Gratis levering en montage
Trustpilot met een 8.6 beoordeeld
Ruim 90 eigen winkels
Filter sluit filters

Elektrische Lattenbodems

7

per pagina
Filter sluit filters
Filters
Breedte
 1. 70
 2. 80
 3. 90
 4. 100
 5. 120
Lengte
 1. 190
 2. 200
 3. 210
 4. 220
Type
 1. Geveerde bodems
 2. Lattenbodems
Verstelbaar
 1. Elektrisch
 2. Manueel
 3. Nee
Set Descending Direction
Filter
 1. Type Lattenbodems Remove This Item
 2. Verstelbaar Elektrisch Remove This Item

7

per pagina

Genot van een elektrische lattenbodem

Elektrische lattenbodems zijn voor iedereen een genot. Je past je bed of boxspring volledig zelfstandig aan in de juiste slaaphouding. Je stelt je bed dus zo dat je met een uitgeslapen gevoel wakker wordt. En wie wilt dat niet? Naast de gewenste slaaphouding zorgt een elektrisch verstelbare lattenbodem ook voor een gezonde nachtrust. Zowel het hoofd- als voeteneind van de bedbodem zijn apart van elkaar te verstellen, zodat je de ideale slaaphouding makkelijk kunt bepalen. De lattenbodems bij Swiss Sense zijn aan de hand van een afstandsbediening tevens zeer makkelijk te bedienen. Slaapcomfort ten top.

De beste slaaphouding met een verstelbare lattenbodem

Een goed matras verliest zijn werking als het niet gebruikt wordt in combinatie met een goede bedbodem. Het één staat niet los van het ander, ook al denk je snel anders. Daarom is het belangrijk om naast een goed matras ook te kiezen voor een elektrische lattenbodem. Door het op maat instellen van de verstelbare lattenbodem ervaar je de beste slaaphouding. Zowel de matrassen als de lattenbodems bij Swiss Sense zijn van topkwaliteit en zijn leverbaar in al de gangbare maten én betaalbaar! Een populaire afmeting is bijvoorbeeld de lattenbodem 80x200. Ook de onconventionele lattenbodem van 120 cm zit in onze collectie.

Lekker ontspannen slapen

Een bed gebruik je vaak niet alleen om te slapen, maar het is ook een plek om lekker te kunnen ontspannen door bijvoorbeeld een boek te lezen of lekker televisie te kijken. Dan is het wel belangrijk dat je ook echt ontspannen ligt en nergens aan hoeft te denken. Met een verstelbare lattenbodem is dit alles mogelijk en heb je naast de nodige ontspanning ook een goede nachtrust, waardoor je meer energie hebt om leuke dingen te ondernemen. De lattenbodems bij Swiss Sense zijn gemakkelijk online te bestellen in de webshop. Wacht niet langen en schaf een elektrische lattenbodem aan voor een goede nachtrust.

Als je SwissSense.nl gebruikt ga je akkoord met ons cookiebeleid. - Lees meer - Verberg dit bericht