Winterdekbed 240x220

3 producten

Filter sluit filters
oplopend
Filter
 1. Afmeting 240x220
 2. Type Dekbedden
 3. Uitvoering Winter
 1. Dixxius Premium Dons Winter Dekbed
  Dixxius Premium Dons Winter Dekbed
  vanaf Special Price 530,-
  100%
 2. Dixxius Bronze Royal Custom Climate 4 Dekbed
  Dixxius Bronze Royal Custom Climate 4 Dekbed
  vanaf Special Price 149,-
  100%
 3. Dixxius Bronze Royal Custom Climate 3 Dekbed
  Dixxius Bronze Royal Custom Climate 3 Dekbed
  vanaf Special Price 135,-
  100%

3

per pagina

Een winterdekbed van 240x220 voor de koude wintermaanden

Ben je op zoek naar een warm dekbed of een winterdekbed in de afmeting 240x220? Dan ben je bij Swiss Sense aan het juiste adres. Een winterdekbed wordt meestal gebruikt in de koude wintermaanden, maar ze zijn ook uiteraard geschikt voor mensen die het snel koud hebben. Het is in ieder geval speciaal ontworpen voor mensen die het snel koud hebben en een aangenaam en warm slaapklimaat willen creëren. Daarnaast zijn deze dekbedden vaak ook iets zwaarder vanwege het vulgewicht. 

De winterdekbedden van 240x220 zijn van een hoge kwaliteit. Ze zijn namelijk luchtdoorlatend, waardoor overtollig vocht en warmte kan ontsnappen. 

De vulmaterialen van een winterdekbed van 240x220

Winterdekbedden in 240x220 zijn er in verschillende soorten vulmaterialen, zoals dons, veren, synthetische vezels of wol. Bij Swiss Sense vind je winterdekbedden van 240x220 van 60% eendendons in combinatie met 40% eendenveren of een winterdekbed met 100% ganzendons.

De combinatie van eendendons en eendenveren zorgt voor een lekker lichte en luchtige vulling van natuurlijke materialen. Dons wordt beschouwd als de meest luxe en comfortabele vulling voor een dekbed. Dons voelt namelijk heel comfortabel zacht en licht aan. Het materiaal ventileert ook heel goed en heeft een hoog isolerend vermogen. Je ervaart dus een hele constante temperatuur als je onder dit dekbed ligt. Eendenveertjes zijn wat steviger dan dons. Door het ventilerend vermogen van zowel het dons als de veren kan transpiratievocht goed verdampen

Een winterdekbed van 240x220 van 100% Mazurische Ganzendons voelt heerlijk warm aan. Mazurisch ganzendons is één van de best verkrijgbare materialen voor in een dekbed. De ganzendons heeft een optimaal isolerende werking voor een heerlijk warm comfort, maar beschikt daarnaast ook over perfecte ventilatie waardoor het dekbed niet snel zweterig aanvoelt. Dit dekbed biedt een hoog comfort en een geeft je een gevoel van luxe.

Kies een dekbed dat bij je past

Het is belangrijk om te overwegen welk vulmateriaal het beste bij je persoonlijke voorkeur en slaapstijl past. Mocht je twijfelen, dan raden we je aan om contact op te nemen met onze slaapadviseurs voor een persoonlijk slaapadvies. Zo kunnen jullie samen een winterdekbed uitkiezen dat aansluit bij je specifieke behoefte en het slaapklimaat in je slaapkamer. Onze adviseurs staan zowel online als in de winkel voor je klaar. Online kun je ook altijd nog onze dekbedwijzer raadplegen.