Bedbodems

Jouw matras heeft een goede bedbodem nodig. Alleen samen zorgen je matras met een geschikte bedbodem voor de juiste ondersteuning en comfort voor jouw optimale nachtrust.

Bedbodems zijn er in verschillende types en uitvoeringen. Bij ons vind je 2 type bedbodems die geschikt zijn voor ieder bed. Deze zijn verkrijgbaar in vlakke en handmatig of elektrisch verstelbare uitvoeringen.

 • Schotelbodems met (enkele) kunststof schotels bieden dynamische ondersteuning (vooral geschikt bij schuimmatrassen)
 • Lattenbodems met beukenhouten latten bieden een stabielere ondersteuning (geschikt voor ieder type matras)
Bedbodems

Een geschikte bedbodem zorgt samen met een matras voor de juiste ondersteuning en comfort. Bij ons vind je 2 type bedbodems die geschikt zijn voor ieder bed. Schotelbodems met (enkele) kunststof schotels bieden dynamische ondersteuning (vooral geschikt bij schuimmatrassen) Lattenbodems met beukenhouten latten bieden een stabielere ondersteuning (geschikt voor ieder type matras). Beide type bedbodems zijn verkrijgbaar in vlakke en handmatig of elektrisch verstelbare uitvoeringen.

Elektrische lattenbodem 80x200

3 producten

Filter sluit filters
Filters
Lengte
 1. 200
 2. 210
 3. 220
Breedte
 1. 70
 2. 80
 3. 90
 4. 100
Verstelbaar
Type
oplopend
Filter
 1. Lengte 200
 2. Breedte 80
 3. Verstelbaar Elektrisch
 4. Type Lattenbodems
 1. Technoflex 1000 Lattenbodem Elektrisch
  50% korting*
  Technoflex 1000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price 538,-
 2. Technoflex 3000 Lattenbodem Elektrisch
  50% korting*
  Technoflex 3000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price 878,-
  100%
 3. Technoflex 5000 Lattenbodem Elektrisch
  50% korting*
  Technoflex 5000 Lattenbodem Elektrisch
  vanaf Special Price 1.458,-

3

per pagina

Optimaal slaapcomfort met een elektrische lattenbodem 80x200

Met een slaapsysteem dat volledig is aangepast aan jouw lichaam en slaaphouding word je elke ochtend heerlijk uitgerust wakker. Ben je op zoek naar een bedbodem die een prima ondersteuning biedt en makkelijk verstelbaar is? Dan is een elektrische lattenbodem 80x200 een goede keuze. De lattenbodems bij Swiss Sense zijn gemaakt uit hoogwaardig multilaags beukenhout. Daardoor zijn de flexibel en bieden ze een optimale ondersteuning en comfort. Omdat je bij de meeste lattenbodems 80x200 zelf de gewenste hardheid kunt bepalen, stel je het ligcomfort makkelijk af op jouw voorkeuren. Dankzij de stevige constructie gaan de lattenbodems van Swiss Sense bovendien lang mee. 

De voordelen van een elektrisch verstelbare bedbodem 80x200

Een elektrische lattenbodem pas je makkelijk aan aan jouw slaaphouding. Heb je last van lage rugpijn of andere lichamelijke klachten, zoals schouder- of nekpijn? Bij een elektrische lattenbodem 80x200 kan je zowel het hoofd- als het voeteneinde eenvoudig verstellen, zodat je bedbodem overal de juiste ondersteuning biedt. Lees je graag nog een boek of kijk je wat tv voor je gaat slapen? Dan zet je je elektrische lattenbodem 80x200 makkelijk in de ideale positie. Met de handige afstandsbediening bedien je je elektrische lattenbodem in enkele klikken.

Verschillende soorten elektrische lattenbodems 80x200

In het assortiment bij Swiss Sense vind je elektrische lattenbodems uit verschillende materialen, opgebouwd uit 15, 28 of 42 latten. Hoe meer latten, hoe beter je gewicht verdeeld wordt over de volledige lattenbodem en hoe meer gewicht de lattenbodem kan dragen. Wie snel last heeft van lichamelijke klachten, kiest dus het best voor een lattenbodem met 42 latten. De hardheid van elke lattenbodem kan je instellen door middel van schuiven. Het aantal schuiven verschilt van lattenbodem tot lattenbodem: een lattenbodem met 9 schuiven biedt meer opties dan een lattenbodem met 3 schuiven. Op zoek naar een lattenbodem 80x200 met nog meer mogelijkheden? Bij sommige bedbodems kan je niet alleen de ligstand, maar ook de hoogte verstellen.

Elektrische lattenbodem 80x200 voor jouw bed

Om het maximale uit jouw nachtrust te halen, is een lattenbodem die is aangepast aan jouw slaapwensen onmisbaar. Slapen jij en je partner in een bed van het formaat 160x200? Daar passen perfect twee lattenbodems van het formaat 80x200 op. Zo kiezen jij en je partner elk een lattenbodem die volledig is afgestemd op je lichaam en je persoonlijke voorkeuren. Misschien lig jij graag zacht, terwijl je partner net een stevige ondersteuning nodig heeft? In het ruime aanbod bij Swiss Sense vind je elektrische lattenbodems 80x200 voor elk slaaptype.

Combineer je elektrische lattenbodem 80x200 met een goed matras

Het optimale slaapsysteem dat jou de beste nachtrust biedt, bestaat uit een bedbodem en een goed matras. Een elektrische lattenbodem 80x200 draagt je gewicht, veert mee en ondersteunt je lichaam waar nodig. Een goed matras zorgt voor een aangenaam ligcomfort met de gewenste hardheid of zachtheid. Bij Swiss Sense vind je matrassen uit verschillende materialen en met diverse eigenschappen. Welk matras het best bij jou past, hangt af van je persoonlijke voorkeuren, je lichaam en je slaaphouding. 

Hulp nodig bij het samenstellen van jouw ideale slaapsysteem? Onze slaapadviseurs staan klaar om je te helpen bij je zoektocht, zowel in onze winkels als online.