Hoeslakens 180x200

18

per pagina
Filter
  1. Afmeting 180x200 Remove This Item
  2. Type Hoeslakens Remove This Item

18

per pagina

Hoeslakens: onmisbaar voor een heerlijke nachtrust

Hoeslakens zijn ongetwijfeld één van de beste uitvindingen. Je kunt een hoeslaken bij wijze van spreken gewoon op je matras leggen en je bent klaar. Er zijn hoeslakens die rondom elastiek hebben in plaats van alleen bij de hoeken. Dat zorgt voor een heerlijke aansluitende pasvorm, die 's nachts behouden blijft. Hoeslakens zijn vaak voorzien van een handig etiket met de afmetingen van het matras, zodat je niet hoeft te vechten om een dubbel laken op een kingsize bed te plaatsen. Dat handige label helpt je ook om je hoeslaken op de juiste manier op je bed te krijgen: het is namelijk gepositioneerd in de rechteronderhoek. Daarmee voorkom je dat je het laken alle kanten op draait voordat je de juiste hoekhoogte hebt uitgevonden. Tijdbesparing dus! Je hoeslaken helpt je matras schoon en fris te houden en doet het zware werk om transpiratievocht en huidoliën te absorberen. Het is raadzaam om je laken elke 5-7 nachten te vervangen voor een goede gezondheid en een heerlijk schoon bed. Investeer in goede hoeslakens en je zult het verschil merken wanneer je in bed stapt. Geniet van het gevoel van kwaliteitskatoen, Frans linnen of pure zijde voor een heerlijke nachtrust.

Het juiste hoeslaken is van katoen

Ben je op zoek naar hoge kwaliteit hoeslakens? De beste keuze voor zacht, sterk en gemakkelijk te onderhouden beddengoed is de favoriete natuurlijke vezel voor haast een ieder: katoen. Met een ongeëvenaarde veelzijdigheid, betrouwbaarheid en comfort is het geen wonder dat katoen een van 's werelds populairste natuurlijke stoffen is. De ingebouwde voordelen zijn ideaal voor hoogwaardige hoeslakens. Katoen is tenslotte het originele prestatiemateriaal: ademend maar toch absorberend, zacht en toch ongelooflijk duurzaam. Katoen is ook van nature hypoallergeen, geurbestendig en gemakkelijk te onderhouden, alles wat je maar wilt in je beddengoed, zonder de agressieve chemicaliën die nodig zijn om bijvoorbeeld polyester te maken.

Katoenen hoeslakens 180x200 kiezen

Om de voordelen van katoenen hoeslakens te maximaliseren, kies je de hoogste kwaliteit katoen die je kunt vinden. Egyptisch katoen, katoen perkal, katoen jersey en katoen satijn bieden vergelijkbare prestatievoordelen als polyester, maar dan in een natuurlijke, ademende vezel. Katoen perkal wordt vervaardigd van 100% katoen, is vochtabsorberend en ademt goed. Omdat katoen perkal in een andere structuur wordt geweven en een hoger aantal draden heeft die ook fijner zijn dan bij ‘gewoon’ katoen het geval is, voelt katoen perkal zachter, mooier en soepeler aan dan een 'normale' katoen. Bij Swiss Sense zijn hoeslakens 180x200 te vinden, die uitzonderlijk zacht en gerieflijk zijn. Het is erg belangrijk om beddengoed te selecteren waarvan bewezen is dat het bevat wat het beweert te bevatten. Katoenen hoeslakens geven je niets anders dan ademend, onderhoudsvriendelijk, duurzaam comfort, precies zoals de natuur het bedoeld heeft. Vergeet niet dat een laken alleen je matras niet volledig kan beschermen. Gebruik je hoeslakens 180x200 met een matrasbeschermer om langer te genieten van je matras én een gezondere nachtrust.