar in vlakke en handmatig of elektrisch verstelbare uitvoeringen.

 • Schotelbodems met (enkele) kunststof schotels bieden dynamische ondersteuning (vooral geschikt bij schuimmatrassen)
 • Lattenbodems met beukenhouten latten bieden een stabielere ondersteuning (geschikt voor ieder type matras)
Bedbodems

Een geschikte bedbodem zorgt samen met een matras voor de juiste ondersteuning en comfort. Bij ons vind je 2 type bedbodems die geschikt zijn voor ieder bed. Schotelbodems met (enkele) kunststof schotels bieden dynamische ondersteuning (vooral geschikt bij schuimmatrassen) Lattenbodems met beukenhouten latten bieden een stabielere ondersteuning (geschikt voor ieder type matras). Beide type bedbodems zijn verkrijgbaar in vlakke en handmatig of elektrisch verstelbare uitvoeringen.

Elektrische lattenbodems

5 producten

Filter sluit filters
Filters
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Breedte
 1. 70
 2. 80
 3. 90
 4. 100
Verstelbaar
Type
oplopend
Filter
 1. Verstelbaar Elektrisch
 2. Type Lattenbodems
 1. Technoflex 1000 Lattenbodem Elektrisch
  50% korting*
  Technoflex 1000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price 538,-
 2. Technoflex 2000 Lattenbodem Elektrisch
  50% korting*
  Technoflex 2000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price 838,-
 3. Technoflex 3000 Lattenbodem Elektrisch
  50% korting*
  Technoflex 3000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price 878,-
  100%
 4. Technoflex 4000 Lattenbodem Elektrisch
  50% korting*
  Technoflex 4000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price 978,-
 5. Technoflex 5000 Lattenbodem Elektrisch
  50% korting*
  Technoflex 5000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price 1.458,-

5

per pagina

Geniet van een elektrische lattenbodem

Elektrische lattenbodems zijn voor iedereen een genot. Je kunt je bed volledig zelf aanpassen aan je gewenste slaaphouding. Zo geniet je altijd van ultiem slaapcomfort en word je met een uitgerust gevoel wakker. Ook zorgt een comfortabele lattenbodem voor een gezonde nachtrust. Doordat zowel het hoofd- als voeteneind van de bedbodem apart van elkaar te verstellen zijn, krijgt je lichaam op elke plek de stevige ondersteuning die het nodig heeft. De lattenbodems bij Swiss Sense zijn aan de hand van een afstandsbediening tevens zeer makkelijk te bedienen.

De beste slaaphouding met een verstelbare lattenbodem

Een goed matras verliest zijn werking als het niet gebruikt wordt in combinatie met een goede bedbodem. Het één staat niet los van het ander. Overweeg daarom een elektrische lattenbodem uit de collectie bij Swiss Sense. Door het op maat instellen van de verstelbare lattenbodem ervaar je de beste slaaphouding. Zowel de matrassen als de lattenbodems bij Swiss Sense zijn van topkwaliteit en zijn leverbaar in verschillende afmetingen.

Lekker ontspannen slapen

Een verstelbaar bed gebruik je vaak niet alleen om te slapen, maar het is ook een plek om lekker te kunnen ontspannen door bijvoorbeeld een boek te lezen of televisie te kijken. Dan is het wel belangrijk dat je ook echt ontspannen ligt en nergens aan hoeft te denken. Met een verstelbare lattenbodem is dit alles mogelijk en heb je naast de nodige ontspanning ook een goede nachtrust, waardoor je meer energie hebt om leuke dingen te ondernemen. De lattenbodems bij Swiss Sense kun je gemakkelijk online kopen in onze webshop. Belangrijk is dat de lattenbodems in een ledikant horen en niet in een boxspring. Mocht je graag een boxspring willen dan kun je op de overzichtspagina het complete assortiment bekijken.

Wacht niet langer en schaf een elektrische lattenbodem aan voor een goede nachtrust.