Royal Deal!

Nu tot 50% korting op de Royal collectie

Dag

Uur

Min

Sec

Bedbodems

Bedbodems

Een bedbodem zorgt samen met een matras voor de juiste ondersteuning en comfort voor jouw optimale nachtrust. Bij ons vind je 2 type bedbodems die geschikt zijn voor ieder bed. Deze zijn verkrijgbaar in vlakke, handmatige of elektrisch verstelbare uitvoeringen.

  • Schotelbodems met (enkele) kunststof schotels bieden dynamische ondersteuning (vooral geschikt bij schuimmatrassen).

  • Lattenbodems met berken latten bieden een stabielere ondersteuning (geschikt voor ieder type matras).

Een goede bedbodem voor een gezonde nachtrust

Ben jij ook zo toe aan een goede nachtrust? Een optimaal slaapsysteem bestaat uit een combinatie van een goed matras met een bedbodem. Samen moeten ze zorgen voor de juiste ondersteuning en ventilatie. De keuze in bedbodems is afhankelijk van je persoonlijke gevoel voor comfort. Geef je de voorkeur aan een zacht bed of juist aan stevige ondersteuning? In overleg met de specialisten van Swiss Sense kom je tot de meest optimale combinatie van een bedbodem en een matras. Een persoonlijk samengestelde en op maat gemaakte boxspring is ook mogelijk bij Swiss Sense.

De verschillende bedbodems bij Swiss Sense

Bij Swiss Sense heb je de keuze uit diverse bedbodems zoals elektrische of met de hand verstelbare lattenbodems en vlakke lattenbodems. Lattenbodems zorgen voor een stevige ondersteuning. De lattenbodems bij Swiss Sense zijn gemaakt van hoogwaardig multilaags beukenhout. Hierdoor hebben ze voldoende flexibiliteit om je ondersteuning en comfort te bieden. Doordat de latten over de volledige breedte van de bodem lopen, is ondersteuning op iedere plaats in het bed gegarandeerd. Door de solide omranding van berkenhout en de koppeling met rubberen houders is een lange levensduur vanzelfsprekend en geniet je jaren van een lattenbodem. Een elektrische lattenbodem zorgt er niet alleen voor dat je de meest gemakkelijke houding vindt om bijvoorbeeld te lezen of tv te kijken. Ze zijn ook ideaal bij onder meer lage rugklachten, omdat je hiermee het voeteneinde wat omhoog brengt om bij het slapen de druk op de rugwervels te verminderen. Kies bijvoorbeeld voor een lattenbodem 90x200

De service van Swiss Sense

Bij Swiss Sense zijn we trots op ons familiebedrijf en maken dat iedere dag waar door de beste service te leveren aan onze klanten. Bij ons kun je terecht voor de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. Niet alleen online, maar ook in één van onze winkels of de outlets. Voor deskundig advies en een goede indruk van ons ruime assortiment bedbodems en meer, ben je van harte welkom.

Wij staan voor je klaar

Heb jij een vraag of hulp nodig? Je kunt via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Voor persoonlijk advies kun je het beste direct bellen (085 0687 500) met een slaapadviseur of langskomen in één van onze winkels.